icon

Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?

4. okt 2022

Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?

simik411
4. okt 2022

My čakáme Stelu 🌟(význam mena hviezda) ,
keď som čakala syna túžila som po Zoja , aj Lujza a Ella sa mi páčia . Pre baby je vela pekných,horšie s chalanmi haha

jakubrianka
4. okt 2022

Zina, Alžbetka, Etela, Karolína, Hanka.

85miska
4. okt 2022

@ankare mne sa tiež viac páči ako Barbora ale môj muž že sa to spodobuje s menom Dianka a že si to budú ľudia pliesť 🙄

ankare
4. okt 2022

@85miska Barbora a Diana sú dve úplne odlišné mena, vôbec si nie su podobné.

elenajezova
4. okt 2022

Stanislava a Daniela. ❤️

martaturi
4. okt 2022

Ja som veľmi chcela Karu 😍

babalenka
4. okt 2022

Ema,Gabriela , Táňa,Laura .Máme Táňu vybral starší brat.

janinkalc
4. okt 2022

Páčia sa mi Lenka, Diana, Svetlana, Zora. Mám troch chlapcov 🙃🙃

queen_el
4. okt 2022

Nemám dcéru, ale vyberali sme aj dievčenské, dali by sme Líviu, a bola na zozname ešte Emília, Klára, Júlia, Gréta a mne sa páčila Izabela, to ale manžel vetoval 😁

miamaria
4. okt 2022

Odvzdy, ako som vedela, ze budem mat niekedy deti som chcela Miu

nastasyk
4. okt 2022

Ja mam Ester a Matildu🙂

minutka
4. okt 2022

Aneta

zemiakovysalat
4. okt 2022

Matilda, Lýdia

dianna3571
4. okt 2022

Elisa, Vivien a nakoniec máme Natálku 🌸

senta_sofia
4. okt 2022

Romana, Soňa, Mária

monika494
4. okt 2022

Nina, linda, ked som bola mala tak xenia

jaja20
4. okt 2022

Vždy som chcela pre dcéru také meno,aby jej nemohli hovoriť škaredo a aby sa dalo používať aj v zahraničí. Rebeccu a Sofiu manžel nechcel, takže sme ju v brušku "pracovne" volali Laura, ale raz sa ma sestra opýtala ( pomýlila sa ) :"No,ako sa má Larva?" A vtedy sme to radšej zmenili na Jessicu. Pozerávali sme totiž seriál V siedmom nebi a hrala tam Jessica Biel.

mim987
4. okt 2022

My sme sa s mužom vôbec nevedeli zhodnúť na žiadnom mene . Jemu sa páčili take tie klasické ako Katka Zuzka a spol , mne zas take netradicnejsie ako Amália, Elisa….. chceli sme meno , ktoré je naše ale zároveň už nieje časté a jediné,ktoré sa nám páčilo obom bolo Juliana . Tak máme Julianku ❤️ A ešte sa mi páči veľmi meno Manon ale to nespĺňalo kritérium aby to bolo slovenské meno 🙂 meno pre dievča bolo rozhodne náročnejšie vybrať ako pre chlapca . Aspoň u nás

maminkapb
4. okt 2022

Karolina, Amelia, Lenka a Diana

zuzu2636
4. okt 2022

Odkedy som mala priateľa a neskôr manžela, moje vysnívané meno pre dievčatko bolo KATARÍNA. Ine neprichádzalo do uvahy

dorothee
4. okt 2022

Mam doma dcery Emmu a Lindu,ale paci sa mi este Kristina,Viktoria,Lucia

akvarelka
4. okt 2022

Eliška 🥰

mojmacik
4. okt 2022

Páčili sa mi Adelaide a Hannah... Ale keďže na Slovensku po slovensky mam trojicky a z toho dve baby išlo to podľa abecedy Adelka Hanka a Jakub 😂 toho si vybral mm. Baby majú mená zdrobneliny.. V nemocke neviem prečo ale jedine mňa sa opýtali ci nechcem zdrobneliny, ked išli hlásiť na matriku a mm bol akurát u mňa na návšteve, tak som sa opýtala a suhlasil.. Ale Kubo je Jakub.

ajko2011
4. okt 2022

Emma, Nina

matejakub
4. okt 2022

Alica ,Šarlota ,Michaela

jananina
4. okt 2022

Vždy som chcela Ninu a aj ju mám.Ale páči sa mi aj Marína a Lívia.

taily30
4. okt 2022

Abigail a Penelope

popoluskaxy
4. okt 2022

Pri prvej bolo iba jedno meno- Viola❤️ Pri treťom bábätku zase Malvína❤️ Ale písala som si na papier aj Kornélia, Šarlota, Milota, Milica.

janaplameniakova
4. okt 2022

Radovana

katkatt
4. okt 2022

Alžbeta a Terézia