Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Tessa, liliana, zoe... Nakoniec je Zoe..
My mame Alexandru a Karolinu ale uvazovali sme aj na Vivien
Anna a Anita, vybrali sme Anitu
Ester&Eliška, Zuna / mame Timon Teodor Mateo 🤣 nevyšlo
Lucia, Natália, Dianka, Lenka a nakoniec vyhrala Tamarka
Chcela som na N, vybrala som naďa, nadja a natasa. Mame natasku
Diana, Dorota k priezvisku na D
Ale páči sa mi aj Karin, Zita
Patrícia je krásne meno, vôbec sa s ním teraz nestretávam....
Danielka Veronika Kristínka Barborka to sa nám aj splnilo ❤️
Michaela, Mia, Lucia a Diana 😍
Ema
A Vaneska
Tajana,Nela
Sára, Ester, Stella, Isabella.
Pri prvom synovi Zina a pri druhom Lada
Mam syna, ale teda pri dievcati som zvazovala Adelku, Violu, Linu a Alzbetku.
Páči sa mi Zuzanka, Lucinka, Loriana, Eliana, a samozrejme Ninka, ktorú máme doma
Nina, Laura, Rebeka
Simona, Vanesa, Paulínka, Mia,nella, Ella
Mám dvoch chlapcov, ale prvý mal byt Laura a druhý Zara a ak by sa niekedy ozaj to dievčatko podarilo, veľmi sa mi páči Melissa a Vanda ☺️
Lea; Nela; sestre sa narodilo dievčatko skôr dala Leu a mne ostala Nela 😆 no vtedy ešte Nela v kalendári nebolo napísané a chcela som, aby mala meninky v slov.kalendari tak máme Petronelu 😊
Stela, Nina, Zoja, Lujza 🙂
Máme doma Miriamu,Ester a Sáru.
My sme sa s manželom pri prvom hneď zhodli na Ninke. Pri druhom muž chcel Dianu a ja Táňu. Haha, ale máme dvoch chalanov 😀
Hana, ale muž nechcel, že je malo zvučné. Kedysi som veĺmi chcela Johanku alebo Šarlotu a volala by som ju Lota.
Gréta, Eliška, Rebeka, Linda, Soňa, Alžbeta, nevedeli sme sa dohodnúť a vybrať, až nakoniec v pôrodnici som vybrala že to bude Saška tak máme Alexandru ☺️😉
Povedala som si, že ak raz v živote budem mať dcérku, tak bude Dianka ...tak sa aj stalo....a má sesternicky Bianku a Lianku 🤭🙈svokra si ich vkuse pletie 🤣
@ankare ona myslela, ze sa jej viac paci Bianka a to ze si budu mylit s Dianou.

@hilda08 stela