icon

Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?

4. okt 2022

Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?

ankare
4. okt 2022

@filipka250 och, som zle pochopila teda. 🫣 To je pravda.

spageta85
4. okt 2022

Bianka, Karin, Timea dali sme Bianku ❤️

ester83
4. okt 2022

My s manželom sme sa nevedeli zhodnúť. Každý z nás vybral iné mená. Napíšem aké sa páčili mne: Adela, Klára, Agáta, Viktória, Júlia. Keďže meno Adelka je v našom okolí rozšírené asi by u mňa vyhrala Agáta. Ale mužovi sa samozrejme žiadne nepáčilo. Napokon máme Júliu.

pupavienka301
4. okt 2022

Mam 3chalanov, už som neverila že by bola bába a mame 4tu dcérku "Amiu". Mne sa počas tehu páčili aj Melisa, Olívia, Mia, Lilien

3nka
4. okt 2022

Jednoznačne Natália, ktorú aj máme. Pri druhej dcére sme dlhšie nevedeli... Ale nakoniec sme sa zhodli na Tamarke.

weru3ka
4. okt 2022

Nam sa teraz narodila Zojka😍a mame este aj Klarku

alienkami
4. okt 2022

Pri staršej sme vyberali tak, že som urobila užší výber (Anna, Hana, Jana, Petra a ešte nejaké meno - už nepamätám) a muž si z nich vybral Hana. Pri mladšej som dlho nevedela vybrať a jedného dňa mi proste padlo do oka meno Michal - reku bude Michaela (a keby sa náhodou dr. pomýlil, tak Michal 😅 Ale nepomýlil sa)

bany26
Autor odpoveď zmazal
sisisi1236
4. okt 2022

@lenusik296 jeej, necakala som ze sem niekto napise meno Elisa, my mame taku slecnu doma ☺️

dejna86
4. okt 2022

@doriiis ja mam dittu🙂

148silvia
4. okt 2022

Kristínka, Karolínka, Lesana, Alžbetka. Vybrať z dievčenských mien bolo pre mňa nepochybne oveľa ľahšie ako pri synovi.

doriiis
4. okt 2022

@dejna86 ...my nakoniec Dianu

petkazamborska
4. okt 2022

linda , lea, nakoniec mame lilien , aj anna- maria sa mi pacila

taga
4. okt 2022

Gretka a Dorotka 🙂 ale mam 2 clapcov 😍

janaspa
4. okt 2022

My sme si s manželom nevedeli vybrať,tak rozhodli synovia, vtedy 6 a 3,5 vybrali podľa mňa Jana, i v pôrodnici bola rarita, v škôlke je široko ďaleko jediná🙂

ivkabianka
4. okt 2022

@konvalinka41 ja mám doma Wandu ale s tým dvojitým W

romankova
4. okt 2022

2x mala byt Linda... nevyslo a mame dvoch chlapov 😁

suzi88
4. okt 2022

Mam chlapcov, ale v pripade dievcat som bola za Klaudiu,Zoju a Bianku

lusu
4. okt 2022

Mame Klaru a paci sa mi aj Hilda

denie111
4. okt 2022

Olívia, Jennifer, Cyntia

kristin111
4. okt 2022

@majka99999 Mate na mena rovnaky vkus ako moja mama, ja som Kristina a moja starsia sestra je Lucia 😁

1mina
4. okt 2022

Elenka, Ema, Viktoria (to nakoniec vybral muz), Michaela - mala byt druha ale je to chlapec 😃

jaspistigrieoko
4. okt 2022

Ja mám Nikitu a Zaru a chlapcov Damian a Dean 😁

janakamposova
4. okt 2022

Amelia, Dorota nakoniec mame Timeu.

majka2804
4. okt 2022

Dária, Dália, Viktória, Karina, Larisa, Šárka

sandra19860
4. okt 2022

Ja mám doma Nicol, Vivien, Sandra...páčia sa mi ešte mená ako napr. : Elissa, Liana, Lilien, Lea, Leyla, Aylin, Ruby, Melissa, Natália, Scarlet, Bianca, Karin, Lenka, Dominika, Vanessa, Chiara, Carmen, Klaudia, Laura, Lívia, Karolína, Sarah, Simona, Diana, Anita, Yasmine.

aneta163
4. okt 2022

Vanda

alzbetka1783
4. okt 2022

Mám doma Lauri Lorianku a teraz čakáme ďalší pokladík, chcela som dať Leilu no neprešlo mi ,a ani Linda 🙈

euka210
4. okt 2022

Necakali sme dievca ani raz, ale nase mena boli...Petra bolo Top a dalsie pekne moznosti...Veronika, Zuzana, Michaela, Noemi.

kvietok173
4. okt 2022

Ja mam Emmu a Milu a som spokojna a dcery tiez 🥰Vyberala som mena aj pre synov aby zneli pekne aj v zdrobnenine aj pre dospelaka.