Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Bianka, Karin, Timea dali sme Bianku ❤️
My s manželom sme sa nevedeli zhodnúť. Každý z nás vybral iné mená. Napíšem aké sa páčili mne: Adela, Klára, Agáta, Viktória, Júlia. Keďže meno Adelka je v našom okolí rozšírené asi by u mňa vyhrala Agáta. Ale mužovi sa samozrejme žiadne nepáčilo. Napokon máme Júliu.
Mam 3chalanov, už som neverila že by bola bába a mame 4tu dcérku "Amiu". Mne sa počas tehu páčili aj Melisa, Olívia, Mia, Lilien
Jednoznačne Natália, ktorú aj máme. Pri druhej dcére sme dlhšie nevedeli... Ale nakoniec sme sa zhodli na Tamarke.
Nam sa teraz narodila Zojka😍a mame este aj Klarku
Pri staršej sme vyberali tak, že som urobila užší výber (Anna, Hana, Jana, Petra a ešte nejaké meno - už nepamätám) a muž si z nich vybral Hana. Pri mladšej som dlho nevedela vybrať a jedného dňa mi proste padlo do oka meno Michal - reku bude Michaela (a keby sa náhodou dr. pomýlil, tak Michal 😅 Ale nepomýlil sa)
@lenusik296 jeej, necakala som ze sem niekto napise meno Elisa, my mame taku slecnu doma ☺️
Kristínka, Karolínka, Lesana, Alžbetka. Vybrať z dievčenských mien bolo pre mňa nepochybne oveľa ľahšie ako pri synovi.
linda , lea, nakoniec mame lilien , aj anna- maria sa mi pacila
Gretka a Dorotka 🙂 ale mam 2 clapcov 😍
My sme si s manželom nevedeli vybrať,tak rozhodli synovia, vtedy 6 a 3,5 vybrali podľa mňa Jana, i v pôrodnici bola rarita, v škôlke je široko ďaleko jediná🙂
@konvalinka41 ja mám doma Wandu ale s tým dvojitým W
2x mala byt Linda... nevyslo a mame dvoch chlapov 😁
Mam chlapcov, ale v pripade dievcat som bola za Klaudiu,Zoju a Bianku
Mame Klaru a paci sa mi aj Hilda
Olívia, Jennifer, Cyntia
@majka99999 Mate na mena rovnaky vkus ako moja mama, ja som Kristina a moja starsia sestra je Lucia 😁
Elenka, Ema, Viktoria (to nakoniec vybral muz), Michaela - mala byt druha ale je to chlapec 😃
Ja mám Nikitu a Zaru a chlapcov Damian a Dean 😁
Amelia, Dorota nakoniec mame Timeu.
Dária, Dália, Viktória, Karina, Larisa, Šárka
Ja mám doma Nicol, Vivien, Sandra...páčia sa mi ešte mená ako napr. : Elissa, Liana, Lilien, Lea, Leyla, Aylin, Ruby, Melissa, Natália, Scarlet, Bianca, Karin, Lenka, Dominika, Vanessa, Chiara, Carmen, Klaudia, Laura, Lívia, Karolína, Sarah, Simona, Diana, Anita, Yasmine.
Vanda
Mám doma Lauri Lorianku a teraz čakáme ďalší pokladík, chcela som dať Leilu no neprešlo mi ,a ani Linda 🙈
Necakali sme dievca ani raz, ale nase mena boli...Petra bolo Top a dalsie pekne moznosti...Veronika, Zuzana, Michaela, Noemi.
Ja mam Emmu a Milu a som spokojna a dcery tiez 🥰Vyberala som mena aj pre synov aby zneli pekne aj v zdrobnenine aj pre dospelaka.

@filipka250 och, som zle pochopila teda. 🫣 To je pravda.