icon

Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?

4. okt 2022

Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?

Strana
z8
doriiis
4. okt 2022

Dita,Diana,Karin,Simona,Timea

shee11
4. okt 2022

Stela Mária, Anna

hilda08
4. okt 2022

Olivia, Alica, Lenka

svokrinjazykmonika
4. okt 2022

Ja som chcela Darinku alebo Alexandru ale manžel nie. Tak sme sa zhodli na Meliske.

babatkoo
4. okt 2022

Stela a Mia, Dorotka

suepe
Autor odpoveď zmazal
elenka.k
4. okt 2022

Diana, Liana

riela
4. okt 2022

Barbora, Michaela, Stela, Diana

simonatom
4. okt 2022

Alžbetka, Karolína

diana999
4. okt 2022

Len mia
❤️💫

jaga18
4. okt 2022

My sme celý čas čakali Ivanku, na ničom inom sme sa s manželom nezhodli. No narodila sa Jasminka 😆 Meno jej nakoniec pár dní pred narodením vybral jej 5 ročný brat.

vroni
4. okt 2022

Ja som chcela Paulinu, muž vetoval. On chcel Sofiu, vetovala som ja. Dohadovali sme sa na poslednú sekundu, mena, ktoré sa páčili mne sa nepacili jemu a naopak. Nevedeli sme dievcenske vybrať ani za svet. Nakoniec sme skončili pri Natalke (nežijeme na SK a tu to nie je také otrepané meno). Pri druhom sme sa okamžite zhodli na Matylde. Akurát, že z nej je chlapec. 😁

barb06
4. okt 2022

ja som chcela "odjakživa" Lilianu ... už keď som čakala prvé dieťa, ale narodil sa syn, tak som mu ho nedala 🙂 druhé dieťa už bolo dievčatko, tak mám Lilianu; ale veľmi sa mi páčia aj mená Jasmína, Melánia a Amélia

bashee
4. okt 2022

Ninka, Natalka ale paci sa mi aj Sarlotka. Prve ve za mna top

nikka055
4. okt 2022

Tamara, Ema,Alžbetka...

zuziiiii
4. okt 2022

Rebeka, Hanna, Natália

scila
4. okt 2022

Amália a Šarlota.

nwnw
4. okt 2022

Olivia, Elena, Lara, Helena, Astrid, Julia

karajazviny
4. okt 2022

Prvého máme chlapca, teraz čakáme druhé bábo a priala som si opäť chlapca, aj kvôli tomu, že ma nijak žiadne dievčenské meno neohúrilo 🙈 (pre druhého chlapca som mala vybraté meno hneď po narodení prvého syn)... čím sa blížil termín sona a ja som si nebola ozaj istá, či ten chlapček bude, tak som začala zvažovať aj dievčenské mená...a u nás nepadlo nijaké iné, len že by to bola ŠARLOTA 🥰 aaaale bude aj tak chlapček 💙🤗

7miriam77
4. okt 2022

Eliška,Juliána...nakoniec mam Lilien❤️

camelie12
4. okt 2022

Ja som necakala dceru, mame dvoch synov.
No kym som este nevedela, co to bude, tak sa mi velmi pacilo (a aj paci) meno Terezka a Tamarka 😍

domireb
4. okt 2022

Zojka

smiling89
4. okt 2022

Anna, Jana, Julia, Monika

chiarinka
4. okt 2022

Lucia, Nina , Chiara

xena0
4. okt 2022

Zoja, Natália, Dorota, Karin, Diana

54tinka54
4. okt 2022

Mne sa pre dievča páčili mená Deana, Elena, Klára. Z toho mi manžel odobril len Klára. Máme ale syna. 😀 ak by sme mali druhé dieťa a bude to dievča, tak bude Klára. 🙂

sazumak
4. okt 2022

Laura, Sofia Sara a Liliana❤ Páčila sa nám aj Amelia, Eliana, Alžbetka.

konvalinka41
4. okt 2022

ja túžim po Vande, Vandičke 🙂 ešte nemám

liloastitch
4. okt 2022

Malvína, Rozália, Eliška, Zita... Tieto boli vo výbere keď som sa dozvedela, že z nášho chlapca je dievčatko. Doma ma zrušili a bude Marína. Pre chlapca bolo meno hneď vybraté,ale toto bola dlhá predlhá diskusia.

vlucifuk
4. okt 2022

My sme mali pre dvojičky vybraté mená Nina a Nataša. Nakoniec sa narodili chlapci.

Strana
z8