Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Stela Mária, Anna
Olivia, Alica, Lenka
Ja som chcela Darinku alebo Alexandru ale manžel nie. Tak sme sa zhodli na Meliske.
Stela a Mia, Dorotka
Diana, Liana
Barbora, Michaela, Stela, Diana
Alžbetka, Karolína
Len mia
❤️💫
My sme celý čas čakali Ivanku, na ničom inom sme sa s manželom nezhodli. No narodila sa Jasminka 😆 Meno jej nakoniec pár dní pred narodením vybral jej 5 ročný brat.
Ja som chcela Paulinu, muž vetoval. On chcel Sofiu, vetovala som ja. Dohadovali sme sa na poslednú sekundu, mena, ktoré sa páčili mne sa nepacili jemu a naopak. Nevedeli sme dievcenske vybrať ani za svet. Nakoniec sme skončili pri Natalke (nežijeme na SK a tu to nie je také otrepané meno). Pri druhom sme sa okamžite zhodli na Matylde. Akurát, že z nej je chlapec. 😁
ja som chcela "odjakživa" Lilianu ... už keď som čakala prvé dieťa, ale narodil sa syn, tak som mu ho nedala 🙂 druhé dieťa už bolo dievčatko, tak mám Lilianu; ale veľmi sa mi páčia aj mená Jasmína, Melánia a Amélia
Ninka, Natalka ale paci sa mi aj Sarlotka. Prve ve za mna top
Tamara, Ema,Alžbetka...
Rebeka, Hanna, Natália
Amália a Šarlota.
Olivia, Elena, Lara, Helena, Astrid, Julia
Prvého máme chlapca, teraz čakáme druhé bábo a priala som si opäť chlapca, aj kvôli tomu, že ma nijak žiadne dievčenské meno neohúrilo 🙈 (pre druhého chlapca som mala vybraté meno hneď po narodení prvého syn)... čím sa blížil termín sona a ja som si nebola ozaj istá, či ten chlapček bude, tak som začala zvažovať aj dievčenské mená...a u nás nepadlo nijaké iné, len že by to bola ŠARLOTA 🥰 aaaale bude aj tak chlapček 💙🤗
Eliška,Juliána...nakoniec mam Lilien❤️
Ja som necakala dceru, mame dvoch synov.
No kym som este nevedela, co to bude, tak sa mi velmi pacilo (a aj paci) meno Terezka a Tamarka 😍
Zojka
Anna, Jana, Julia, Monika
Lucia, Nina , Chiara
Zoja, Natália, Dorota, Karin, Diana
Mne sa pre dievča páčili mená Deana, Elena, Klára. Z toho mi manžel odobril len Klára. Máme ale syna. 😀 ak by sme mali druhé dieťa a bude to dievča, tak bude Klára. 🙂
Laura, Sofia Sara a Liliana❤ Páčila sa nám aj Amelia, Eliana, Alžbetka.
ja túžim po Vande, Vandičke 🙂 ešte nemám
Malvína, Rozália, Eliška, Zita... Tieto boli vo výbere keď som sa dozvedela, že z nášho chlapca je dievčatko. Doma ma zrušili a bude Marína. Pre chlapca bolo meno hneď vybraté,ale toto bola dlhá predlhá diskusia.
My sme mali pre dvojičky vybraté mená Nina a Nataša. Nakoniec sa narodili chlapci.

Dita,Diana,Karin,Simona,Timea