icon

Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?

4. okt 2022

Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?

fiafia
4. okt 2022

Natalia

markus1
Odpoveď bola odstránená
basska_b
4. okt 2022

My sme prvym dvom dcerkam vybrali mena hned. Pri tretom babatku nam uz dosla fantazia. Vela je peknych, ale ziadne nebolo ze wow. Muz stale tlacil po svojej mame, ze Maria... mne sa nepaci, aj v pripade, ze by sa svokra volala inak, nedala by som. Ja som mala vo vybere Eva, Petra, Lucia, Linda, Lenka. Muz tiez nebol zo ziadneho z nich uneseny 😄 Nastastie pre zlozity vyber mena je to chalan 😄

sofka96
4. okt 2022

Zina, Mália , ale máme Riu 😀

85miska
4. okt 2022

Ja čakám dievčatko a zvažujem Barbora alebo Bianka

lauriik
4. okt 2022

Klara, Alžbetka, Mila, Zoja ☺️

something
4. okt 2022

Linda, Livia, Eliska, Tamara

sense
4. okt 2022

Len to co ma.... Žiadna iná alternatíva nebola a ani žiadne chlapčenské meno keby daco

anonymous87
4. okt 2022

My sme chceli Natalku ☺️

nitka1157
4. okt 2022

Paulinka/Gretka/manzel Liviu.nemohli sme sa dohodnut.kazdy si chcel dat to svoje.pri otazke ake davame meno. muz hovori.vytrpela si si to daj si podla seba.ked som povedala agatka zacal sa smiat a meno sa mu hned zapacilo. Dcere sedi meno agatka ako rit na serbel.
Mala som ho v rezerve aj ked som vedela ze by sa nikomu nepacilo a muz by nesuhlasil.teraz vsetci ze som vybrala trefne meno nanu

elizabet173
4. okt 2022

Nevedela som čo čakám, páčila sa mi Terezka a Dorotka. Narodil sa chlapec 😁

ivuska114
4. okt 2022

Zina ❤ od zaciatku tehotenstva sme o inom mene neuvazovali....ale paci sa mi velmi aj Vanda

evica17
4. okt 2022

Agáta, Rebeka, Agnesa

jaroe
4. okt 2022

Laura, Karolína, Lucia, Natália

lentilka1994
4. okt 2022

my sme to mali hned jasne Alexandra

selu11
4. okt 2022

Nataša, Zoja, Tamara, Zina, Diana, Saša

nikayla
4. okt 2022

Veronika Marína Alexandra Sára Markéta

lenusik296
4. okt 2022

Elisa, Noemi, Tamia, Sarah, Zara boli u nás naj 🙂

lu_si_lusi
4. okt 2022

Tamara,Olívia ,Chiara , Melissa

majamat
4. okt 2022

ja som bola kedysi davno v kontakte s dochodkynou, tkora sa volala Veronika. vtedy som si uvedomila,a ko sa mi toto meno paci a volala sa tak aj moja babka. taks om cele roky hovorila, ze keby mam dceru,t ak jej to to meno dam.
ked sme s mm spolu chodili, bavili sme sa na tuto temu a zistila som, ze aj jeho babka bola Veronika tak to bolo jasne. a mame Veroniku.

staleja
4. okt 2022

Sára, Grétka, Klára,

ankare
4. okt 2022

Nina

ankare
4. okt 2022

@85miska bianka

heidi4
4. okt 2022

Dorotka, Eliska, Sarlotka. Nemam zatial este ziadnu 🙂😂

daniela1911
4. okt 2022

Alica, Olívia, Lujza

lusiza
4. okt 2022

Pavla, Zina

vilma7
4. okt 2022

Len Emily. Mám doma samozrejme Emily. To meno sa mi veľmi páčilo od obdobia, kedy moja spolužiačka dala toto meno svojej dcérke. A to bolo asi 10 rokov pred narodenim mojej Emily.

domiklik
4. okt 2022

Amelia

sabatini47
4. okt 2022

Marissa a Stella.... nakoniec vyhrala Stella 🙂

emasss111
4. okt 2022

ja som pokukokvala po menách ako Simonka, Natália, Ivica...a nakoniec mám Elišku 🙂