Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
My sme prvym dvom dcerkam vybrali mena hned. Pri tretom babatku nam uz dosla fantazia. Vela je peknych, ale ziadne nebolo ze wow. Muz stale tlacil po svojej mame, ze Maria... mne sa nepaci, aj v pripade, ze by sa svokra volala inak, nedala by som. Ja som mala vo vybere Eva, Petra, Lucia, Linda, Lenka. Muz tiez nebol zo ziadneho z nich uneseny 😄 Nastastie pre zlozity vyber mena je to chalan 😄
Zina, Mália , ale máme Riu 😀
Ja čakám dievčatko a zvažujem Barbora alebo Bianka
Klara, Alžbetka, Mila, Zoja ☺️
Linda, Livia, Eliska, Tamara
Len to co ma.... Žiadna iná alternatíva nebola a ani žiadne chlapčenské meno keby daco
My sme chceli Natalku ☺️
Paulinka/Gretka/manzel Liviu.nemohli sme sa dohodnut.kazdy si chcel dat to svoje.pri otazke ake davame meno. muz hovori.vytrpela si si to daj si podla seba.ked som povedala agatka zacal sa smiat a meno sa mu hned zapacilo. Dcere sedi meno agatka ako rit na serbel.
Mala som ho v rezerve aj ked som vedela ze by sa nikomu nepacilo a muz by nesuhlasil.teraz vsetci ze som vybrala trefne meno nanu
Nevedela som čo čakám, páčila sa mi Terezka a Dorotka. Narodil sa chlapec 😁
Zina ❤ od zaciatku tehotenstva sme o inom mene neuvazovali....ale paci sa mi velmi aj Vanda
Agáta, Rebeka, Agnesa
Laura, Karolína, Lucia, Natália
my sme to mali hned jasne Alexandra
Nataša, Zoja, Tamara, Zina, Diana, Saša
Veronika Marína Alexandra Sára Markéta
Elisa, Noemi, Tamia, Sarah, Zara boli u nás naj 🙂
Tamara,Olívia ,Chiara , Melissa
ja som bola kedysi davno v kontakte s dochodkynou, tkora sa volala Veronika. vtedy som si uvedomila,a ko sa mi toto meno paci a volala sa tak aj moja babka. taks om cele roky hovorila, ze keby mam dceru,t ak jej to to meno dam.
ked sme s mm spolu chodili, bavili sme sa na tuto temu a zistila som, ze aj jeho babka bola Veronika tak to bolo jasne. a mame Veroniku.
Sára, Grétka, Klára,
Nina
Dorotka, Eliska, Sarlotka. Nemam zatial este ziadnu 🙂😂
Alica, Olívia, Lujza
Pavla, Zina
Len Emily. Mám doma samozrejme Emily. To meno sa mi veľmi páčilo od obdobia, kedy moja spolužiačka dala toto meno svojej dcérke. A to bolo asi 10 rokov pred narodenim mojej Emily.
Amelia
Marissa a Stella.... nakoniec vyhrala Stella 🙂
ja som pokukokvala po menách ako Simonka, Natália, Ivica...a nakoniec mám Elišku 🙂

Natalia