Aké meno by ste dali dieťaťu?
Ahojte, keby máte ešte dieťa, ake meno by ste mu dali? Aj pre chlapca aj pre dievča. Ďakujem
Dárius a Dita
@anonym_autor pre dievča sa mi páči Margaréta, Hana, Helena, Klára, Michaela. Pre chlapca Krištof, Lukáš, Mikuláš.
@terry658 Klárka je velmi pekne 🙂 Mám v hlave pár mien ale možno mi cinkne do nosa aj niečo ine
@terry658 Klárka je velmi pekne 🙂 Mám v hlave pár mien ale možno mi cinkne do nosa aj niečo ine
@anonym_autor ja už mám doma Tatianu, Viliama a Mateja.
Celkovo súrodenci máme dokopy už 12 derí. Je ťažké vybrať pekné meno a by ho už niekto nevlastnil. 🤣 teraz čakám trináste a veru je problém vybrať. V rodine máme samé krásne mená už zabraté.
Dcera by sa volala Klara, v poslednej dobre sa mi paci aj meno Alica. Pre chlapca sa mi pacili Viliam, Richard.
@anonym_autor Matej a Marina
@anonym_autor dievča Terezka, chlapec Šimon
Chlapec Theo alebo Nikolaj
Dievča Tamia alebo Nala.
Nathan a Linda
@anonym_autor matej a anna/hana
Viktor a Lujza
Marína
Amélia alebo Isabela a pre chlapca Adrian
@anonym_autor Artur, Michaela
Liliana a Jurko
@anonym_autor Miriam a michal
Dievčenské Tereza, Dorota, Lýdia a chlapčenské Adam Jakub, Oskar a Gregor 🙂
Adam a Simona alebo Lea
Moje top mená sú Monika a Jakub
@anonym_autor Ester - Artur
Mam Viktora a Richarda, dievcenske sa mi pacia Hana,Ester,Lujza
Ja už mám v zozname len Majku. :D
@anonym_autor christian, chiara pretoze by boli Taliani😂
kornelia a jergus
Petra a Ladislav
Mám dve deti, ale z tich čo mi neprešli a ešte by sa mi páčili by boli - Elenka, Ema, Anna , Izabela, syn mal byť Michaela -natom sme sa zhodli ale bol z neho chlapec 😂
@anonym_autor Ja by som chcela Pavol a Maria, ale u muza by to nepreslo. Este sa mi paci Eva, Katarina, Timotej.
Pre dievča Emilia, Daniela, Alica a Diana.Pre chlapca Tibor, Teodor a Oliver
Mam Tomáša a Olivera...ake keby som ešte mala mat dievča tak Michaela ( moje vysnene) a pre chlapca Milan alebo Daniel

@anonym_autor pre dievča sa mi páči Margaréta, Hana, Helena, Klára, Michaela. Pre chlapca Krištof, Lukáš, Mikuláš.