icon

Aké meno pre dievčatko?

6. júl 2022

Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.

pattinka
6. júl 2022

@slniecko174 áno ❤️❤️❤️ ďakujem a aj my Paťke prajeme všetko najlepšie k meninám 🥳

regetka
6. júl 2022

Je veľa krásnych mien, mne sa páčili Tereza a Emily a mám Ninu a Elenu 😉

pandosaurus
6. júl 2022

My sme v zozname pre mladšiu dcéru (okrem toho mena, ktoré nakoniec dostala) mali mená: Valentína, Klementína, Karolína, Paulína, Kristiána (nie Kristína). A pre mňa totálne nádherné meno - Floriána. Na jedno dievčatko na ihrisku jej mama minule zavolala menom Valentínka a ja som sa úplne roztopila!

vanilka83
6. júl 2022

Marína,Rebeka,Karolína, Júlia, Nikola

tamvtme
6. júl 2022

Mne sa paci Tereza/Terezia, Diana, Maria a Simona

sigma510
6. júl 2022

@gumkac19 Heňa je v pohode, naučila som sa s tým žiť 🤣. Skorej neznášam keď mi niekto povie Henika. Vraždil by som.

riapink
6. júl 2022

Jasminka🌷

mirkak86
6. júl 2022

Ja mám Valentínku.Nádherne meno.Hovoríme jej aj Tinka,Valentinka😉.

prcek2306
6. júl 2022

Naše 2 dcérky sú Agátka a Margarétka 😍. Každý, kto počuje ich mená, tak nás chváli, že konečne niekto dal krásne a "normálne" mená deťom.
Pri prvej Agátke sme sa ešte rozhodovali medzi Ester, Nela, Olívia, Viktória. Pri druhej Margarétke sme už vyberali viac menej, aby sa to trochu hodilo aj k Agátke, ale vtedy som narazila ešte na meno Letícia, z ktorého som bola úplne unesená, ale nikomu z rodiny sa nepáčilo. Tak máme doma 2 kvetinky 🌼💮😍

ivankagemini
6. júl 2022

Ja som mala vysnene Martina, Liliana, Noemi, Diank

aahuclav
7. júl 2022

Dieťatko si vyberá predsa meno samé! Je to presne také, na ktoré najčastejšie myslíte.

tvyks
7. júl 2022

My mame Adelu..chceli sme Klarku,Alzbetku nakoniec je Adelka😂😍

ivkasu
7. júl 2022

Júlia, Amélia, Agáta 😉

tamichloe
7. júl 2022

Ja mám Luciu, to meno sa dáva malo a je krásne a potom Tamaru,ak som dala toto...odvtedy sama Tamarka😊

martaturi
7. júl 2022

@terry2003 @salonka77 tak to patríte do klubu môjho manžela 😂 už máme Lauru a Lujzu a on by ešte chcel Lindu a Lenku/Luciu.. Jednoducho 4 L 😄

titulienka
7. júl 2022

My máme Radka , Viktória , Melánia , Terézia Gabriela 😉

tivka
7. júl 2022

Ahoj, mne sa velmi paci, a nedava sa teraz nejako, meno Eva (Evka, Evicka) 🙂 A potom mena Ivana (Ivka, Ivanka), Andrea, Tatiana, Valentina, Zuzana, Jana, Dana, Erika, Lucia, Lenka. Mena su to klasicke a v okoli ich velmi nepocujem, ani nestretam.

34katka34
7. júl 2022

My máme Kristínku, akurát má mesiac a pol. Najprv som to meno nechcela, ale manželovi sa páčilo. A teraz je pre mňa nádherné, keď ju oslovujeme 😉

slamka555
7. júl 2022

To nech ta voobec neodradza ;).. my mame Michala 🙂 29septembra ma meniny a o tyzden zas narodeniny ;) ..

valerko2004
7. júl 2022

My mame Klara a Elizabeth Ria

arasidka123
7. júl 2022

Tiež máme túto dilemu...rozmýšľame nad Ester a Zuzanou...

veronikakos
7. júl 2022

💗Zuzana💗.....
Jaaa som sa síce nedočkala Zuzky, mám troch chalanov, no vždy bolo v zálohe toto meno....🤗🤗

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maruska_maru
7. júl 2022

Za mna Margaretka,Matilda

zuzu2636
7. júl 2022

Ja mam doma Katku a ja som Zuzana

inguska3
7. júl 2022

Ingrid 😉

bessdonna
7. júl 2022

ja mam Bellu a teraz sa mi paci Nella,Bibiana,Leila,Mia

klaudinkad
7. júl 2022

Máme Annu a Agátku, páči sa mi aj Dorota, Klára, Ester, Kristína, Elena..

tuttii
7. júl 2022

Dominika alebo Tanička ❤

roxxetka
7. júl 2022

Ja mám staršiu dcéru Bibianu a mladšiu Nelku.