Aké meno pre dievčatko?
Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.
Je veľa krásnych mien, mne sa páčili Tereza a Emily a mám Ninu a Elenu 😉
My sme v zozname pre mladšiu dcéru (okrem toho mena, ktoré nakoniec dostala) mali mená: Valentína, Klementína, Karolína, Paulína, Kristiána (nie Kristína). A pre mňa totálne nádherné meno - Floriána. Na jedno dievčatko na ihrisku jej mama minule zavolala menom Valentínka a ja som sa úplne roztopila!
Marína,Rebeka,Karolína, Júlia, Nikola
Mne sa paci Tereza/Terezia, Diana, Maria a Simona
Jasminka🌷
Ja mám Valentínku.Nádherne meno.Hovoríme jej aj Tinka,Valentinka😉.
Naše 2 dcérky sú Agátka a Margarétka 😍. Každý, kto počuje ich mená, tak nás chváli, že konečne niekto dal krásne a "normálne" mená deťom.
Pri prvej Agátke sme sa ešte rozhodovali medzi Ester, Nela, Olívia, Viktória. Pri druhej Margarétke sme už vyberali viac menej, aby sa to trochu hodilo aj k Agátke, ale vtedy som narazila ešte na meno Letícia, z ktorého som bola úplne unesená, ale nikomu z rodiny sa nepáčilo. Tak máme doma 2 kvetinky 🌼💮😍
Ja som mala vysnene Martina, Liliana, Noemi, Diank
Dieťatko si vyberá predsa meno samé! Je to presne také, na ktoré najčastejšie myslíte.
My mame Adelu..chceli sme Klarku,Alzbetku nakoniec je Adelka😂😍
Júlia, Amélia, Agáta 😉
Ja mám Luciu, to meno sa dáva malo a je krásne a potom Tamaru,ak som dala toto...odvtedy sama Tamarka😊
My máme Radka , Viktória , Melánia , Terézia Gabriela 😉
Ahoj, mne sa velmi paci, a nedava sa teraz nejako, meno Eva (Evka, Evicka) 🙂 A potom mena Ivana (Ivka, Ivanka), Andrea, Tatiana, Valentina, Zuzana, Jana, Dana, Erika, Lucia, Lenka. Mena su to klasicke a v okoli ich velmi nepocujem, ani nestretam.
My máme Kristínku, akurát má mesiac a pol. Najprv som to meno nechcela, ale manželovi sa páčilo. A teraz je pre mňa nádherné, keď ju oslovujeme 😉
To nech ta voobec neodradza ;).. my mame Michala 🙂 29septembra ma meniny a o tyzden zas narodeniny ;) ..
My mame Klara a Elizabeth Ria
Tiež máme túto dilemu...rozmýšľame nad Ester a Zuzanou...
💗Zuzana💗.....
Jaaa som sa síce nedočkala Zuzky, mám troch chalanov, no vždy bolo v zálohe toto meno....🤗🤗
Za mna Margaretka,Matilda
Ja mam doma Katku a ja som Zuzana
Ingrid 😉
ja mam Bellu a teraz sa mi paci Nella,Bibiana,Leila,Mia
Máme Annu a Agátku, páči sa mi aj Dorota, Klára, Ester, Kristína, Elena..
Dominika alebo Tanička ❤
Ja mám staršiu dcéru Bibianu a mladšiu Nelku.

@slniecko174 áno ❤️❤️❤️ ďakujem a aj my Paťke prajeme všetko najlepšie k meninám 🥳