icon

Aké meno pre dievčatko?

6. júl 2022

Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.

zanet266
6. júl 2022

Paulínka,Dorotka

bashawelle
6. júl 2022

dievcenske meno je veru tazke vybrat, tolko krasnych moznosti v nasom kalendari... ak by som vyberala teraz, tak favoritky by boli Vanda a Vilma, mne sa pacia aj tie konciace na -ica (Milica, Danica, Ivica, Ľubica), Adriana, aj take "stariny" ako Marta, Alžbeta, Emília, Ľudmila... je toho ozaj veľa, musí to byť blízke vám, ak budete s menom stotožnení, bude to ok, ostatní to budú brať ako fakt a zvyknú si. jedno z mien našich dievčat v diskusii bolo, druhé je kalendárové ale extra zriedkavé, veľmi im sedia a máme často príjemne prekvapené reakcie. aj mená ktoré tu už boli spomenuté sú krásne, mnohé sú však veľmi časté aktuálne. pre mňa by to bol dôvod hľadať ďalej, ale nemusí byť pre každého. do ss ak máš záujem ti pošlem mená, verejne nepíšem, veľmi ľahko by som bola už neanonymná 🙂

nefertiti7
6. júl 2022

Ja mám Deanu a je to málo používané a pekne meno.

elem227
6. júl 2022

slovenské meno čo by som dala ak by som ešte mala dievčatko je Erika (žijeme v zahraničí)

lenagawel
6. júl 2022

Ja budem mat Eden 😍

saganka
6. júl 2022

Lucia, Zara, Zoja, Naďa, Anna... aj tá Klára je pekné

elem227
6. júl 2022

melania je veľmi pekné meno

wuala2020
6. júl 2022

@deniska14 aj ja mám Melaniu ;).
Tiež jediná široko ďaleko.
Keď povie ako sa vola tiež všetci ochkaju aké krásne meno.
Melanka ❤️🫠

lusu
6. júl 2022

@anjelicek26 niekto rad poučuje. Nevsimaj si to. Podľa mna treba hľadať význam slov ale nie takéto trápne chyby. Možno je pani teraz happy.

chudadka
6. júl 2022

Ja mám Dominiku a Natáliu a uvažovala som aj nad Amáliou.

buzby
6. júl 2022

Mne sa páčia: Agátka, Barborka, Elenka,

paulinam99
6. júl 2022

Lenka

selu11
6. júl 2022

Nataša, Zoja, Eliška, Zina, Saša, Anita, Diana.
K tomu "Nela strela" - riadiť sa niečím takým, to by si nemohla dať meno žiadne. Aj menej šikovné decko, keď bude chcieť, ti dáku komoleninu na meno spraví.

zuzana378
6. júl 2022

Monika, Zuzana,

lusu
6. júl 2022

Klara

btus
6. júl 2022

@wuala2020 ešte ma volajú Zituška, Zituš, mama keď ma chce nahnevať tak Zitulienka. Aj keď vzdľadom na vek, tá Zita je lepšia. 🙂
Zita bola posledná Rakúsko -Uhorská cisárovná. Ja mám meno po nej. 🙂 Mala som sesternicu Zitu a otec ju mal rád, preto sa tak volám. Starká mi vždy vravela, voláš sa ako poslená cisárovna. Máš kráľovské meno 🙂 A je nás málo 🙂

nonnatus
6. júl 2022

Hanka

beaz13
6. júl 2022

Klára

domca2705
6. júl 2022

Mne sa napr. veľmi páčila aj Dorotka po mojej prababke, no manželovi nie a aj Olívia, to bola moja favoritka,ale bohužiaľ neprešlo mi to 😏Mala som napísaných zopár mien ako Ela, Ema, Nina, Nela, Rebeka, Karolína,Anna,Hana...nakoniec sme vybrali Karolinku, sestra mladšia ma Emu a staršia sestra ma Evelyn.
Uvidíte, že nakoniec vyberiete krásne meno pre vašu dcérku...🥰...

luciab28
6. júl 2022

Ja mam Oliviu ❤️

niccuschca
6. júl 2022

My máme doma Marínu a čakáme druhé dievčatko. Tiež sa nevieme rozhodnúť. Mne sa páči Zora, Margaréta, Olivia.

jance333
6. júl 2022

My mame Ľudmilku, ale paci sa mi aj Klara, Kamila, Alica, Agatka, Patricia,

matinecka
6. júl 2022

@wuala2020 ja chcem dat melaniu. Manzelovi sa spociatku nepacilo lebo poznal len jednu staru pani a tu volali Melana a nevedel si vytvorit movu asociaciu. Uz si na to vsak zvyka ja by som ju volala Melania,Mel,Meli,Melinka,Melka. Nepacilo by sa mi len keby jej hovorili Melana a ani Melanka,ale tak snad ju budu oslovovat vsetci tak ako my.

nicoll212
6. júl 2022

Patrícia, Michaela, Natália, Laura, Karolína, Miriam, Diana

majka0
6. júl 2022

KLAUDIA ❤

tea_1234
6. júl 2022

@zuzikq91 aj my máme Miriam voláme ju Miriam alebo Mimka 🙂

lenjaja84
6. júl 2022

Mame Nelku a velmi sa nam tiez to meno paci..💜

weuska1559
6. júl 2022

My mame Danielku. Ale mať druhé tak by bola Andrea

bublinkaeva
6. júl 2022

Ja mám - Katarína a Petra

slniecko174
6. júl 2022

@pattinka Patke vsetko najlepsie k dnesnym meninam 🙂 Tiez mam doma Patku 🙂 krasne vznesene meno

vevapeto
6. júl 2022

Mám dve dcérky - Olíviu a Ester. Priezvisko máme bez prípony -ová a neskutočne im tie mená seknú.