icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?

eliniatko
14. apr 2018
annamari4
15. apr 2018

Lilia nie Liliana a Mateo.. možno nie sú až tak nezvyčajné 🙂

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
eliniatko
autor
15. apr 2018

@annamari4 Lilia je určite nezvyčajné, ako ste k nemu došli?

annamari4
15. apr 2018

@eliniatko nám ho vybral gynekológ😁 manžel chcel Lili úplne od začiatku ale mne sa Liliana nepozdávala,potom sme mali vybratí tamaru a olivový, ešte aj Izabela sa mohla,a keď som raz prišla gynekologovi,tak ako sa bude volať?Olívia.on na to že Olívia nie viete čo je krásne meno Lilia ja som mal prekrásnu priateľku volala sa Lilia a vtedy som si povedala že to sa aj mne konečne naozaj páči 🙂

annamari4
15. apr 2018

Ospravedlňujem sa za niektoré slová čo telefón prepisuje😕

eliniatko
autor
15. apr 2018

@annamari4 super story 🙂

evacm
15. apr 2018

Ja som dala syncekovi Zachary Michael.Zachary je z hebrejskeho Boh si na nho spomenul a Michael - z hebrejskeho kto ako Boh

lubi40
15. apr 2018

@eliniatko Cyprian je uzasne meno, keby sme nezili v zahranici, urcite ho dam aj ja

myjusiatko
15. apr 2018

My máme Mínu. 🙂 Podľa Míny Harker z Draculy. Až potom som sa dozvedela, že Mína bola aj v Slávy dcére od kolára.

marissenka
15. apr 2018

My máme v rodine Huga...😉

skjatqo
15. apr 2018

U nas to bolo zlozite. Musi tam byt R, aby nemal narodeniny a meniny blizko seba a aby bolo slovenske. Meno Pravoslav mi prislo na um raz vecer cestou od svokry. Pravda, pravo, spravodlivost. Ma k tomu silny vztah.

Druhy sa vola Svorad ako "nasa krv". Narodil sa na hromnice a je poriadny valibuk.

Ak by sme mali este dievcatko, uvazovala som nad Terezou. Neskor som si uvedomila, ze by boli ako Prima, Sekunda a Tercia 😉

lilyianka
15. apr 2018

Hugo je uz dost frekventovane meno...ma ho aj sesternicin syn a napadlo ma, ze dcera je Leila

szkittula
15. apr 2018

Naša cerka sa vola Linett .. 🙂 🙂

nika2646
15. apr 2018

My mame Alberta.reakcie boli ze a take meno nie a kazdemu sa teraz paci a nemali sme neg.reakcie..mne ani nezvycajne nepride len neni tak pouzivane...v roku 2012 dastalo meno Albert len 5 chlapcov..

zafir01
Autor odpoveď zmazal
zuziond
15. apr 2018

My mame baby Rebeca a Vivien. V podstate sme mal mena vybrate skor ako sa objavili 2 ciarky na teste. ☺

gabika20
15. apr 2018

Baby a čo poviete na meno Svätopluk, Sväťo, poznáte nejakého? Totiž môj manžel chcel veľmi prevelmi aby sa syn takto volal no ja som s tým vôbec nebola stotožnená, proste nevedela som to nijak vstrebať, celá rodina mi pomaly volala pred pôrodom že také meno nie a tak máme doma Jakuba a manžel ho občas volá Sväťo 😁 s tretím dieťaťom by súhlasil len v prípade ak to bude chlapec meno vyberá on čiže Svätopluk..takže zostávame pri dvoch deťoch 😁

vikinko204
15. apr 2018

Ja mam synceka, ktory sa vila Viktor.Myslim si, ze je v dnesnej dobe nezvycajne.Vyberali sme meno 20 minut po porode, lebo sme boli v tom, ze budeme mat dievca, ktora sa mala volat Linda.nevieme, preco sme dali meno viktor, ale vyznam ma uzasny - vitaz 😃

zuzanka.zuzu
15. apr 2018

@mishamisura a ako ju doma oslovujú?

julovka2013
15. apr 2018

My máme u susedov dievčatko Maricu a chlapca Anteho-Ante.

fergie23
15. apr 2018

Starší syn sa volá Boris.Mladší je Kamil

matazirafa
15. apr 2018

@gabika20 jedine Malachovský. Ale meno je to pekne ak sa vam hodi k priezvisku.

matazirafa
15. apr 2018

@majak622 haha presne ako u nas. Tiez ked som vravela ze Jozef tak pomedzi tych oliverov matiasov to bol fakt sok pre kazdeho 😂😂😂

tatianka7
15. apr 2018

@salome51 my máme Alexa-Alexej, Andreja a Zoju 🤣🤣

angelina1003
15. apr 2018

Ja mam alexis😊

yanni
15. apr 2018

@bronislavka Keby sme mali este dievcatko, tiez by bola Aurelia. Uz mame Antoniu. Uplna klasika ale v dnesnej dobe veeeelmi "nezvycajne" haha. Siroko daleko je jedina.

bozenkad27
15. apr 2018

Ja mam NELLY ❤ a MAXIMa ❤

sayurinka
15. apr 2018

My máme dvoch chlapcov Teodor a Bendegúz ❤️

poplanucha
15. apr 2018

Nas 5 mesacny syn sa vola Ivan. V dnesnej dobe tiez nezvycajne meno ale stretavam sa len s pozitivnymi reakciami. Mozno je to aj tym ze mamicky tych Mathiasov, Tobiasov, Nikolasov, Lilianiek, Sofii, Emmiek atd. mi nepovedia co si o tom myslia 😃 Ale ja som strasne hrda ze mam doma mojho maleho Ivana a nepomenovala by som ho inak ❤

alena1808
15. apr 2018

My mame Krišpína.