Aké sa vám páči meno pre dievčatko?
Aké sa vám páči meno pre dievčatko? 🙂
@jaass Mne sa napr. moje meno nepaci, ked ma volali v skole Barbora.. take tvrde meno. Ale volaju ma vsetci Baška a to sa mi paci.
Ja mam Sabinku, ale pacili sa mi mena aj Michaela a Laura... Kedysi som strasne chcela meno Tajana...bolo to tusim z romanu Plamene inkvizicie...a tiez aj Kristinka... z tej piesne od Petra Nagya Kristinka by mala dnes atd....
@barbora174 ja mám dcéru Barborku... Najkrajšie meno 😍
Ja mam Evku. 2ha mala byt Barborka, ale narodil sa chlapcek 🙂 paci sa mi aj Slavka, Romana, Marija (musi ladit s priezviskom)
Tatiana Denisa
A este sa mi teraz paci meno Valentinka a vzdy sa mi pacilo meno Leontynka z filmu At ziji duchove 🙂 jaaaj a este aj Marketka....no nevedela by som sa rozhodnut, preto za mna vybral meno otec dietata... Najskor som si nevedela zvyknut a teraz som presvedcena, ze dcere to meno sedi ako r.t na serbel 🙂
@yellow28 a ktore to je?
@karolinakr Sabinka... Jemu sa strasne pacila herecka Sabina Laurinova 🙂
@yellow28 jeho, tak to je nezvyčajne meno.Ja ked som brigadovala v obchode, jedna mamička tam vykrikoval : Stela! Tiez som sa vždy otočila
Masa, Greta, Agata, Nada, Lesana, Zoja, Zina, Marina, Zofia, Dorota, Bilion krasnych neotrepamych dievcenskych mien. Tiez Amelia. dcer by som mohla mat aj 10 🤣
Barborka, Terezka, Zuzanka
A z kratsich sa mi pacia Zina, Hana, Zora
@barbora174 tiež to tak mám zo Soňou :D keď mi niekto povie Soňa zabijak ho v hlave špajchlami :D
@anastazia94
@sonicka96
@jaass
Kazde meno vie byt pekne, ked ho pekne ludia povedia.. Barborka je krasne ako zdrobnenina, rovnako aj Sonicka
Olivia , Rebeka, Sara a Lenka 🙂
Ja mám Elu a Slávku. A tretia by bola Naďa. A chlapčenské by som nevedela vybrať 🙂
Karolínka 🙂
Lujza
Elizabeth🙂
Moja malá sa volá Dária.
Olívia, Kamilka...🙂
Sára, Ester, Noemi ❤️
Stela 💖
Ja mam Dominiku a druhu ktorá sa má narodiť o mesiac ešte netuším. Bude to dievcatko
Poraďte dáke pekne meno co by sa hodilo k Dominike
@jaass Katarína,Kristína,Ivana,Petra

mne sa páči velmi barbora alebo barbara, je to také princeznovské meno, ci sa mi len zdá???