Aké zahraničné mená by ste vybrali pre deti?
Aké mená by ste dali deťom, keby sa narodili v zahraničí? Dcére by som dala meno Penelope, no na Slovensku som nemala odvahu 😃
Mne sa pacia rozne arabske - Amira, Leyla, Mouna... Ale moji zenski favoriti su Maria, Katarina a Eva, co ma svoju obdobu v mnohych inych krajinach, takze dala by som asi tak ci tak to.
Všetky typicky americké.Jared,Hunter,Zack,Kayden,Leeroy,atď😅
Noel, Joel, Elijah, Elias, Luca, Aiden, Arthur, Hugo, Leander
za mna meno Nina je medzinárodné. Nestratí sa ani na Slovensku ani v zahraničí
Grace, Alison, Carla, Luca, Theo, Thomas, Massie..
Sydney /pre chlapca/, Nathaniel
My sme dcére dali zahraničné meno, ale ak by sme reálne bývali niekde v zahraničí,tak sa mi veľmi páči Rainbow.
Mne sa páčia dievčenské indické...
Ava keby bolo dievča a ak chlapec tak Ezra alebo Luca 😊
Vyberala by som mena ktore sa vyslovuju rovnako v jednej aj druhej krajine a ak sa da tak take co sa najmenej menia pri vyslovnosti v co najvacsom pocte, aspon eu, jazykov
Onur Lakatoš. Turecko - maďarské
Aurora❤
Kirsten
Tých je strašne veľa, dala som Lukas. Páči sa mi aj verzia Lucas/Luca, Matteo, Jason, Jessie, Zachary, Elijah, Harry...Emily, Amanda, Aylin, Amy, Violetta, Cindy, Kayla...dokonca aj moje meno sa mi v zahraničnej verzii Christine páči, v našej nie 🤷.
Neviem ci sú vyslovene zahraničné ale paci sa mi Olivia a Deana.
Páči sa mi Charlotte, to by som pokojne dala dcére aj na Slovensku, takisto Stella (kedysi mi jeden náš kamarát kňaz povedal, že správna verzia je len tá s dvojitým l, a doteraz to všade prízvukuje, že v kalendári je to chybne.😂) A jedno leto sme pár víkendov strážili malé turecké dievčatko, ktoré sa volalo Hatice, teda "motýlik", to by som sa na Slovensku neodvážila dať, ale veľmi sa mi páčilo.
Riley, Luca, Evan, Matteo, Cristiana, Chiara, Jared, Claudius, Tiberius... napríklad
ešte Sharon
Syn pozeral nadsene Tour de France a hovori mi,ze by sa chcel volat Tadej a ja si hovorim,ze fakt pekne meno. Zrejme nejaka verzia nasho Tadeasa.
Aurora, Luna, Leyla
@iwesska slovinská. 🙂
Loriana, Aurora, Leoni
Kevin, Eliot, Derek, Lucien

Mne sa páči Elinor, z knihy Rozum a cit.