Aké zvláštne mená ste dali detičkám?
Ahooojte, hladame inšpirácie na mená pre chlapčeka aj dievčatko. Nechceme nič otrepané, časté a ani slovenské mená. Poprosím skôr typy na zvláštne a menej frekventované mená 🙂 Ďakujem.
Poznám: Egon, Leopold, Lucián, Eurydika, Ina, Lada, Radana, Markéta, Marietta.
My máme v okolí chlapcov s menami Urban, Cyprián, Gregor, Vincent, Ondrej, František
Mne sa ľúbi Tanya dcerin spolužiak ma mamu a sa mi to meno zaľúbilo
Naše deti sú Viola, Valér a Malvína. Z nezvyčajných, s ktorými som sa stretla, sú to tieto: Rozália, Ružena, Vejana, Belinda, Bernadeta, Jordana, Eulália, Eljana, Sidónia, Eugen, Silvio, Vincent, Roland.
Pre chlapca Johan pre dievca Miriam
My máme Lýdiu
Susedia majú Oxanu,Xeniu meno, ktoré som nikdy nepočula Genoveva naša stará suseda.Byvaly spolužiak Lucian, bývalý frajer dal dcére meno Celine k strasnemu priezvisku🙂
René a Vivien
Mala som učiteľku na ZŠ a volala sa Dalma. Stretla som dievčatá s menom Dália, Lejla a Gloria. Mne sa páči aj Leona.
@pinkgirl kamaratka je Beatrica, hovorili sme jej Beatrika, mne sa to meno velmi pacilo
@majulino Eugen je krásne meno, škoda že ich volajú občas Geno/Geňo (mám v rodine).
Lorena, Ariana, Deana a krasne meno je Daniela a zabudnute Zaneta ( na Z samozrejme makcen)
Na žiadnom ihrisku nestretnes Zuzanu, marianu, Editu. Možno dobry tip
My mame Barbaru Elizabet
Ka som mala žiakov Jordana, Bernadetta, Valentína, Kamila, Kvído,
@lucia245 si si istá? U nás je Zuziek viac než Emky ci Sofie
@zuzana76 co je na kamilovi zvláštne?😀
Rozália, Selina, Petronela, Eulália,
@simona20201309 Kamila, nie je na nej nič zvláštne, asi tak ako tu spomínaná Tereza, autorka sama písala, že nechce až veľmi veľkú exotiku, ale skôr niečo ako Tereza, a to je podľa mňa aj meno Kamila, za celu moju učiteľskú kariéru som mala len jednu
@zuzana76 aha Kamila, tak to áno. Chlapov Kamilov poznám minimálne troch ale Kamilu som poznala tiež len jednu.
Mne sa strasne paci pre chlapca Emil a Baltazar.
Henrich, Samira, Aurélia, Mária - dnes už výnimočne
My mame Tatianu. V dnesnej dobe tiez celkom nezvycajne.
Ja som dala Linda melania
@jakubrianka v tej rodine sa volajú Jeny (čítaj ako píšem) a dievčatá klasicky Eugenia
Najviac nezvyčajné meno ktoré som kedy počula bolo meno Svorad, volali ho Svoradko. U dievčat Kirsten, Xaviéra, Lesana. Svorad by som nedávala určite to je už príliš pre mňa.
Z tých slovenských menej obľúbených sú pekné: Patrícia, Gabriela, Linda.
Maxim, Kristián, Šimon, Oliver, Damián, Grétka, Henrieta, Izabelka, Viktória, Nina,

@lizatko1009 gratulujem krásne meno máš 🌹