Ako nájsť inšpiráciu na meno pre dcérku?
Ako sa volajú vaše dcérky?
Hľadám kusom inšpirácie pretože mne sa páči veľa mien ale žiadne neni také že by som si povedala toto bude moja dcéra proste necítim to pri žiadnom tak možno tu nájdem niečo nové čo mi sadne ❤️
Ja mám Dorotku ❤️
My máme Veroniku, Kristínku a Barborku. Keby bolo štvrté dievča tak by bola Katka, ale bol chlap.
Ja mám Jasminu a Olíviu 😊
Terezka
Tereza
Ja som mala pre druhú vybrané mená Terezka alebo Viktorka. Keď sme na ňu pozerali, tak zrazu že nie..... Dáme iné... Možno ti to príde jasnejsie, keď ju uvidíš 😉
Staršia Daniela, mladšia Lívia... Ale sme veľká rodina : Jana, Marta, Mária, Ľudmila, Anna, Táňa, Rebeka, Natália, Lucia, Eva, Diana, Sofia, Klaudia, Simona, Erika, Júlia, Lenka, Silvia, Tímea, Ema, Miroslava, Žaneta, Slávka, Eliška, Veronika
Katka 😊
Alžbeta a Zuzana.
Ťažko radiť, ja som toho názoru, že krstné meno by malo pekne znieť s priezviskom (ako bude znieť, keď sa vydá je otázne) 😁 Mne sa páčilo viac mien, no s priezviskom "hralo" len jedno. Dcéra je Dorota.
My máme Sofiu, teraz čakáme druhé dievčatko a meno ešte nemáme na 100%vybraté
Mne sa velmi pacia mena Alica a Gretka. Zial, ani pri jednej dcerke mi nepresli 🤷♀️
My máme Dorotku 🙂
Gretka a Eliška 😍
Barborka
Emma&Stela
Ja mam Julinku 😊
Tatiana
Mame Dianu a Ivonu 🙂
Zuzana
@livuska124 my máme dcéru Fionu, sme sa presťahovali a stretli sme na chodbe susedu s mačkou a že ako sa volá malá, že Fiona... a že ako sa volá jej mačka, že Fiona 😁😁
@fion22 😀 paráda
@dusankomoj ja mam Evku a druhu Elu 😁 pri druhej som sa nejak nevedela rozhodnúť a muzovi sa pacila Ela tak bolo rozhodnuté 😁
Doma mám Karolínu a Janíka, otehotnela som, a kým sme nešli v pondelok do pôrodnice sme neboli rozhodnutí na meno…až v pôrodnici som sa rozhodla že Diana - krásne meno aj pre dieťa aj pre dospelú ženu…. Inak som chcela Izabelu alebo Vanesu, rozmyslala som aj nad Alexandrou ale teraz som rada že som dala Dianu👍

Mám Sofiu, Bianku a Améliu. V rodine máme ešte Viktóriu, Veroniku, Patríciu, Nelu a dokonca aj Glóriu, ale ta žije v Nemecku.