icon

Ako nájsť inšpiráciu na meno pre dcérku?

4. jan 2024

Ako sa volajú vaše dcérky?
Hľadám kusom inšpirácie pretože mne sa páči veľa mien ale žiadne neni také že by som si povedala toto bude moja dcéra proste necítim to pri žiadnom tak možno tu nájdem niečo nové čo mi sadne ❤️

Strana
z5
ada510
5. jan 2024

My sme napísali mena na papieriky a dali do misky starší syn zreboval ale keďže bol prvák pomýlil si písmená vyzreboval Dorotku ale prečítal Dominiku také meno tam ani nebolo prišlo mi to ako osud teda máme Dominiku a hneď som mala pocit že jej to sadlo 👌😁🙏

domininini
5. jan 2024

@babulkomale ten rozum odisiel akurat tak tebe, pretoze splietas jedno cez druhe .. tu sa riesia mena pre Slovenske dieta a nie svetove tak tu prosim ta netrep. A zatrpknuta si tu jedine, ktora si tu vylievas svoje komplexy na mne uz v troch prispevkoch. Si na smiech ale ze uplne 😅
A samozrejme ze sa tym detom nesmejem, len krutim hlavou nad tym ze rodicia silou mocou davaju detom zahranicne mena .. tak sa skludni prosim ta 😅

isabella15
7. jan 2024

Sabinka 🩷

snowflakenel
7. jan 2024

Anetka

diaszoky
7. jan 2024

Barbara Elizabet❤️

nikuska0605
7. jan 2024

Naša je Noemi❤️Meno by sa ale malo hodiť k priezvisku.My, keď sme boli na matrike a počuli, aké meno sme vybrali,tak boli unesené z toho ako sa to meno náramne hodí k priezvisku

marlene
Autor odpoveď zmazal
marlene
7. jan 2024

@milanemila
Anna je medzinarodne meno a velmi oblubene.

marlene
7. jan 2024

My mame Clara Elise ( vyberal muz so synom). Ja som mala vo vybere Anicku , Juliannu , Almu, Apoloniu , Vilmu alebo Poppy ( ale tu mi zrusili hned🥴). Este sa mi velmi oacilo meno Alzbetka a Zofia , ale zijeme v zahranici a tu by to bola Elisabeth alebo Sophia a to sa mi uz nepacilo. Vyberali sme take aby bolo vyslovitelne aj na Slovensku .Paci sa mi aj Matilda, Marlene ( samozrejme) , alebo Martha.

lauricka
7. jan 2024

U nás vyberal manžel, teda s mojím súhlasom následným...aj keď...mne sa páči Laura. Dcéry sú Olívia a Melánia. Oli a Meli. A neterky mám Hanku a Angelinu ... To ťažko, musí osloviť to meno vás. Možno to ešte príde 🙂

domda21
10. jan 2024

Ja mam dceru-Nela 🙂
Ale pacia sa mi aj mena: Ela,Elisa,Alysa,Elza,Elsie,Linda,Loreta,Roxana,Daisy,Heidi,Frida,Cynthia,Alexis,Tamia,Timea,Viola,Vilma,Alma,Dalma,Vanessa,Fiona,Nella/Nelly....len pre inspiraciu🙂

1bubino2
10. jan 2024

Bianka a Stela

mnamko
10. jan 2024

Ja mam Anetu a Ninu
Vnučku Melániu

michellemary
11. jan 2024

@0silvia0 asi to malo byť kúsok. 🙂 Mne sa páči Charlotte, v okolí mám Julianu, Marínu, Izabelu, Laru aj Larisu.

macekovam
27. mar 2024

Marion

tatianamaria
27. mar 2024

Dorotka a keby mám druhú tak by bola Agátka.

virginnia
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5