Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?
Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.
Dnes je Hugo a veleslav. Tak jej daj meno Veleslava. Apriil
toto musí byť troll, inak neviem...žeby kvalitná mariška ?

meno vhodne na 1.april 💪 -
Ale sme še pobaveli

Ak to nie je žart, tak bud rada ze tvoj muž má viacej rozumu. Ja neviem kde na takéto mena chodíte zeny?🙈🙈🙈
Vidria mi znie ako druh choroby, alebo meno pre zvieratko, to bude asi žart s tým menom len
@crazy_cat_lady my budeme mať dievča, tak nie Voltík, veď píšem. A nechcela som nič také veľmi bežné. Čakala som obdivné komentáre, ale samá nevraživosť. Sklamaná som riadne.
obdivne komentare k comu? k hlupemu menu, ktore si si vymyslela? stale verim, ze si len robis prdel :D
Aha aké mená na V našiel google:
https://www.google.com/search?q=woman+name+v&oq...
No Vidria tam nie je...
To musí byť prvýýý aprrííííl 🤪😃😁
Inak super meno, keď budete mať druhú dcéru, osporúčam Kunikunda 😁😂
Dúfam, že tvoja otázka a komentáre súvisia s dnešným dátumom 1.apríl
Ak náhodou nie, tak si over na matrike, či vôbec zapíšu
Mysli aj na dieťa, ktoré s tým menom bude žiť celý život
Súhlasím s manželom aj so svokrou
preboha, neberte ju vážne, ja som sa tak dobre zasmiala 🙂
@larinka552 Kunikunda sa nám nehodí k priezvisku. Tiež je to skôr pre staršiu ženu, nie pre dieťa.
ale ved by si ju volala Kunikundička
ve´d hádam raz ten troll zostarne
vidrio je po španielsky sklo
Vidi vidra, či vydra, nutria. Mário matka zem. To sa radšej budem volať esmeralda.
meno Vidria tusim ani neexistuje
Pane bože daj jej rozum
Parada mat mamku ktora mysli len na seba ale na to ze jej sa budu celi zivot smiat uz nie . Dufam ze manzel nebude suhlasit nech netrpi to male
Všakže si troll 🙂 Všakže ???
A odo dnes nás hranol zaťažil nezmyselnou daňou...takže na pobavenie a uvolnenie je toto od MK veľmi pekné. Inak by som len slzy ronila, aspoň som sa zasmiala. Jasné, že nik kokrétny to nepísala ...šak majte rozum
A priezvisko mate ake ze sa hodi k menu Vitria? Lebo take neexistuje... Jedine Kotlárová, Rafaelová, Horváthová, Danihelová, Červeňáková, Hangurbádžová, Bíleková. Tie dokonale pasujú 👍

A Nutria sa ti nepáči????