Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?
Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.
Vanda je pekné meno a aj v dospelosti pôsobí dobre, nie infantilne a detsky.
To druhé ani náhodou, však doma si ju volaj ako chceš, ja som tiež dcéru volala cibuľka 🙂, inak ma normálne meno 🙂
Wau, tak teraz si ma inšpirovala. Naozaj prekrásne meno. Choďte do toho. 😍
Radsej pouvazuj na alternativou...napr:. Viktoria a podobne...
Daj jej meno Viktória a máš tam vsetky písmena z tvojej Vitrie. Znamena to vítazstvo.
Vidria=VYDRA a Vitria=VITRÍNA
@doriiis skvelá informácia. Takže už vieme, že autorka - ak nie je troll - chce dať dcére meno podľa svojej diagnózy
@bystrozraky ja som chcela Viktóriu...ale mám chlapca.. jemu by sa to nehodilo 🙂
Dieťa ma dvoch rodičov , čiže keď otec nesúhlasí a popravde , vôbec sa mu nečudujem , tak treba vybrať meno , s ktorým budete spokojni obidvaja . Keď sa tebe meno Vanda nepáči , treba hľadať ďalej .
Toto musi byt vtip. Ja neverim, ze niekto by dal take meno. Vidria, Vitria 🙈🙈🙈 neverim
Ak to úbohé dieťa už teraz z duše nenávidíš tak do toho... Véd muž si nejako zvykne a svokra tiež tak nerieš... Len mi je ľúto tvojej dcéry ktorej nikto medzi deťmi asi málokto povie inak ako "vydra" ci "vitrína" už sa iba rozhodnúť co je lepšie... To ako vážne myslíš ze toto chceš???
Ty si čakala obdiv komentáre ale úprimne toto meno asi uchvátilo iba teba... Chcela si názor na meno dostala si ho... Alebo si čakala ako sa tu každý rozplynie nad niečom co sa mu nepáči??
Keď tak rozmýšľam, dnešné deti slovo vydra ani nepoznajú, vydru nikde nevideli, ani sa to nechová doma. A keď budú dospelí, smiať sa už nikto nebude. Je plno mien, na ktoré sa vymýšľajú prezývky, tomu sa vyhnúť nedá. A ďakujem za komentáre, komu sa Vidria páči, potešili ste ma ❤️
@evaachesa ďakujem!😍🫶
Hmm a to nie je prvoaprílový žart? 😳
Autorka - prvý apríl, či snaha zaujať za každú cenu, hoci aj cez dieťa?
Dúfam, že prvá možnosť..
Nechaj muža nech vyberie meno, resp. nech nejaké navrhne 🙂 nešla by som hlavou proti múru 🙂
Áno, Vidria je škaredé meno, ale všetky co sa tu ohanaju s tým, že si z nej budú robiť deti srandu, je to zrkadlo rodiča. Tu si dospelé ženy robia srandu z mena, samozrejme, že sa deti budú zrkadlit a budú sa vysmievať ďalej.
Slovo vydra poznaju, budu ho mat cele roky v diktatoch, je to vybrane slovo. Ženské meno na V. Viera; Veronika; Viktória; Vilma; Valéria; Vlasta; Vanda; Vanesa; Viola; Valentina; Vierka.
Ak potrebujes nevsedne a poeticke - Viola. Hlavna hrdinka Siroty Podhradskych. A inak sa radsej zdrzujem subjektivneho komentaru...
Autorka, dnešné deti slovo vydra tiež poznajú. Učia sa o nich v piatom ročníku na biológii .... Ale, ak chceš pomenovať svoje dieťa podľa chyby v mozgu - OK, ale rešpektuj, že manžel nie. Je to aj jeho dieťa. No stále verím, že je to len žartík 😅🥲
Si myslíš že deti sú také tupé a nepoznajú vydru ? Ani nevedia s akým i y sa píše.
Ani dinosaurus sa doma nechova, ani v zoo ich nemajú, aj tak ich deti poznajú.
Autorka, si cigánka? Lebo takéto debilne mena dávajú oni svojim deťom.
To čo je za blbosť, že dnešné deti slovo vydra nepoznajú! Aj deti z tretej triedy na ZŠ sú múdrejšie ako vy, keď vás to hneď pri Vidrii nenapadlo.
Si dobre mimo bejby , vlastné decko ťa bude nenávidieť 😅
Daj jej Eva a všetko v poriadku
A potom sa na pôrodnici čudujeme (ja pri sekcii) aké exotické meno, zas nejaká novinka pre nás tradičných (ja mám Veroniku, Terezku a Jozefa-ten bol exotika, po dlhom čase počuť Jozef).
Hrozné meno, to že sa páči tebe ešte neznamená že sa bude páčiť tvojmu dieťaťu a osobne si myslím že ti zaň bude moc "vďačné".
A daj ešte priezvisko nech to úplne zaklincuješ.
Btw ak sa ti tak páči zmeň si ty meno na matrike a dieťaťu daj niečo krajšie.
🤣🤣🤣🤣 tak toto snad nemyslis vazne. Strasne meno. Akoze baby maju pravdu. Este vydreta ju mozu volat. Alebo vytreta... boze fakt nie!
Autorka ty si nechodila do školy? Slovo vydra je vybrané slovo po V a učia sa to deti v tretej triede čo sú 8-9 ročné deti, takže ano pozná to slovo každý len ty asi nie, veď daj také meno nech sa mu posmievajú chuda dieťa, možno si ho v dospelosti potom zmeni