Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?
Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.
Radsej dajte Vandu. Urcite lepsie, ako to divne meno, co si vybrala.. tiez mi hned napadla vydra... A deti vedia byt krute..
Teraz keď spomínam, tak my sme mali na dedine dievča s menom Ribana to je rovnaky pripad ako ten váš. (Áno, bola z ciganskej rodiny) chúda dievča predstavovať sa s prezývkou Ryba musí byť radosť.
Tak, keď nie Vidria, potom už jedine 1.apríl. Verím, že sme sa zasmiali...pekný deň ešte.
vieš čo ma tu vždy šokuje? to nekritické myslenie, častokrát sú témy evidentne vymyslené, úplné kraviny, ale baby píšu o 106, bez rozumu, uvažovania.. Viď táto téma, či tá o silonkách a chlapovi, ktorý ich kupuje v Kiku.
Vidria??? Evokuje to vo mne viagru,sorry 🤦.Aj tu spomínanú vydru.😀
Vydrata/ Vytreta vydra by ju volali 🤭 Alebo Vitrina este 😃
Ty si totálne vytreta prepáč ale na tvoj posl príspevok sa mi nedá reagovať inak
@roxanka1 🙂))) toto je super, zasmiala som sa
Len to zámeno nevyjde. Jedine ti, mi, vi.
@rosicek223 tak keď o 5 rokov bude boom, že sa budú rodiť samé Vidrie, spomeniete si 🙂
Tu tajničku máš naschvál zle,aby si vyzerala ešte hlupejsie?
Okrem toho,ak sa meno ( podľa teba) Vidria nenachádza v žiadnom kalendári,tak ti ho jednoducho nezapíšu.Aj keď sa na hlavu postavis
@doriiis ježišmária, však si prečítaj, kto aký komentár píše, tajnička nie je moja a prečítaj si vysvetlenie celého a najmä kľud, nechápem, prečo si agresívna.
@klara1205 ??
daj jej Vitriol
@rosicek223 ci pana, fakt existuje. Jedni mali Adriu, samozrejme jej decka hovorili ropovod (Adria).
@modrykolibrik 🤣🤣🤣
@ahhola Ennis neni zle

@maciatkoe A toto?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vidria
"Vidria je odborný názov na strednú hemisféru mozgu, ktorá sa vyskytuje len u pár jedincov, ktorí sú mentálne poprípade fyzicky postihnutí tzv. vyvolení. Vidria nie je choroba, je to vrodená chyba, ktorá sa nedá odstrániť.|