icon

Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?

1. apr 2025

Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.

Strana
z5
hiro
1. apr 2025

@maciatkoe A toto?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vidria
"Vidria je odborný názov na strednú hemisféru mozgu, ktorá sa vyskytuje len u pár jedincov, ktorí sú mentálne poprípade fyzicky postihnutí tzv. vyvolení. Vidria nie je choroba, je to vrodená chyba, ktorá sa nedá odstrániť.|

siska53
1. apr 2025

Radsej dajte Vandu. Urcite lepsie, ako to divne meno, co si vybrala.. tiez mi hned napadla vydra... A deti vedia byt krute..

talia16
1. apr 2025

Teraz keď spomínam, tak my sme mali na dedine dievča s menom Ribana to je rovnaky pripad ako ten váš. (Áno, bola z ciganskej rodiny) chúda dievča predstavovať sa s prezývkou Ryba musí byť radosť.

lion777
1. apr 2025

@talia16 tak Ribana mne evokuje indianku z tých serialov Winetou. 🙂

lienka.7
1. apr 2025

@hiro trafil si klinec po hlavičke 👌 akoze toto môže fakt napadnúť len chorú hlavu, takto si pomenovať dieta🤦‍♀️

estellas
Autor odpoveď zmazal
autor
1. apr 2025

Tak, keď nie Vidria, potom už jedine 1.apríl. Verím, že sme sa zasmiali...pekný deň ešte.

mirage
1. apr 2025

vieš čo ma tu vždy šokuje? to nekritické myslenie, častokrát sú témy evidentne vymyslené, úplné kraviny, ale baby píšu o 106, bez rozumu, uvažovania.. Viď táto téma, či tá o silonkách a chlapovi, ktorý ich kupuje v Kiku.

misicka31
1. apr 2025

Vidria??? Evokuje to vo mne viagru,sorry 🤦.Aj tu spomínanú vydru.😀

larinka552
1. apr 2025

Vydrata/ Vytreta vydra by ju volali 🤭 Alebo Vitrina este 😃

kulumulu123
2. apr 2025

Ty si totálne vytreta prepáč ale na tvoj posl príspevok sa mi nedá reagovať inak

roxanka1
2. apr 2025

V krizovkach je ale popularne

autor
2. apr 2025

@roxanka1 🙂))) toto je super, zasmiala som sa

rosicek223
2. apr 2025

aspon je v krizovkach😂

autor
2. apr 2025

Len to zámeno nevyjde. Jedine ti, mi, vi.

autor
2. apr 2025

@rosicek223 tak keď o 5 rokov bude boom, že sa budú rodiť samé Vidrie, spomeniete si 🙂

doriiis
2. apr 2025

Tu tajničku máš naschvál zle,aby si vyzerala ešte hlupejsie?
Okrem toho,ak sa meno ( podľa teba) Vidria nenachádza v žiadnom kalendári,tak ti ho jednoducho nezapíšu.Aj keď sa na hlavu postavis

autor
2. apr 2025

@doriiis ježišmária, však si prečítaj, kto aký komentár píše, tajnička nie je moja a prečítaj si vysvetlenie celého a najmä kľud, nechápem, prečo si agresívna.

mirage
2. apr 2025

@doriiis ty fakt nerozumieš irónii, nadsázke, hoaxu, žartu?

karolinakr
2. apr 2025
karolinakr
2. apr 2025

daj jej Vitriol

misicka31
Autor odpoveď zmazal
ahhola
3. apr 2025

@beronsche asi milovnik Brokeback Montain (Jack & Ennis)🤣ved po SK chodi aj. Winetou

ahhola
3. apr 2025

@rosicek223 ci pana, fakt existuje. Jedni mali Adriu, samozrejme jej decka hovorili ropovod (Adria).

irina29
7. apr 2025

@modrykolibrik 🤣🤣🤣

karolinakr
7. apr 2025

@ahhola Ennis neni zle

sova7
15. apr 2025

@ullala vitria je lepšie nebude vydra aké vitrína 🤣🤣

Strana
z5