Ako sa vám páči meno Aida?
ako sa vám pozdáva toto meno počuli ste už niekde?
Moja klientka mala psa, fenku, volala sa Aida
Náš pes sa tak volal.
kosicka cukraren
Ano, stary rodicia mali psa aidu. Krasna fenka. A aj cukrarne sa tak volaju. Maju tam super zmrzliny.
Ex susedov pes, fenka, sa tak volala.
Povedala by som, že je to pekné a pomerne časté meno pre fenky psov.
V zahranici celkom bezne meno, a velmi pekne.
Aj ja som počula, že sa tak volala fenka. Ale ak sa ti páči, tak sa na toto vobec nepozeraj. Sestra chcela veľmi Lotu, ale všetci jej vraveli, že je to meno pre psa. Doteraz to ľutuje.
Poznam zopar psov, co sa tak volaju. Ja osobne som to zazila, ze ma vsetci prezyvali rovnako ako psa a teda nikdy viac :(
Ale dieta ma v skolke kamaratku, ktora sa vola Ayda. Preco nie, srdcovka to nie je, ale pocula som uz aj horsie.
@cookie29 ľudia už dávajú psom mená aj ako napr. Fero a podobné mená
Tiež mi to pride ako na psa 🫤
To máš úplnú pravdu-ľudské mená sa dávajú úplne bežne psom, aj mi to príde milé, keď sa tak volá pes-že Kubo,alebo Bruno,ale dať človeku meno Dunčo, Dasty mi už také milé nepríde. áno, ako dieťa si pamätám, že u susedov mali Aidu.-fenu. Ale meno dieťaťu iste nedávaš podľa toho, ako vyhrá anketu na koníku. Smelo do toho,ak sa ti zdá pekné.
Ja mám Stelu a už som stretla veľa psov s týmto menom . Ani vy ma nenapadlo kvôli tomu nedať dcere toto meno , ktoré sa mi páči . Aida je veľmi zaujímavé meno pre dievčatko . Ak sa ti páči , daj ho daj .
Aida je opera od Verdiho a tiez dost caste psie meno.
Mam kolegynu chorvatku, vola sa Aida. Pekne meno.
U nás máme tiež psa Aidu a je to aj v psačom kalendari
Aida - etiópska princezná v egyptskom zajatí vo Verdiho opere, ktorou otvárali Suezský prieplav. Veľká láska, tragický osud. Takže krásne vznešené meno (hoci ja by som tento typ mena dcére nedala). To, že to meno dávajú aj psom... ako už bolo povedané, mnoho zvierat dostáva ľudské mená. Aida je primárne ľudské, nie zvieracie meno. Dôležitejšie je zladenie s priezviskom. Akurát to naše zdrobňovanie pri malých deťoch, uff... Aidinka, Aiduška... no, neviem.
No a aida je aj pomenovanie tkaniny na vyšívanie s pravidelnou väzbou.
Mne to evokuje cukráreň v Košiciach
Na Malorke dost popularne meno, tu v Katalansku zase frci Aina, mam 6 kolegyn 😀
Verdiho opera sa volá Aida,a ešte bonboniéra taka bola
Náš jazvečík sa volá Aida
Adina sa ti nepáči?
Poznám Anidu.
Košicka cukráreň aj pes môjho kamaráta sa tak vola.
Moja šéfka sa volá Aida - mne sa to meno páči
@mateson2004 Adina sa mne páči.Ja som síce Andrea,ale jeden čech ma inak ako Adina nenazval.
Je to pekné meno

Ano, kolegyna z Lotysska sa tak vola. Pekne meno