Ako sa vám páči meno Jethro alebo Jetro?
Ako sa vám páčia meno Jethro/ Jetro?
Poznam iba jethro thull a to je teda dost trapna skzpina s flautami. A ked to s tebou nebude vediet vydrzatvtak ti zdrhne so Prahy a bude z neho Játro
Fanúšička NCIS?
Agent Gibbs?
V NCIS sa mi páči, pre dieťa určite nie
nádhera, a dúfam, že k tomuto menu máš nejaké írečité slovenské priezvisko
Poznam iba jethro thull a to je teda dost trapna skzpina s flautami. A ked to s tebou nebude vediet vydrzatvtak ti zdrhne so Prahy a bude z neho Játro
To meno by sa asi neujalo.
je to staré hebrejské meno - ale je asi dôvod prečo sa na svk neujalo aj keď iné mená sa ujali 😏
@anonym_autor Jethro/ Jetro je bežné biblické meno: https://dkc.kbs.sk/dkc.php?in=ex18
@anonym_autor Akoze fajn, ale taaak ho budu komolit, ze na to rovno zabudni.
Bežné v Biblii, ale žeby aj na SK? Ste Židia? Jedna pôrodnica zverejnila viacero zoznamov nezvyčajných mien. Objavili sa mená ako Snehulienka, Selena Gomez, Dior Deluxe, Seňorita Vivien, Ariana Queen, Eskáda, Palermo či Ruleta.
@martinmmartin No a táto skupina, produkujúca zo začiatku folk-rock, s keltskými inšpiráciami, sa pomenovala po pokrokovom anglickom agronómovi (vynašiel napríklad sejačku na obilie) z prelomu 17. - 18. storočia 🙂 . A vtedy to bolo asi bežné starozákonné meno. Jetro bol Mojžišov svokor.
pekne
dat dietatu nezvycajne meno je fajn.. blbci sa prejavia uz pri predstavovani, clovek je rychlo a bez namahy v obraze 🙂
@anonym_autor pre psíka si o viem predstaviť
@martinmmartin s tou skupinou úplný súhlas, všetky skladby na jedno kopyto
@anonym_autor jak jaternice 🙊🙈
@martinmmartin tak akoze, naco sa zapajas. O mene pre dieta pomlcim, ale tvoj hudobny vkus je mizerny. Zrejme nepoznas ani jednu piesen od Jethro Tull ( nevies to ani spravne napisat) alebo si odchovany na americkych raperoch a Beyonce. Ina moznost nie je.
@martinmmartin 😆😆😆
Jethro Horváth, Jethro Novák, Jethro Valanský, Jethro Poláček, Jethro Liba, Jethro Szabó
@anonym_autor pre psíka si o viem predstaviť
@martinmmartin s tou skupinou úplný súhlas, všetky skladby na jedno kopyto
@anonym_e97fa2 iba co sa rozculim. Chodte si pocuvat Lady Gaga.
Raz, keď budem mať psa, samca tak sa takto bude volat
@anonym_tej autor to ma byt podla slavnej kapely jethro tull?
Nepáči. A ty nemáš všetkých pohromade.
Jethro Horváth, Jethro Novák, Jethro Valanský, Jethro Poláček, Jethro Liba, Jethro Szabó
@anonym_f5c8b8. Kebyže čítam o dieťati s meno Jetro, tak má jedine a len dieťa z osady napadne.
@anonym_autor určite nepáčia
Co myslis, budu to citat po anglicky alebo po slovensky? Ci bude cely zivot vysetlovat, ze ho maju oslovovat Džetro, ako si mama vymyslela
@anonym_autor Jetro Retro .... Nie nepáči.
Ako ho budes volat? Jetrinkoooo? Džetrinkooooo?
Chudence deti🙄
Asi tak, ako meno Tupak. Práve dnes som čítala nezvyčajné mená novorodencov na Slovensku a môj prváčik na to zareagoval, že chudáčik, smutno mi je aj zaňho..... Niektorí rodičia asi dávajú svojim deťom meno za trest 😔
@anonym_e97fa2 iba co sa rozculim. Chodte si pocuvat Lady Gaga.
@ciernysokol tú som nepočúvala nikdy a budeš prekvapený, ale mám veľmi široký záber, od vážnej hudby, cez jazz, rock, country, folk, soul. No táto kapela ma neoslovila, na ich koncerte sa mi paradoxne viac páčila predkapela Flamengo.

To je čo za meno preboha 🤦