icon

Ako sa vám páči meno Tom?

Včera o 21:58

Síce som na 100% rozhodnutá, ale aj tak by som si rada prečítala vaše názory

Strana
z2
really8
Včera o 22:04

@anonym_autor tom? Predstavim si pritepleneho pana s fuzmi a v karovanej koseli. Alebo mileniala co chce byt hrozne cooooool a multikulti. Uz nemame tomasov ale tomov a petrov ale pitrov ani davidov ale dejvov...

mamickalisticka
Včera o 22:06

@anonym_autor príde mi to také neúplné. Iba dve mená (tom a tim) sú také ani na voz ani z voza. Dala by som rovno Tomáš alebo Timon. Ale neber v úvahu moj nazor

beata_k
Včera o 22:06

@anonym_autor Sem si pisat nemala. Sprotivia ti ho.
Za mna fajn.

deti95060810
Včera o 22:08

určite nie.

anonym_60ef1e
Včera o 22:11

pre kocúra fajn

autor
Včera o 22:12
@beata_k

@anonym_autor Sem si pisat nemala. Sprotivia ti ho.
Za mna fajn.

@beata_k si milá 🤗 prvý koment ma z chuti rozosmial a tom - kocúr to mi mohlo napadnúť, že to príde 😆

beata_k
Včera o 22:15
@anonym_autor

@beata_k si milá 🤗 prvý koment ma z chuti rozosmial a tom - kocúr to mi mohlo napadnúť, že to príde 😆

@anonym_autor A to este nik nevytiahol slovenske priezvisko a cudzokrajne krstne ☝️😆

anonym_4a5e64
Včera o 22:26

@anonym_autor A raz bude Jerry 😃

maddie1711
Včera o 22:35

Akurát dnes som pozerala na bratov email čo mi poslal je Tomáš a email ma tom.priezvisko a prišlo mi to také divne, Tomáš je krajšie.

lindous
Včera o 22:36

Keď už sa na názor pýtaš, tak ja by som určite takéto meno nezvolila, páčia sa mi úplne iné, ani Tomáš nie je medzi mojimi favoritmi, nie to ešte takáto prezývková verzia... ale to je jednoducho veľmi subjektívne 🙂

katarinaschober
Včera o 22:38

@anonym_autor ked uz tak Thomas

autor
Včera o 22:40
@anonym_4a5e64

@anonym_autor A raz bude Jerry 😃

@anonym_4a5e64 možno dám ďalšiemu Thiery

autor
Včera o 22:41
@lindous

Keď už sa na názor pýtaš, tak ja by som určite takéto meno nezvolila, páčia sa mi úplne iné, ani Tomáš nie je medzi mojimi favoritmi, nie to ešte takáto prezývková verzia... ale to je jednoducho veľmi subjektívne 🙂

@lindous Tomáš sa ani mne nepáči, ale Tom hej. Celkovo nemám rada mena s diakritikou a preferujem krátke, keďže máme celkom dlhé priezvisko

autor
Včera o 22:43
@maddie1711

Akurát dnes som pozerala na bratov email čo mi poslal je Tomáš a email ma tom.priezvisko a prišlo mi to také divne, Tomáš je krajšie.

@maddie1711 s tým súhlasím, to aj mňa zvykne na sekundu zaraziť, keď si človek dá do mailu nejakú prezývku. Naposledy som videla gulya.prizvisko namiesto Gulnara a to mi prišlo také cudne na oficiálnu komunikáciu, ale možno mám tiež len predsudky

enmery
Včera o 22:46

Tom Podjavorinský. Mne sa to páči👌😂

Musela som.

deedol
Včera o 22:52

mne sa tiez pacia mena bez diakritiky a aj kratke. tom je podla mna v pohode, ale vidis reakcie... mozes dat podla seba a kaslat na ostatnych, mozes dat kompromisne tomas a volat ho tom, alebo hladat ine meno v tej istej logike. bez diakritiky je napr. daniel/dan, ale urcite aj ine.

autor
Včera o 22:56
@enmery

Tom Podjavorinský. Mne sa to páči👌😂

Musela som.

@enmery 🤣 nie, bude Tom Garrigue Masaryk

autor
Včera o 22:58

Tu uz AI natvrdo pracuje? Hodilo mi temu vedľa kocúra 🥲

maddie1711
Včera o 23:05
@anonym_autor

@maddie1711 s tým súhlasím, to aj mňa zvykne na sekundu zaraziť, keď si človek dá do mailu nejakú prezývku. Naposledy som videla gulya.prizvisko namiesto Gulnara a to mi prišlo také cudne na oficiálnu komunikáciu, ale možno mám tiež len predsudky

@anonym_autor no ja mám v maily tiež skrátene prizvisko, resp jeho mužskú verziu lebo som nechcela čísla a s -ová bolo obsadené. Ale znie to v pohode, už som aj zvažovala že si ova nechám z priezviska odstrániť nakoľko fungujem 50/50 SK/zahranicie. A všetky nové nevesty si dali už bez toho

anonym_933f32
Dnes o 00:01

@anonym_autor
Nevsimaj si tu je vela neadrtalcov co veria ze zem je plocha, pekne meno.

anonym_cd5344
Dnes o 04:05

@anonym_autor meno síce pekné, no prvé ma napadlo Tom a Jerry

anonym_816b3e
Dnes o 04:44

Je to krásne meno ale napr ja mám pri vybere dve kritériá:
1. Aby ho ľudia automaticky nevolali ,,škaredou verziou (napr Lenka = Lena, Ján = Jano, Júlia = Jula, Michal = Mišo - krásne mená z okolia, ktorým nikto nepovie inak ako škaredou verziou a napr ako malá si pamätám ako bola kamarátka Julka smutná, že ju všetci volajú škaredo, smutne... tvoje meno toto na 100% spĺňa toto moje ,,kritérium" a to je podľa mňa super, najmä pre samotné dieťa.
2. Aby sa dala vytvoriť pekná zdrobnenina, ale to je na vás, či ho chcete oslovovať vyslovene iba Tom alebo nejakú zdrobneninu. Komenty ako Tom a Jerry si nevšímaj, podobná pridrbana riekanka je hádam na každé meno, aj na moje a to mám typicky slovenské. Podľa mňa aj deti tu vyššie komentujucich ,,žien" majú mená, ktoré vedia mať ešte sprostejšie rymovacky ale deti sa nepriznajú, že sa im smejú za meno (napr typická Anežka alebo taka Denisa, čo má rada penisa 🙂)

hianicka13
Dnes o 05:30

@anonym_autor mna hned napadlo tom a jerry😂😂😂

elenajezova
Dnes o 05:49

Fešáčisko Tom Cruise...on sa mi spája s týmto menom samozrejme. Ale ja by som ho nedala...

really8
Dnes o 06:19
@anonym_autor

@anonym_autor niekedy clovek musi lebo kopec mailom je obsadenych. Ja dodnes nemam email s novym priezviskom po svadbe lebo vsetko co mi prislo normalne je uz pouzivane a cpat tam random cislo je take...

really8
Dnes o 06:22
@anonym_933f32

@anonym_autor
Nevsimaj si tu je vela neadrtalcov co veria ze zem je plocha, pekne meno.

@anonym_933f32 ked sa niekomu nepaci nejake meno tak je neandertalec? Wow. Vidno ze ty budes z tych osvietenych...

anonym_873f56
Dnes o 06:42

Napadne ma hneď rozprávka Tom a Jerry 🙂🐱🐭

talia16
Dnes o 06:47

Mne to meno príde v pohode, nie je to nejaky zahraničny extrem, no podla mojho subjektívneho názoru by som ho nedala a nie kvôli Tom a Jerry, ale kvôli tomu, že by som nedala ani meno Max alebo Vít sú to mená s jednou slabikou a to je na mná príliž krátke a ešte k tomu mne sa hrozne hnusí prezyvka Tonko z mena Anton a keby chce niekto zdrobniť Toma, tak to bude Tomko 😬.

katarinaba
Dnes o 07:06

Kolko ludi ma meno. Ale ked sa predstavuje pouziva skratenu verziu? Preco by na rodnom liste muselo byt Tomas, ked sa aj tak bude predstavotat Tom? Nevidim v tom logiku. Ci ak sa volam Katarina, ale predstavujem sa Katka, tak mam kazdemu oznamit, ze moje cele meno je Katarina, ze som tak aj pokrstena, ale Katka je kratsie?
Magdalena - kolke sa predstavujete Magda? Co taka Karolina? Alzbeta? Jozefina?
Neprezivajte to tak.
Autorka - daj meno Tom. Je to pekne, neurazi to a aj tak ho tak budes volat, nech sa vola Tomáš, Thomas, Tomasito a neviem este aka ina verzia.

anjelicek26
Dnes o 07:25

Tom je uplne normalne meno, v kazdej krajine vyslovitelne, ako malickemu mu na Slovensku aj tak budu hovorit Tomino, Tomko, klasika... .v dospelosti bude rad (a vacsinu zivota je clovek dospely), ze ma kratke pekne meno... Tom a jerry tato generacia uz ani nepozna...

Strana
z2