Ako sa volajú vaši chlapci?
Cakame tretieho chlapceka a ja si neviem dat rady s menom. Manzel to nechal na mna.
Doma mame Filipa a Dalibora. Nechcem ziadnu exotiku.😀 ako sa volaju vasi chlapci? Mozno sa inspirujem.
Dakujem 😊
My máme Tomáša. Keď sme čakali druhé moje vytúžené meno bolo Tadeáš. Ale bolo to dievča 😉🤣
Naši sú Samuel a Michael , to -el na konci u oboch je čistá náhoda 😁 proste sa mi nepáčilo Michal ,tak je Michael . A vo výbere bol ešte Dávid
Náš syn sa volá Peter ale páčia sa mi aj mená Radovan, Lukáš, Erik, Sebastián, Samuel, Daniel, Rastislav, Branislav, Felix, Michal.
Mne pri tých menách ako prvý napadol Oliver do tretice 😊
Roman
Branislav, Leo a Nikolas
My mame Gregora ❤️
Ja mám syna Miroslava.
Adam 🙂
My máme Adama
my mame Alana..
Cyril 🙂 volame ho Cylko - makko. Manzel vybral a vybral jedno z najkrajsich mien pre nas
Michal a Tibor
Marek, Daniel, Radovan
Jonatán, kamoši ho volajú Jony
Alexander a Adam ❤️
Ja mám Dušana a veľmi sa mi páči aj Adam,ale už nebude 😉
Môj synček sa bude volať Matúš. Ja som chcela Lukáša, manžel po sebe Petra. Takže sme sa nedohodli. Matúš je kompromis, meno nakoniec vyberal manžel, keďže ja som vyberala pre prvorodenú a tak sme sa dohodli.
Ivo. Lebo manželka má takú teóriu, že krstné mená majú byť na maximálne 2 slabiky
Som prijemne prekvapená koľko vás tu napísalo tradičné mena 😍😍 My mame Martina
Maju pekne medzinarodne mena (take ake su aj na slovensku bezne, v kalendari tiez 😉). Riadim sa tym, ze nechcem detom do buducna robit problem, ked budu na Slovensku zniet smiesne za dake zahranicne meno, alebo v (zapadnom) zahranici vysvetlovat ako s spravne pise ich slovenske meno (Štefan, Juraj,..)
To je za mna nazor pre nasu rodinnu situaciu. V ziadnom pripade mena Štefan ani Juraj ani ine cisto slovenske neodsudzujem. Pacia sa mi. Keby som na slovensku byvala a cela rodina bola slovenska asi by som mala Pištíka 🥰
Matúško a Samko - my máme ❤️
Ale páčia sa mi aj mená Lukáš, Tomáš, Filip a Adam 🥰
Alexander Martin ( ma dve mena)
Adrián a Leonardo
Milan
Som inač nadsená ake klasické mena takmer vsetci máte 🙂 lebo v mojom okolí su samé ultra moderné mená..
Richard a Viktor, brat ma Patrika a Daniela

Alexander