Ako sa volajú vaši chlapci?
Cakame tretieho chlapceka a ja si neviem dat rady s menom. Manzel to nechal na mna.
Doma mame Filipa a Dalibora. Nechcem ziadnu exotiku.😀 ako sa volaju vasi chlapci? Mozno sa inspirujem.
Dakujem 😊
Michal
Z tých, ktoré sa ti páčia, mi najlepšie znie Adam Kováč.
@mimi3008 ak je Adam a Jakub každý druhý chlapček, tak potom vlastne ani iné mená na výber nemá 😅. Ale nie. Ja poznám napríklad len jedného Jakuba a asi dvoch Adamov, takže v mojom okolí to až tak neplatí. Tu je to skôr sami Patrik, Marko, Matúš, Samuel..Ale aj keby, nič to nemení na tom, že by som z jej výberu dala práve Adam. Ostatné sa mi nepáčia, ešte Tibor by sa hodil k Daliborovi.
Náš sa volá Kristián, voláme ho Kiko ☺️
Tomáš
@20erika07 jeeej aj mi mame 3 ročného Dušanka 😊 dnes už je to tak zriedkavé meno
My máme doma Peťka a Maroška
Mame Lukasa,Matusa a Lenku🫠
Nás má meno po mužovi. Pavel 🙂
Dávid Tomáš Lukáš
Ja mam Rafaela a Eduarda 🙂
Damian 😊
Nemám syna ale sa mi páči Kamil Adam
Robert Martin Ivan, máme a ďalší bude asi Dominik, aj keď mne by sa páčil skôr Milan. Robert a Martin. Ivan a Milan. 😉
Jan, Juraj,ondrej
Moji su Albert a Adrián 🙂
Andrej ♥️
My mame Adamka, iba jedneho jedineho som poznala za svoj zivot v 1.triede na ZŠ co bolo pred 20 rokmi a teraz ked len z bytu vyjdem, vsade to pocujem 🥴🥴 a fakt doteraz sme ziadneho nepoznali, iba na ihriskach to pocuvam stale
My máme doma Rastíka a Jakubka a podarilo sa nám dievčatko Eliška - do pôrodu sa nám neukázala
@janaal nad andrejom rozmyslam 🙂
Mám synčekov s menami Viliam a Gabriel. Páčia sa mi aj mená Krištof a Jonatán
Moj je Branko, presne takto, nie Branislav. Vyberal manzel🙂
moj syn je Oskar a uplne sa mu hodi 🙂 inak by som chcela asi aj artura, to sa ale muzovi nepacilo
Miloš
My mame Vavra ;)
Moj je Miloš

Jakubko 🤩