icon

Ako volajú vášho syna Adama v rodine?

1. dec 2021

Nasho vola svokor Aďo. A je to podla mna ine meno. Podla mna Ado je Adrian. My synceka, este nema ani rok volame Adamko.

Strana
z2
lussinda2
1. dec 2021

Moj sefko ma syna Adama a volaju ho Dado, Dadko alebo teda Adam...Aďo je podla mna viac k Andrejovi, Adrianovi

jana_eyre_2
1. dec 2021

Inak svokra by som normálne opravila, nech ho volá tak ako chcete aby ho volal.. môj syn je Edgar, voláme ho edi, (čítaj edie) a predsa niektorí ho začnú volať Edo, normálne opravujem a učím aj syna že ak sa mu to nepáči nech ľudí milo opraví.. ja som celý život ľudí opravovala, lebo mám netypické meno čo ľudia prepocuju.. (volám sa Dobromira a často som premenovaná na Drahomiru či dobroslavu)

tyaja5
1. dec 2021

my sice nemame Adama, ale ked by sme mali volala by som ho Adam alebo Adamko, lebo presne Ado je ine meno.

kitycat
1. dec 2021

Problemy ludi bez problémov 🙏

fineta
1. dec 2021

@lussinda2 my voláme občas syna Davida - Dado, Dadko q🤷‍♀️😁

lussinda2
1. dec 2021

@fineta ano kamoska ma Davida a tiez ho volaju Dado 😁 preto ziadne napodobeniny a skratky atd....ked Adam, tak Adam, max Adamko

sendy1977
1. dec 2021

@fineta my mame Davida a v škole ho volali Daniel, aj poniektorí učitelia 😲

fineta
1. dec 2021

@sendy1977 Daniel je krásne meno. Ale s Davidom nemá naozaj okrem toho D nič spoločné 🤦‍♀️😁😁

sykoroka_dizajn
2. dec 2021

Brat je Adam. Volalame ho od narodenia len Adam alebo Adamko. Babka dlho volala Aďko a sa na to jedoval…

jancazvalova
2. dec 2021

@sykoroka_dizajn heh tak vies no ak uz bol starsi, tak je to take, no na druhej strane zas babka je babka a tym je niekedy lepsie vyhoviet xixi

michellemary
4. dec 2021

Ja poznám jedného, volajú ho Aduš.

elementissa
5. dec 2021

Mám skoro 40 ročného kamaráta, ktorý je pre mňa Adamko 🙂 ale inak mi všetci hovoria Adam, to len ja si neviem pomôcť a musím každému hovoriť zdrobnene 🤣🤷🤣🤣

krajinka
5. dec 2021

Môj je zatiaľ Adamo alebo Adamoš

yollanda
5. dec 2021

Žeby Adam?

vamajka
5. dec 2021

Adam, Adamko ziadno inac uz ma 23

tami231
7. dec 2021

Adam, Adamko ... Aďo sa mi skôr spája s Adriánom, Andrejom. Neviem si pomôcť