Ako volajú vášho syna Adama v rodine?
Nasho vola svokor Aďo. A je to podla mna ine meno. Podla mna Ado je Adrian. My synceka, este nema ani rok volame Adamko.
Inak svokra by som normálne opravila, nech ho volá tak ako chcete aby ho volal.. môj syn je Edgar, voláme ho edi, (čítaj edie) a predsa niektorí ho začnú volať Edo, normálne opravujem a učím aj syna že ak sa mu to nepáči nech ľudí milo opraví.. ja som celý život ľudí opravovala, lebo mám netypické meno čo ľudia prepocuju.. (volám sa Dobromira a často som premenovaná na Drahomiru či dobroslavu)
my sice nemame Adama, ale ked by sme mali volala by som ho Adam alebo Adamko, lebo presne Ado je ine meno.
Problemy ludi bez problémov 🙏
Brat je Adam. Volalame ho od narodenia len Adam alebo Adamko. Babka dlho volala Aďko a sa na to jedoval…
@sykoroka_dizajn heh tak vies no ak uz bol starsi, tak je to take, no na druhej strane zas babka je babka a tym je niekedy lepsie vyhoviet xixi
Ja poznám jedného, volajú ho Aduš.
Mám skoro 40 ročného kamaráta, ktorý je pre mňa Adamko 🙂 ale inak mi všetci hovoria Adam, to len ja si neviem pomôcť a musím každému hovoriť zdrobnene 🤣🤷🤣🤣
Môj je zatiaľ Adamo alebo Adamoš
Žeby Adam?
Adam, Adamko ziadno inac uz ma 23
Adam, Adamko ... Aďo sa mi skôr spája s Adriánom, Andrejom. Neviem si pomôcť

Moj sefko ma syna Adama a volaju ho Dado, Dadko alebo teda Adam...Aďo je podla mna viac k Andrejovi, Adrianovi