Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?
Mne sa asi žiadne nepáči. Už sa bojím, že syn bude bez mena 😥 aké sa vám páčia ?
Simon bez mäkčeňa je velmi pekne meno no ale nepises priezvisko to treba aj k tomu dopasovat
Šimon, Martin, ...
Mne sa paci klasika...Adam,Matus
Mne sa páčilo meno Leo alebo Tomáško ♥️
Marek, Patrik, Dominik
Adamko, Liam
My máme Tomáška 🥰
prave riešime úplne rovnaku dilemu, vzdy som chcela Davida, avšak termin porodu je okolo menín práve a nechcem ho potrestať, že ho všetci odbijú na Vianoce darčekom :D ale neviem si pomocť ine sa mi vôbec nepačia
Este mi napadlo,ze Gabriel...
Theo, Thomas, Tomi, Timon, Luca, Lucas, Liam, Noel...
Ani mne sa nepacilo a mam dvoch 😂 Kryštof a Zachariáš ale bol to boj vymysliet este sme zvažovali Artur a Filip
Joj, toto bol presne aj môj problém. Veľmi dlho sme sa rozhodovali a nakoniec sme synovi dali meno Matias.
Tak nechaj vybrať muža, keď sa tebe žiadne nepáči 😉
Mas aspon nejake kriteria, ktore to meno musi splnat?
Mne sa páči Vratko
Úplne chápem, dievčenských mien je pekných na milujarmilu, toto bol boj vybrať, ktoré sa mi páči. Odkedy pamätám tvrdila som, že raz budem mať Jakubka, no lenže to sa až moc rozmohlo a mužovi sa nepacilo. My máme Mateja, to sa mi vždy páčilo a najviac sa mi páči Timotej, tak sa ale volá môj manžel, ale ten ani počuť, že bude mať syn meno po ňom. Ale teda keby nemám tohto manžela, tak syn by bol Timotej 😂
Ale mne sa páčia skôr klasiky Peter, Marek, Filip, Adrián.
Z tých menej klasických, čo som počula a páčili sa mi boli: Artur, Jonáš, Natan.
No veľa zdaru 🙈
Tiez sme mali velmi dlho tento problem. Nakoniec sa nam jedno zapacilo a nevieme si predstavit, ze by sa volal uz inak.
Samuel, Tobias, Richard, Matias, Leonard, Leo, Alex, Aron
Tomas, Lukas, Adam, Jakub, Martin, Matej, Michal, Peter, Richard, Samuel
My mame Olivera a Alexa (nie Alexander)
Ale paci sa mi este Adam, Lukas, Filip, Richard, Maxim, Leo, Samuel
Kolega mal najprv Adama a potom ho rychlo davali premenovat na Samuela lebo im Adam k nemu nesedel.
A kamoska dala tusim Sofiu a nijako jej to nepasovalo, aj chcela zmenit aj to nakoniec ostalo tak. Neviem ci ju inak volali alebo ostala Sofia.
Mám doma Mateja ale páči sa mi ešte Miško 😊
Michal, Peter... inak ja som tiez nevyberala dcere meno vopred, kedze dlho som cakala chalana, chcela som sofiu ale dva mesiace pred nami prisli dve sofie do rodiny, tak som to hned zatrhla... blizkej, tak som povedala, ze nie... a ked som ju zabdala, vedela som hned ake bude mat meno, prost ema to napadlo a zakricala som to sestricke, ked zapisovala a vybavene :DDDD Niekedy proste pasuje nieco... hned.
Kebyze si mam teraz vybrat, asi by vyhral Teodor.
Ani my sme dlho nevedeli vybrať meno, lebo aj prvý je chlapec a tam to bolo jasné .Druhé som chcela dievčatko a mala som už dávno vybraté meno. Ale samozrejme ,že aj druhý bol chlapec lebo ževraj môj chlap robí len chlapcov 😀 ,tak sme to odkladali až do pôrodu a nakoniec sme mu dali meno Timotej a som spokojná.
Máme Adama a Pavla, keby bol ešte jeden chlapec, bol by Artur❤
My sme sa s mužom dohodli vždy až keď sa dieťa narodilo. Pri prvom chlapcovi som mala užší výber 6 mien a aj s významom a po dlhom pôrode vyhralo meno podľa významu,tak sme mali Viliama. Teraz sme zas mali chlapca a o mene sme sa dohodli až hodinu po pôrode. Tak máme Mateja.
@terry658 aj my sme davali meno,az po narodeni...pri obidvoch detoch sme mali po 2 mena...a myslim,ze im mena uplne sadli
@petronellla87 Haha Vratko Rohon mi napadne vzdy, ked pocujem toto meno 😀 Ineho proste nepoznam. Inak tiez by som sa fakt nedokazala rozhodnut, ake meno by som dala, keby sa mi narodi chlapec, mam dve baby. 😀 😀

Viliam, Marek,