Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?
Mne sa asi žiadne nepáči. Už sa bojím, že syn bude bez mena 😥 aké sa vám páčia ?
My máme Adriana 🙂
@yna1 hahahá áno aj ja mam dve baby a teda chlapčenské meno (keď sme ešte nevedeli ze aj druhá bude baba) bol oriešok vybrať. A Vratka mi muž zrušil hneď 🤣🤣🤣 mňa vždy napadne ten Vratko z rozprávky co mal zlaté vlasy🙂
Chcela by som niečo aby mal ako jedno meno neviem to vysvetliť 😀 napríklad Alex ale tak sa volá brat to muž odmieta. Alebo Marko to mi hneď zatrhol chcela by som niečo takéto nič ma nenapadá
Páči sa mi aj Niko ale asi by ho každý volal Nikolas.
Chcela som aj Teo, ale už to Teodor sa mi nepáči.
Ešte ma napadlo aj Leo, ale to bude zase Leonardo. 🤔🤔🤔🤔 To už sa mi tiež nepáči
Podla mna moze byt Teo, nie Teodor a rovnako, Leo a nie Leonardo.
Vždy som chcela Jonáša, ale manžel ani počuť 🤣 prvý je Juraj, tam to bolo jasné, lebo sme neboli zobratí a museli na papiere k priezvisku na matrike vypísať aj krstné. Pri druhom sme sa ešte po pôrode rozhodovali, či Vincent alebo Hugo, nakoniec je Hugo 😁
Pocula som uz aj Axel, Theo je pekne alebo Noel
Vratko a Zlatko, majú u nás chlapcov.
A ešte Leon. Volajú ho Leonko, príde mi to pekne.
Ja som zas dievčenské nevedela vybrať,tak som si priala pri oboch tehotenstvach chlapcov, lebo som túžila mať deti s menom Oliver, Hugo (vďaka bohu, že sa mi to aj splnilo) a ešte sa mi veľmi páči Jonáš, ale do tretieho už nemáme v pláne, tak som tak aspoň robotický vysávač pomenovala 🙂
Daniel. Voláme ho Danielko, lebo Danko znie trošku primitívne :D
Keď človek vyberá meno pre dieťa, zistí, koľko ľudí v skutočnosti neznáša...
@bobaas niečo na Tom bude 🤣🤣 každé meno mi niekoho pripomenie 😀😀 boha čo ja idem robiť 😀
My sme si zobrali zoznam mien a išli sme... celkom sme sa zabavili. Nakoniec bol Viktor. Tých je ozaj málo
Erik, Tomáš, Alan, Sebastián, Roman, Radovan je tiež pekné meno a dieťa volajú Radko.
Záleží aj od priezviska, čo by sa k nemu hodilo.
Mne sa tiež chlapcenske mena nepáčia. Prvé sme boli dohodnutí, ze sa bude volať po nás tak mame chlapca s menom po otcovi. Zajtra sa dozviem možno pohlavie a ak to bude chlapec no s pánombohom 😂😂😂
@kikusenka1 tak daj vedieť 😁
vždy sa mi páčili mená Hugo a Bruno, ale to mi doma neprešlo... tak sme napokon vybrali meno Roman pre jedného a Nino pre druhého
@petronelag Erik Tomáš 😅😅😅 Prave sa mi znechutili tieto mena 😅🤣
My máme práve presne ten istý problém 😂 prvý syn je Artur a proste my nevieme vybrať druhé meno a zachvilku rodim 🥲
My máme Tobiasa 💙
Ja som nemala pre prvorodeneho meno. Keď som sa na neho pozrela, hneď som povedala Miško.
Náš syn bude Teodor 🙂 okrem toho sa mi páčil Patrik a Tomáš 🙂
Jonáš, Eliáš, Jerguš, Vratko, Valentín, Valent
Nech skúsi manžel navrhnúť pár mien a možno nájdete také ktoré sa zapáči aj tebe. Ja som si pri výbere mena pre dieťa uvedomila že koľko ľudí nemám rada ale mi lezú na nervy a preto sa tak moje dieťa volať nebude 😂 nemáš to podobne ?
Mám Olivera, ak by som mala druhého chlapca tak netuším - Felix 🙈 priateľ je Dárius ale to by neprešlo v žiadnom prípade. Keď počujem 'Darko' alebo 'Darinko' tak sa mi ježia chlpy

Ja som mala tiež problém s chlapčenským menom, tak máme Adama. Klasika.