icon

Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?

4. sep 2024

Mne sa asi žiadne nepáči. Už sa bojím, že syn bude bez mena 😥 aké sa vám páčia ?

tilly
4. sep 2024

Ja som mala tiež problém s chlapčenským menom, tak máme Adama. Klasika.

timea301196
4. sep 2024

My máme Adriana 🙂

petronellla87
4. sep 2024

@yna1 hahahá áno aj ja mam dve baby a teda chlapčenské meno (keď sme ešte nevedeli ze aj druhá bude baba) bol oriešok vybrať. A Vratka mi muž zrušil hneď 🤣🤣🤣 mňa vždy napadne ten Vratko z rozprávky co mal zlaté vlasy🙂

autor
4. sep 2024

Chcela by som niečo aby mal ako jedno meno neviem to vysvetliť 😀 napríklad Alex ale tak sa volá brat to muž odmieta. Alebo Marko to mi hneď zatrhol chcela by som niečo takéto nič ma nenapadá

autor
4. sep 2024

Páči sa mi aj Niko ale asi by ho každý volal Nikolas.

autor
4. sep 2024

Chcela som aj Teo, ale už to Teodor sa mi nepáči.

autor
4. sep 2024

Ešte ma napadlo aj Leo, ale to bude zase Leonardo. 🤔🤔🤔🤔 To už sa mi tiež nepáči

simsalabim
4. sep 2024

Podla mna moze byt Teo, nie Teodor a rovnako, Leo a nie Leonardo.

janisjoplin
4. sep 2024

Vždy som chcela Jonáša, ale manžel ani počuť 🤣 prvý je Juraj, tam to bolo jasné, lebo sme neboli zobratí a museli na papiere k priezvisku na matrike vypísať aj krstné. Pri druhom sme sa ešte po pôrode rozhodovali, či Vincent alebo Hugo, nakoniec je Hugo 😁

hariet
4. sep 2024

Pocula som uz aj Axel, Theo je pekne alebo Noel

cafelatte
4. sep 2024

Vratko a Zlatko, majú u nás chlapcov.
A ešte Leon. Volajú ho Leonko, príde mi to pekne.

karajazviny
4. sep 2024

Ja som zas dievčenské nevedela vybrať,tak som si priala pri oboch tehotenstvach chlapcov, lebo som túžila mať deti s menom Oliver, Hugo (vďaka bohu, že sa mi to aj splnilo) a ešte sa mi veľmi páči Jonáš, ale do tretieho už nemáme v pláne, tak som tak aspoň robotický vysávač pomenovala 🙂

thirstymonk
4. sep 2024

Daniel. Voláme ho Danielko, lebo Danko znie trošku primitívne :D

bobaas
4. sep 2024

Keď človek vyberá meno pre dieťa, zistí, koľko ľudí v skutočnosti neznáša...

autor
4. sep 2024

@bobaas niečo na Tom bude 🤣🤣 každé meno mi niekoho pripomenie 😀😀 boha čo ja idem robiť 😀

bobaas
4. sep 2024

My sme si zobrali zoznam mien a išli sme... celkom sme sa zabavili. Nakoniec bol Viktor. Tých je ozaj málo

petronelag
4. sep 2024

Erik, Tomáš, Alan, Sebastián, Roman, Radovan je tiež pekné meno a dieťa volajú Radko.
Záleží aj od priezviska, čo by sa k nemu hodilo.

kikusenka1
4. sep 2024

Mne sa tiež chlapcenske mena nepáčia. Prvé sme boli dohodnutí, ze sa bude volať po nás tak mame chlapca s menom po otcovi. Zajtra sa dozviem možno pohlavie a ak to bude chlapec no s pánombohom 😂😂😂

autor
4. sep 2024

@kikusenka1 tak daj vedieť 😁

janocka
4. sep 2024

vždy sa mi páčili mená Hugo a Bruno, ale to mi doma neprešlo... tak sme napokon vybrali meno Roman pre jedného a Nino pre druhého

dadis
4. sep 2024

@petronelag Erik Tomáš 😅😅😅 Prave sa mi znechutili tieto mena 😅🤣

janocka
4. sep 2024

@dadis presne, aj ja som si to všimla 😀 keby to bolo v inom poradí, tak ok, ale vedľa seba Erik, Tomáš - to neznie dobre... Poodobne ako tu už niekto písal, že má syna Daniela ale nevolá ho Danko, lebo je to primitívne 😀

len_nig
4. sep 2024

My máme práve presne ten istý problém 😂 prvý syn je Artur a proste my nevieme vybrať druhé meno a zachvilku rodim 🥲

leonakr
4. sep 2024

@zitt vykašli sa na darčeky 🙂nikdy ma to neobmedzovalo pri výbere mien (3x).Keď bude väčší, dospelý darčeky na meniny si ani nespomenie.

dzadyna
4. sep 2024

My máme Tobiasa 💙

vevebono
4. sep 2024

Ja som nemala pre prvorodeneho meno. Keď som sa na neho pozrela, hneď som povedala Miško.

valeriakadarova
4. sep 2024

Náš syn bude Teodor 🙂 okrem toho sa mi páčil Patrik a Tomáš 🙂

janulka1802
4. sep 2024

Jonáš, Eliáš, Jerguš, Vratko, Valentín, Valent

30katrusa40
4. sep 2024

Nech skúsi manžel navrhnúť pár mien a možno nájdete také ktoré sa zapáči aj tebe. Ja som si pri výbere mena pre dieťa uvedomila že koľko ľudí nemám rada ale mi lezú na nervy a preto sa tak moje dieťa volať nebude 😂 nemáš to podobne ?

oliviakatka
4. sep 2024

Mám Olivera, ak by som mala druhého chlapca tak netuším - Felix 🙈 priateľ je Dárius ale to by neprešlo v žiadnom prípade. Keď počujem 'Darko' alebo 'Darinko' tak sa mi ježia chlpy