icon

Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?

4. jan 2024

Ahojte, ako sa volajú vaši synovia?
Ja si stále pozerám kalendár mien, žiadne z nich ma zatiaľ neoslovilo natoľko, aby som ho dala svojmu synčekovi.
Možno ma inšpirujete. 🩷

elbejo
7. jan 2024

páči sa mi Július a Vincent

etelkatelka
7. jan 2024

Krištof

stellarstar
7. jan 2024

@lucopeda to sú viaceré mena 🤦‍♀️

deedaa
7. jan 2024

Ondrej 🙂 veľa pozornosti sme upútali s tým menom. Ešte sme rozmýšľali nad menami Juraj, Branislav a Viliam

simonecka008
7. jan 2024

Matteo 💙

oblecenie99
7. jan 2024

Nedala som a ani by som nedala, lebo uznam, že je to skôr kategória "úlet", ale mne sa veľmi páči meno Tristan 🙂

gondyo
7. jan 2024

@oblecenie99 ja som uvažovala nad týmto menom..krásne meno..pri dnešných menách to už vôbec nepovažujem za " úlet "

eva233
7. jan 2024

@pininka1 aj my máme Jonáša 👍
Ešte sa mi páči Oliver, Gregor, Artur,Tadeáš, Matúš Krištof, Filip,Jerguš manželovi sa páči aj Jonatán a Bystrík... Ono záleží či hľadáš nieco tradičné alebo moderné alebo nezvyčajné, čo sa hodí k priezvisku... Ja som nikdy nemala problém s chalanskymi menami, skôr s dievcenskymi.. A teraz čakáme dievčatko 🙈 na nete je stránka kde je okolo 1800 mien tam sme našli aj Jonáša 😉

zuzulicek194
7. jan 2024

My mame synceka s menom Michal.

domda21
7. jan 2024

Dobry den,mne osobne sa pacia tiez nezvycajne mena:
Teo, Edvin, Etien, Elvis, Emmett, Axel, Max, Noel, Samuel, Nelson, Timeon, Walter...🙂 Pekny den🙂

bu1bu
7. jan 2024

Meno môjho syna už tu za je, nebudem opakovať, ale ak by som ešte mala nejakých tak by sa volali Aurel, alebo Dionyz. ( Len ten Dionýz by mi asi neprešiel 😂)

ajjka87
7. jan 2024

My máme Alexandra a Maxima 💙💙

alana1
7. jan 2024

klement, oto, rene, adolf, kornel, eugen, aurel, cyprian, moric...kopec krasnych slovenskych mien

tedinko
7. jan 2024

Tadeáš 💙Tobias 💙Vincent 💙

jamimo
7. jan 2024

nemáme syna... mne sa páči Teodor, Henrich, Aurel, Jonatán, Jerguš, Gregor, Bystrík, Michal, Alexander, Vincent, Julián, Luka, Dávid, Jesse, Timur, Tristan, Leon, Noel, Oliver, Tobiáš, Jonáš, Krištof...
Samozrejme, za mňa oslovovala by som dieťa tak, ako píšem. Žiadne skratky a prezývky.
Veľa šťastia a radosti pri výbere prajem. 👍

jablkovastrudla
7. jan 2024

Mame Davida, teraz cakame druheho chlapca a paci sa Albert ( moj dedko) alebo Richard, Daniel. Pre dievca mam asi 30 moznosti 😀

pokojvdusi9
7. jan 2024

Adrián

katherine82
7. jan 2024

Simon, Lucas, Boris, Andreas, Matias,

luu1122
7. jan 2024

ja mam kevina 🤣 ale tak prvu mame dceru stellku a potom petronelu. mne sa ziadne tie slovenske mena nejako nepacili. Kazdy nadaval, ze kevin hrozne a teraz povedia, ze sa mu to totalne hodi 🤣

svetliii
7. jan 2024

Ja mám Patrika, podľa mňa najkrajšie chlapčenské meno, a ma nádherný význam.

iman
7. jan 2024

Teodor

krasolienka1
7. jan 2024

Janik

linkapaulinka
7. jan 2024

Ja mam Henricha 🥰

adulka25
7. jan 2024

Jakub a Šimon, čakám asi tretieho chlapčeka a pravdepodobne bude Tobiáš

lenkan3
7. jan 2024

Moj syn je Jakub . Už ma 13r 😊 a teda nepoznám široko ďaleko žiadneho Jakuba aj keď ne stale v rebríčku medzi prvými menami. A vnúčik 10mesacny je Teodor ❤️

sandra811
7. jan 2024

@simonecka008 najkrajšie meno ❤️

nefertiti7
7. jan 2024

Adam, Samuel, Sebastián

katarina161
7. jan 2024

Mikuláško

stanka562
7. jan 2024

@pininka1 my ideme mať malého Jožka ☺️♥️