Ako vybrať jedinečné meno pre dievčatko?
Poraďte meno pre dievčatko, doma mám Liviu, Páči sa mi meno Arianna, Mia, Melisa Bianka, len sú to časté mena a každý ich už dáva. Chcem niečo iné poraďte prosím dajte navrch. Pre chlapca uz mám bude Alex po tatovi.
Priezvisko máme na B
Lívia a Olívia alebo Lívia a Linda
Lívia a Olívia.
Julia, Amelia, Linda, Natalia.
@petronellla87 aj mne sa velmi Melisa paci.
@sisisi1236 keby že mám dievčatko určite by sa volala Elisa . Pekne meno mne sa páči veľmi .
Barbara Dorotka Lamia Katka Radka
ja mam polrocnu slecnu Violu Elenu a som velmi spokojna s vyberom,este som ziadnu Violu nestretla,ani nepoznam a hovorime jej Via,Viuška,Violečka,Violka
@evkatk Ako aj my sme chceli, také tradíčné ale zároveň neokukané a tak sme dali meno Dorotka a teraz každá druhá je hádam Dorka 😀 a druhej sme vybrali meno Grétka, že tých je tiež málo a jasne ...boli sme v zoo a taká pani, sa na nás usmieva reku čo sa dej. a ona, aj ja má dcéry presne Dorka a Grétka. 😀 a z dcérou chodí na balet tiež dievčatko čo sa volá Grétka a má sestru Dorku 😀 ale nemenila by som tie mená im sedia ako riť na šerbeľ 😀 a u mna zavážilo aj zistiť si význam mena....lebo práv Dorka sa mala narodiť na vianoce, plus po bolestivej strate prvého bábätka, a meno Dorka znamená Dar od boha, tak sa mi to neskutočne páčilo.
ale krásne mená sú aj Agáta, Lujza je také netradičné a ešte ked sme vyberali meno tak sa nám páčila Šarlota
Elyanna🩷
@sterbulka Píšeš nie čo od veci moja milá.

Tamia