icon

Ako vybrať najkrajšie meno pre dievčatko?

17. jún 2025

Mamičky ako ste na tom tie čo čakáte dievčatká
Už ste rozmýšľali nad menami aké sa vám páčia
Poprípade aké už možno máte doma
Ja stále netuším

angeli121212
18. jún 2025
@margotka17

@angeli121212 krásne meno Dorotka 👍

@margotka17 ďakujem ☺️ veľmi sa jej hodí iné si pre ňu neviem ani predstaviť ☺️

zuzka6966
18. jún 2025
@adeladulova

My máme Anetu, voláme ju Anet, ale v kurze bola Amália, Linda, Simona, Sabina, a mne osobne sa este paci meno Tamia

@adeladulova ja mám Simonu a Sabinu 😄

gabus543
18. jún 2025

My budeme mať Améliu ☺️

mtar1
18. jún 2025

Ja mám dcéru Margarétku ,ale páči sa mi aj Katarína, za mňa nadčasové a netuctové meno...

mamusa123456789
18. jún 2025
@7miriam77

Keď som ja čakala moju jedinú dcérku, tak som premýšľala nad menami ako Jasmina, Eliška, Olívia...no ani s jedným som nebola na 100%stotoznena...a týždeň pred pôrodom som v telke v tej sutazi 5 proti 5 zapocula meno Lilien ♥️, jeden pán tam vravel, že ma vnučku s tým menom. Mňa až vyhodilo z fotele, a tak mi bilo srdce....v ten moment som vedela, že to je to správne meno. Začala som googlit....lebo som ho nepoznala. A tak moja už o mesiac 10rocna dcérka je Lilien a som šťastná a ona je tiež veľmi spokojná 🍀♥️😍

@7miriam77 haha, naša mala byť Klára a asi mesiac pred pôrodom, keď sme išli z poradne mi hlave bliklo meno lili, v krok za krokom sa ta najmenšia tak volala, dali sme, ale liliana a ma 10 rokov a 10 dní

lucka70
18. jún 2025

Ja mám Emku

katarkka
18. jún 2025

My mame Adelku, Hanku a Klárku 🙂 Kebyze cakame 4.babu, tak by bola Katka 🙂

katarkka
18. jún 2025

Ale páči sa mi aj Kamila, Gréta, Agáta

naily
18. jún 2025

Ja som chcela Arlen manžel mal Americanku kolegynu s týmto menom ale nedovolil mi dat také meno. Ešte sa mi páčila Izabela, Cynthia, Hyancinta, Amália, Tereza, Dorota, Zigrid a Cyrila. 😀
Ale máme nakoniec Annu. 😄

lebandulka7
19. jún 2025

My máme doma Terezku a Alžbetku so spokojná aj ony 😊

adonish
20. jún 2025

Nepacilo sa mi ziadne dievčenské meno, preto mam 2 dievcata 😂 x-krát som prešla kalendar, aby to nebolo obľúbené 3 a 4-pismenkove meno, meniny neboli blizko narodenin a Vianoc 😂 nakoniec ma na tehotenskej joge oslovili Miska a bolo ♥️ pri druhej som rozmýšľala Natalia, Julia, Terezia. mame doma Michaelu a Tereziu 😊

andreablabla
21. jún 2025

Moja dcéra sa volá Marina.

andrea2667
21. jún 2025

Ja som chcela Dorotku, Terezku, Marušku. Mám Petra, Jakuba a Andreja 😀

andrea2667
21. jún 2025
@naily

Ja som chcela Arlen manžel mal Americanku kolegynu s týmto menom ale nedovolil mi dat také meno. Ešte sa mi páčila Izabela, Cynthia, Hyancinta, Amália, Tereza, Dorota, Zigrid a Cyrila. 😀

@naily Chvalabohu

weleda123
21. jún 2025

Máme Bianku 🥰 tiež sme sa s mužom veľmi veľmi dlho nevedeli zhodnúť na žiadnom mene, kým sme neobjavili toto. Nie je až také rozšírené, nie je ani ultra moderné ani "zastarané" a nedá sa jej veľmi povedať škaredo. A páči sa mi, že väčšinou jej teda každý aj hovorí celým menom a nekomolia ho. Aj keď sa najde pár jedincov, ktorí si proste neodpustia Bibu 😅🥲

naily
22. jún 2025
@andrea2667

@naily Chvalabohu

@andrea2667 áno sme spokojní. 🙂

bona12
23. jún 2025
@tulipanik12

Pre mňa je top menom Alica - neokukané a je ich málo

@tulipanik12 tiez cakame Alicu 🥰 cochvila

jagava
23. jún 2025

Amálka😍

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
katkaa01
23. júl 2025
@zuzkaa1991

Tu istu dilemu riesime aj my uz mesiac 🤦‍♀️
Mam pocit ze sa mi ziadne meno nepaci

Doma mame stelku a riešime pre druhe

@zuzkaa1991 Stelka a Elka

sfet
23. júl 2025
@elizabeth170

Ja mám Anežku 🩷

@elizabeth170 Ked budem mat niekedy dceru, tak jedine Anežku. Paci sa mi, že to znie tak nezne a akoby zdrobnele, a pritom je to základny tvar. Naviac sa nedá povedat škaredo, naj meno. A tak sa volala aj pani učitelka na strednej škole, ktora bola velmi dobrá a pomáhala nám.

sfet
23. júl 2025
@naily

@naily tak Anna je z tych vsetkych najlepsia. Dobre ste vybrali.

zuzkaa1991
23. júl 2025
@katkaa01

@zuzkaa1991 Stelka a Elka

@katkaa01 zatiaľ sme vybrali Sáru 😁ku stelke

elizabeth170
23. júl 2025
@sfet

@elizabeth170 Ked budem mat niekedy dceru, tak jedine Anežku. Paci sa mi, že to znie tak nezne a akoby zdrobnele, a pritom je to základny tvar. Naviac sa nedá povedat škaredo, naj meno. A tak sa volala aj pani učitelka na strednej škole, ktora bola velmi dobrá a pomáhala nám.

@sfet mne sa páči aj preto, lebo ešte není tak rozšírené, presne tak som vyberala pred 24 rokmi meno pre syna Šimona, tiež nebolo ešte také rozšírené. Mám medzi nimi 20 ročný rozdiel 🙈

sfet
23. júl 2025
@elizabeth170

@sfet mne sa páči aj preto, lebo ešte není tak rozšírené, presne tak som vyberala pred 24 rokmi meno pre syna Šimona, tiež nebolo ešte také rozšírené. Mám medzi nimi 20 ročný rozdiel 🙈

@elizabeth170 20 rokov? Dost. Medzi mnou a bratom bol bez jednho mesiaca rozdiel 13 rokov. malo aj to svoje výhody.

karolinakr
23. júl 2025

teraz sa narodili jednovaječne trojičky
Sára, Ester a Lívia

čo je nezvyčajna kombinácia, ale zdá sa mi to celkom pekné dokonca aj spolu, všetky 3 mena su pekne same o sebe..

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
lenka_matko
23. júl 2025

@anonym_autor my mame Elissu, teraz sa mi páči aj Zoja, Lujza

karolinakr
23. júl 2025
@lenka_matko

@anonym_autor my mame Elissu, teraz sa mi páči aj Zoja, Lujza

@lenka_matko Elisa je krásne meno

naily
26. júl 2025
@sfet

@naily tak Anna je z tych vsetkych najlepsia. Dobre ste vybrali.

@sfet áno súhlasím. 🫶🏻