icon

Ako vybrať najkrajšie meno pre dievčatko?

17. jún 2025

Mamičky ako ste na tom tie čo čakáte dievčatká
Už ste rozmýšľali nad menami aké sa vám páčia
Poprípade aké už možno máte doma
Ja stále netuším

Strana
z3
zuzkaa1991
17. jún 2025

Tu istu dilemu riesime aj my uz mesiac 🤦‍♀️
Mam pocit ze sa mi ziadne meno nepaci

Doma mame stelku a riešime pre druhe

adeladulova
17. jún 2025

My máme Anetu, voláme ju Anet, ale v kurze bola Amália, Linda, Simona, Sabina, a mne osobne sa este paci meno Tamia

martinmmartin
17. jún 2025

Ak bude Sofia tak potom chlapcek moze byt Burgas

m226
17. jún 2025

Katarína Martina Anička

7miriam77
17. jún 2025

Keď som ja čakala moju jedinú dcérku, tak som premýšľala nad menami ako Jasmina, Eliška, Olívia...no ani s jedným som nebola na 100%stotoznena...a týždeň pred pôrodom som v telke v tej sutazi 5 proti 5 zapocula meno Lilien ♥️, jeden pán tam vravel, že ma vnučku s tým menom. Mňa až vyhodilo z fotele, a tak mi bilo srdce....v ten moment som vedela, že to je to správne meno. Začala som googlit....lebo som ho nepoznala. A tak moja už o mesiac 10rocna dcérka je Lilien a som šťastná a ona je tiež veľmi spokojná 🍀♥️😍

mirka_a_hrasok
17. jún 2025
@7miriam77

Keď som ja čakala moju jedinú dcérku, tak som premýšľala nad menami ako Jasmina, Eliška, Olívia...no ani s jedným som nebola na 100%stotoznena...a týždeň pred pôrodom som v telke v tej sutazi 5 proti 5 zapocula meno Lilien ♥️, jeden pán tam vravel, že ma vnučku s tým menom. Mňa až vyhodilo z fotele, a tak mi bilo srdce....v ten moment som vedela, že to je to správne meno. Začala som googlit....lebo som ho nepoznala. A tak moja už o mesiac 10rocna dcérka je Lilien a som šťastná a ona je tiež veľmi spokojná 🍀♥️😍

@7miriam77 Krásny príbeh 🙂 Niekdy proste vieš, že to je to pravé meno. Jednoducho to cítiš 😇 Ja mám Anabelu a mala som to podobne 😀 😀

dajankaa
17. jún 2025

My sme tiež dlho dlho nevedeli vybrať meno,až jedného dňa som pozrela do kalendára a našla Amália, láska na prvú, takže my máme Amáliu a nemenila by som 🙂

tulipanik12
17. jún 2025

Pre mňa je top menom Alica - neokukané a je ich málo

marhulka13
17. jún 2025

Ja nám doma Júliu

mmonika
17. jún 2025

My mame doma Natálku, teda už je to dospelá žena, ale aj tak ju všetci voláme Nataly 🙂

angeli121212
17. jún 2025

My máme Dorotku... Sama si to.meno vybrala ja som chcela pred tehotenstvom úplne iné meno ale keď som zistila, že som tehotná tušila som, že to bude dievčatko a vedela som, že sa má volať takto ☺️

hylary
17. jún 2025

🧡 Viktória ❤️ Vivien 💜 obe nadčasové

smejkuskaa
17. jún 2025

Moja dcéra je Noemi , je v kalendári , nie je časté a nepatrí medzi staré mena či “moderne”

karolinakr
17. jún 2025
lenka_matko
17. jún 2025

Ťažko ti tu budeme radiť, pre každého je iné meno to naj. My máme doma Elissu, teraz sa mi páči aj Zoja a Lujza.

jablkovastrudla
17. jún 2025

Keby mam dceru tak sa vola Klara alebo Alica.

oliviakatka
17. jún 2025

Mám pár dní do termínu a stále váham medzi 2 menami 🥴

mimikarol
17. jún 2025

Mne sa roky predtým ako som bola tehotná snívalo že som mala dve deti. Miu a Marka. Odvtedy som vedela že iné mená nechcem. Marka síce nemám ale mám Miu

adik64
17. jún 2025

Pre mna je naj dievcenske meno Lucia, ak by som mala dcerku, volala by sa takto. Pacia sa mi aj Alica, Linda, Aneta, Veronika.

mk1111111111
17. jún 2025

Melany je pre mna krasne meno

lenka.25
17. jún 2025

Ešte som ani nebola tehotná , už sme vedeli s mužom , že budeme mat Stelu . Pre nás najkrajšie meno , aj pre malé dievčatko , aj pre dospelú ženu

radacak
17. jún 2025

My máme doma dve herečky Sofia & Amélia

gumkac19
18. jún 2025

Máme Lujzu
Páčilo sa mi ešte Klára, Ivana, Diana

ada85
18. jún 2025

My máme 3. Barborka - vyberala som ja, Stanka - vyberal manžel po sebe, Lucka - vyberala som ja

lucia147852
18. jún 2025

My máme Oliviu a Viktoriu. Keby je tretia bola by asi Emília.

iwesska
18. jún 2025

Asi sa treba zmierit s tym,ze najkrajsie bude vzdy len pre teba,lebo kazdemu sa paci ine. A co jeden povazuje za najkrajsie,dalsi by nikdy nedal.

margotka17
18. jún 2025
@angeli121212

My máme Dorotku... Sama si to.meno vybrala ja som chcela pred tehotenstvom úplne iné meno ale keď som zistila, že som tehotná tušila som, že to bude dievčatko a vedela som, že sa má volať takto ☺️

@angeli121212 krásne meno Dorotka 👍

dia219
18. jún 2025

My máme doma Klaudiu a Olíviu

elizabeth170
18. jún 2025

Ja mám Anežku 🩷

Strana
z3