Ako vybrať najkrajšie meno pre dievčatko?
Mamičky ako ste na tom tie čo čakáte dievčatká
Už ste rozmýšľali nad menami aké sa vám páčia
Poprípade aké už možno máte doma
Ja stále netuším
My máme Anetu, voláme ju Anet, ale v kurze bola Amália, Linda, Simona, Sabina, a mne osobne sa este paci meno Tamia
Ak bude Sofia tak potom chlapcek moze byt Burgas
Katarína Martina Anička
Keď som ja čakala moju jedinú dcérku, tak som premýšľala nad menami ako Jasmina, Eliška, Olívia...no ani s jedným som nebola na 100%stotoznena...a týždeň pred pôrodom som v telke v tej sutazi 5 proti 5 zapocula meno Lilien ♥️, jeden pán tam vravel, že ma vnučku s tým menom. Mňa až vyhodilo z fotele, a tak mi bilo srdce....v ten moment som vedela, že to je to správne meno. Začala som googlit....lebo som ho nepoznala. A tak moja už o mesiac 10rocna dcérka je Lilien a som šťastná a ona je tiež veľmi spokojná 🍀♥️😍
Keď som ja čakala moju jedinú dcérku, tak som premýšľala nad menami ako Jasmina, Eliška, Olívia...no ani s jedným som nebola na 100%stotoznena...a týždeň pred pôrodom som v telke v tej sutazi 5 proti 5 zapocula meno Lilien ♥️, jeden pán tam vravel, že ma vnučku s tým menom. Mňa až vyhodilo z fotele, a tak mi bilo srdce....v ten moment som vedela, že to je to správne meno. Začala som googlit....lebo som ho nepoznala. A tak moja už o mesiac 10rocna dcérka je Lilien a som šťastná a ona je tiež veľmi spokojná 🍀♥️😍
@7miriam77 Krásny príbeh 🙂 Niekdy proste vieš, že to je to pravé meno. Jednoducho to cítiš 😇 Ja mám Anabelu a mala som to podobne 😀 😀
My sme tiež dlho dlho nevedeli vybrať meno,až jedného dňa som pozrela do kalendára a našla Amália, láska na prvú, takže my máme Amáliu a nemenila by som 🙂
Pre mňa je top menom Alica - neokukané a je ich málo
Ja nám doma Júliu
My mame doma Natálku, teda už je to dospelá žena, ale aj tak ju všetci voláme Nataly 🙂
My máme Dorotku... Sama si to.meno vybrala ja som chcela pred tehotenstvom úplne iné meno ale keď som zistila, že som tehotná tušila som, že to bude dievčatko a vedela som, že sa má volať takto ☺️
🧡 Viktória ❤️ Vivien 💜 obe nadčasové
Moja dcéra je Noemi , je v kalendári , nie je časté a nepatrí medzi staré mena či “moderne”
ešte toto prinajhoršom
Ťažko ti tu budeme radiť, pre každého je iné meno to naj. My máme doma Elissu, teraz sa mi páči aj Zoja a Lujza.
Keby mam dceru tak sa vola Klara alebo Alica.
Mám pár dní do termínu a stále váham medzi 2 menami 🥴
Mne sa roky predtým ako som bola tehotná snívalo že som mala dve deti. Miu a Marka. Odvtedy som vedela že iné mená nechcem. Marka síce nemám ale mám Miu
Pre mna je naj dievcenske meno Lucia, ak by som mala dcerku, volala by sa takto. Pacia sa mi aj Alica, Linda, Aneta, Veronika.
Melany je pre mna krasne meno
Ešte som ani nebola tehotná , už sme vedeli s mužom , že budeme mat Stelu . Pre nás najkrajšie meno , aj pre malé dievčatko , aj pre dospelú ženu
My máme doma dve herečky Sofia & Amélia
Máme Lujzu
Páčilo sa mi ešte Klára, Ivana, Diana
My máme 3. Barborka - vyberala som ja, Stanka - vyberal manžel po sebe, Lucka - vyberala som ja
My máme Oliviu a Viktoriu. Keby je tretia bola by asi Emília.
Asi sa treba zmierit s tym,ze najkrajsie bude vzdy len pre teba,lebo kazdemu sa paci ine. A co jeden povazuje za najkrajsie,dalsi by nikdy nedal.
My máme Dorotku... Sama si to.meno vybrala ja som chcela pred tehotenstvom úplne iné meno ale keď som zistila, že som tehotná tušila som, že to bude dievčatko a vedela som, že sa má volať takto ☺️
@angeli121212 krásne meno Dorotka 👍
My máme doma Klaudiu a Olíviu
Ja mám Anežku 🩷

Tu istu dilemu riesime aj my uz mesiac 🤦♀️
Mam pocit ze sa mi ziadne meno nepaci
Doma mame stelku a riešime pre druhe