Ako vybrať správne meno pre chlapčeka?
Ahojte, rozmyslam nad menom pre mojho synceka. Paci sa mi Tibor, Teodor, Gregor. Skuste mi pomoct s vyberom, alebo aj napisat mena, ktore sa pacia vam alebo ktore nosia vasi synovia. Dakujem😊 (asi sa mi viac paci mena, kde je R😀.. napr. aj Richard, Artur)
@alexka89 reagovala som na autorku, ked mi napisala na Andreja ze muž jej to nechce, lebo Andrej danko. A ja nie ze nenávidím tie mena, len mi pripomínajú tých ľudí, ale to aj iné mená, napr mame kamaráta, vola sa daniel, meno pekne, ale nedala by som ho dietatu, lebo nechcem aby mi ho stále pripomínal. Ale to tak ma veľa žien a aj mužov, že niektoré mená im niekoho pripomínajú, či už z verejného alebo osobného života a kvôli tomu tie mena nedajú.
Richard pre mňa topka👍
@hortenziaj ale zas to tu neprezivajte, proste manzelovi sa nepaci meno Andrej 🤷🏻♀️ Mne sa nepaci napriklad Robert, lebo mi pripomina jedneho romskeho spoluziaka co mi hadzal dazdovky za sveter. Je to vec pohladu 🙂
Máš pekný výber👍🏻 Richard, Gregor, Tibor. Mne sa páči Radovan, Kornel, Albert, Alfréd…
Ano vec pohladu a preto je podla mna uuuplne ze zbytocne pytat sa tu na nazor. Treba si urobit vlastny a pomenovat dieta podla svojho uvazenia 🤷🏻♀️
Radovan, Roman, Adrian, Gabriel - tieto sa páčia mne a sú s R. Gregor je môj bratranec - je to ťažké vysloviť aj keď neračkujem 😅

@hortenziaj tak ja napr.neuznavam na postoch takých pajtasov ako matovic a caputova ...a máme v rodine Zuzu aj Igora a teraz čo mám nenávidieť tie mená lebo sa tak volajú tito imbecily 😏