icon

Ako zdrobiť meno Alexia pre malé dievčatko?

11. máj 2025

Ahojte, čo si myslíte o tomto mene? Veľmi sa mi paci len neviem ako by som ho zdrobnila, paci sa mi aj v základnom tvare len pre malé dievčatko sa mi žiada povedať jej aj inak.

Strana
z3
andreatytler
15. máj 2025

Nepacia sa mi ziadne zdrobneniny mien. Znie to skaredo, krkolomne, alebo trapne... sory.
Som taka rada ze zijem v krajine kde sa vacsina mien nekomoli. Mna to uz nezastihlo ale aspon moj Alexander nie je Sano, Lexi alebo nieco ine.

gabrielabydzo
15. máj 2025
@minenkaa

@gabrielabydzo vies koľko mien nie je v kalendári a existujú

@minenkaa ja Ameriku neriešim .Ani mená typu Atrej.Pre mňa za mňa nech si dá niekto dcére meno aj ponožka,len žiaľ meniny oficiálne mať nebude.Moja malá si vždy v kalendári krúžkuje meno aby vedela kedy sa to blíži.Má z toho radosť,keď vidí týždeň s jej menom a že už sa to blíži.Tiež poznám Atreja a netuším kedy má meniny.

minenkaa
15. máj 2025
@gabrielabydzo

@minenkaa ja Ameriku neriešim .Ani mená typu Atrej.Pre mňa za mňa nech si dá niekto dcére meno aj ponožka,len žiaľ meniny oficiálne mať nebude.Moja malá si vždy v kalendári krúžkuje meno aby vedela kedy sa to blíži.Má z toho radosť,keď vidí týždeň s jej menom a že už sa to blíži.Tiež poznám Atreja a netuším kedy má meniny.

@gabrielabydzo aku Ameriku myslis

Strana
z3