Ako zdrobiť meno Alexia pre malé dievčatko?
Ahojte, čo si myslíte o tomto mene? Veľmi sa mi paci len neviem ako by som ho zdrobnila, paci sa mi aj v základnom tvare len pre malé dievčatko sa mi žiada povedať jej aj inak.
@gabrielabydzo vies koľko mien nie je v kalendári a existujú
@minenkaa ja Ameriku neriešim .Ani mená typu Atrej.Pre mňa za mňa nech si dá niekto dcére meno aj ponožka,len žiaľ meniny oficiálne mať nebude.Moja malá si vždy v kalendári krúžkuje meno aby vedela kedy sa to blíži.Má z toho radosť,keď vidí týždeň s jej menom a že už sa to blíži.Tiež poznám Atreja a netuším kedy má meniny.
@minenkaa ja Ameriku neriešim .Ani mená typu Atrej.Pre mňa za mňa nech si dá niekto dcére meno aj ponožka,len žiaľ meniny oficiálne mať nebude.Moja malá si vždy v kalendári krúžkuje meno aby vedela kedy sa to blíži.Má z toho radosť,keď vidí týždeň s jej menom a že už sa to blíži.Tiež poznám Atreja a netuším kedy má meniny.
@gabrielabydzo aku Ameriku myslis

Nepacia sa mi ziadne zdrobneniny mien. Znie to skaredo, krkolomne, alebo trapne... sory.
Som taka rada ze zijem v krajine kde sa vacsina mien nekomoli. Mna to uz nezastihlo ale aspon moj Alexander nie je Sano, Lexi alebo nieco ine.