icon

Aký je váš názor na meno Elisa?

6. feb 2025

Ahojte, čakáme dievčatko a rozmýšľame nad týmto menom. Predtým som o ňom v živote nepočula preto ma zaujíma ako ľudia toto meno vnímajú. Mamičky, ktoré máte deti s týmto menom ste spokojné? Bojím sa aby dcéru nevolali Eliška (to sa mi nepáči).

Strana
z2
rorino
7. feb 2025

@rivini to si nemala písať,lebo teraz všetky tehotné budú dávať meno "Eliška" a budú sa tváriť,že sú vyššia spoločenská vrstva😂😂😂.Bábätku aj tebe všetko dobré,hlavne zdravie😉

zuzulka558
7. feb 2025

@rorino ja sa tak necítim 🤣 12 rokov dozadu ich neboli nikde a teraz na každom rohu, chcela som aj tu spomínaná co bola Terézia, ale keďže som spoznala jednu takú co mala na starosť kostol a stvala farára cez niekoho z mojej rodiny, môže byť ze aj bývalý ťažko znášal rozchod aj po rokoch, ze svadbu nemôžem z muzom mat lebo to a to úplne bludy tak som si to rozmyslela 🤣farárovi som sa pohrozila ich úradmi a bol pokoj

rivini
7. feb 2025

@rorino mas pravdu asi😂

zuzana876
13. mar 2025

Moja dcera (20m) sa vola Elisa. Vobec to nelutujeme, skor naopak, je to taka nasa princezna a sedi jej to. Volame ju Eli, Elisa, Eliska, ja obcas Elinka. Zijeme vo Svajciarsku, tam ju volaju "Eliza" a ked prideme na Slovensko za rodinou, tak Eliska. Za mna krasne Meno, dala by som znovu, pripadne Elisabeth. 🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2