icon

Aký máte názor na meno Karolína?

8. mar 2022

Paci sa vam? Dali by ste take vasej dcere?

diamond007
8. mar 2022

Krasne

karhu
8. mar 2022

poznam 2, su sikovne🙂

oblecenie99
8. mar 2022

Keby som mala dcéru, bola by Karolína alebo Karina 🙂

tomikejt
8. mar 2022

Poznám ročnú Karolinku. Je krásna a šikovná. A meno pekne podľa mňa.

kuko55
8. mar 2022

Pekné meno, určite áno, aj Karin sa mi páči.

30ericka
8. mar 2022

krásne meno. 🙂) a zalezi aj na tom či sa hodí k priezvisku

katka1389
8. mar 2022

Ja mam dcerku Karolínku vytužene meno prena

deti95060810
8. mar 2022

pekné...

fineta
8. mar 2022

Moja neter, krsniatko je Karolína. Bude mať 25 rokov. Je atraktívna mladá žena a sama je s jej menom spokojná. Voláme ju Karolína, Karolinka alebo Lina. 😊

gabis22
8. mar 2022

Karolína je pekné meno 🙂 Mám kamarátku Karolínu, tiež sestrenicu a sú to dobré a milé žienky 🙂

janetinka27
8. mar 2022

neterka je karolinka a velmi jej to meno pristane

cookie29
8. mar 2022

Povedala by som ze zalezi od priezviska. Pretoze nedavno som nieco vypisovala kamaratke a bolo to nieco na styl "Karolina Erniholdovicova" a skoro ma slak trafil 🙂 takze meno samo o sebe krasne ale ak je dlhsie priezvisko, nedala by som

5katarina7
8. mar 2022

Moja mladšia je tiež Karolínka.🙂

alzbeta311
8. mar 2022

Nádherné meno ❤

bubinko1506
8. mar 2022

Ja som Karolina, s menom som spokojna, nebeha nas tolko po svete, plus v kombinacii s nemeckym priezviskom bez -ova je super😊

siska53
8. mar 2022

Bez problemov, ja som sa tak mala povodne volat.

iwesska
8. mar 2022

Kym jej nehovoria Kaja a Kajka,nebodaj Karolka🙈,tak je to pekne.

ivuska00
8. mar 2022

Krásne meno ♥ My máme Karolínku...voláme ju normálne Karolínka, Kajuška, Kajka - vždy to znie milo a krásne ♥

mk22
8. mar 2022

Mam 14r Karolínu.
Iné meno by jej ani nepasovalo.
Ako mala bola Karolínka teraz Karolína.. Sem tam Kerolajn😃 a v škôlke Kajka.

nadazdi
8. mar 2022

Ja mám Karolinu, dali sme jej meno po mojom dedovi a otcovi 😁 voláme ju Karolko, je to taký chalanisko

lopka1313
8. mar 2022

Ja mam pocit, ze teraz ich je strasne vela :D mam v okoli 3 a to poznam fakt malo malych dievcatiek. Inak jedna z nich je neter a moj priatel tiez chcel Karolinku, ale jeho sestra mu to meno vyfukla a mat dve Kajky sesternice zas nechceme... Tak ak by sme mali dievcatko, bude sa volat inak.

barus26
8. mar 2022

@cookie29 toto presne. Mám svagrovu Karolinu a priezvisko dlhe na 12 písmen 😀 a vieš co spravila? vydala sa a nechala si aj meno za slobodna a aj nové. No do jedneho riadku sa jej to nestane🤷🏻‍♀️😀😀

karolinakr
9. mar 2022

@barus26 🤣

panipanka
9. mar 2022

no tak asi by mne osobne bolo jedno keby mi to meno niekto z rodiny vyfukol a hlavne ked by u nas vsetci vedeli ake meno chceme dat :D tak potom nech sa trapia a rozlisuju aj tri 🙂 ale meno je krasne 🙂

drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
9. mar 2022

Najobľúbenejšie meno môjho priateľa, ale mne osobne sa až tak nepáči. 😅❤️ Už aj začína byť dosť časté...

kittykat22
9. mar 2022

nadherne meno. Dufam, ze mas nejake jednoduchsie kratsie priezvisko.

lopka1313
9. mar 2022

@panipanka priatel to berie v pohode, smeje sa z toho a sestrinu Kajku uplne miluje :D este chcel Jessicu, ale to je zase sucka svokrovcov jeho segry a je to najvacsia coura v dedine (kazdy rok je kotna) :D tak dievcenske meno bude podla mojho gusta, na to sme sa aj zhodli obaja a bez problemov 🙂
Ale Karolina je krasne meno 🙂