Aký máte názor na meno Karolína?
Paci sa vam? Dali by ste take vasej dcere?
poznam 2, su sikovne🙂
Keby som mala dcéru, bola by Karolína alebo Karina 🙂
Poznám ročnú Karolinku. Je krásna a šikovná. A meno pekne podľa mňa.
Pekné meno, určite áno, aj Karin sa mi páči.
krásne meno. 🙂) a zalezi aj na tom či sa hodí k priezvisku
Ja mam dcerku Karolínku vytužene meno prena
pekné...
Moja neter, krsniatko je Karolína. Bude mať 25 rokov. Je atraktívna mladá žena a sama je s jej menom spokojná. Voláme ju Karolína, Karolinka alebo Lina. 😊
Karolína je pekné meno 🙂 Mám kamarátku Karolínu, tiež sestrenicu a sú to dobré a milé žienky 🙂
neterka je karolinka a velmi jej to meno pristane
Povedala by som ze zalezi od priezviska. Pretoze nedavno som nieco vypisovala kamaratke a bolo to nieco na styl "Karolina Erniholdovicova" a skoro ma slak trafil 🙂 takze meno samo o sebe krasne ale ak je dlhsie priezvisko, nedala by som
Moja mladšia je tiež Karolínka.🙂
Nádherné meno ❤
Ja som Karolina, s menom som spokojna, nebeha nas tolko po svete, plus v kombinacii s nemeckym priezviskom bez -ova je super😊
Bez problemov, ja som sa tak mala povodne volat.
Kym jej nehovoria Kaja a Kajka,nebodaj Karolka🙈,tak je to pekne.
Krásne meno ♥ My máme Karolínku...voláme ju normálne Karolínka, Kajuška, Kajka - vždy to znie milo a krásne ♥
Mam 14r Karolínu.
Iné meno by jej ani nepasovalo.
Ako mala bola Karolínka teraz Karolína.. Sem tam Kerolajn😃 a v škôlke Kajka.
Ja mám Karolinu, dali sme jej meno po mojom dedovi a otcovi 😁 voláme ju Karolko, je to taký chalanisko
Ja mam pocit, ze teraz ich je strasne vela :D mam v okoli 3 a to poznam fakt malo malych dievcatiek. Inak jedna z nich je neter a moj priatel tiez chcel Karolinku, ale jeho sestra mu to meno vyfukla a mat dve Kajky sesternice zas nechceme... Tak ak by sme mali dievcatko, bude sa volat inak.
@barus26 🤣
no tak asi by mne osobne bolo jedno keby mi to meno niekto z rodiny vyfukol a hlavne ked by u nas vsetci vedeli ake meno chceme dat :D tak potom nech sa trapia a rozlisuju aj tri 🙂 ale meno je krasne 🙂
Najobľúbenejšie meno môjho priateľa, ale mne osobne sa až tak nepáči. 😅❤️ Už aj začína byť dosť časté...
nadherne meno. Dufam, ze mas nejake jednoduchsie kratsie priezvisko.
@panipanka priatel to berie v pohode, smeje sa z toho a sestrinu Kajku uplne miluje :D este chcel Jessicu, ale to je zase sucka svokrovcov jeho segry a je to najvacsia coura v dedine (kazdy rok je kotna) :D tak dievcenske meno bude podla mojho gusta, na to sme sa aj zhodli obaja a bez problemov 🙂
Ale Karolina je krasne meno 🙂

Krasne