icon

Aký máte názor na tieto dievčenské mená?

ttamia30
10. aug 2021

Ahojte
iba taký váš názor, ktoré je také najviac top meno ?
Sandra, Tamia alebo Mia ?

Strana
z2
rebekamarcusko
11. aug 2021

@zenazaba nazov temy,bol totizto predtym iny 😉

vikes
11. aug 2021

@ttamia30 K týmto menám sa mi ešte hodí Alexa alebo Alexandra 🙂

aninka30
11. aug 2021

@ttamia30 Mia je moja bolonacka(pes), meno dostala pred 13 rokmi ...z uvedenych Sandra..

elementissa
11. aug 2021

Tamia

stanulienkat
11. aug 2021

Top nie je ani jedno. Ak, tak uz Sandra. Mia je kazde tretie dievca. Tamia -sedlacky nevkus.

cajomila
11. aug 2021

@salima66 Je v kalendári ( kamarátka ma dcéru).

cajomila
11. aug 2021

Sandra

katpox
11. aug 2021

@ttamia30 mne z tych sa paci Sandra, moj muz by bol za Tamiu, je to aj nazov a znacka jeho oblubenych modelarskych pomocok😀😀

anetha5
11. aug 2021

Ja som chcela Tamiu,ale k priezvisku sa nam nehodi. Mia sa mi tiez pacila,ale veru kazda druha jenuz Mia.

queen_el
11. aug 2021

najskôr Sandra, ale za mna je lepsia Alexandra

ava11
11. aug 2021

Paci sa mi Sandra aj Mia a tu druhu menovanu mame aj doma 🙂 Nechapem inak celkom, ci zijem v nejakom divnom vesmire, ale v nasej BA velkej skole je cez 800 deti a Mia sa vyskytuje 2x. Ja pracujem v materskej skole vyse 100 deti a Mia jedna. Tak veru neviem preco tu vsetci pisu ako ich je strasne vela 🤷🏻‍♀️

darinagod
12. aug 2021

z tychto troch co si napisala tak Sandra je ok, ale zvysne dve, no neviem. Slovaci celkovo nemame ani len priezviska na nejake specialne mena.

sonetta
12. aug 2021

@ttamia30 ani jedno, ale už keby som si musela vybrať tak Sandra.
nech sa nikto neurazí, ale mne Mia príde ako meno pre mačku.

karolinakr
12. aug 2021

@zildo tento týždeň sa narodila v trnavskej porodnici maju stranku babence

ninusa221
16. aug 2021

Mia je dnes každa druhá 😀 a aj plus 100 dalších zvierat je mia🤣 Tamia čo ja viem keď bude velka Tami ? Sandra je podla mna top aj pre dospelú ženu a neda sa povedať ani mrsko 🙂)

vroni
16. aug 2021

Mia je jedno z najotrasnejsich mien, aké som kedy počula. Aj macke by mi ho bolo ľúto dať. Tamia, Sandra ok, normálne mena...

Strana
z2