Alex alebo Max. Ktoré meno je krajšie?
Prosim help, zachvilu rodim a som taka zufala ze otvaram diskusiu na MK ktore ja sama neznasam ohladne mien 😂 Proste napiste len ktore sa vam paci viac. Ďakujem🙏🏻😅
Alex
Ja by som dala alexander.
Maxim. Tie skratky Alex, Max sa mi nepáčia. Keď máte len tie dve, losujte 😁 tvoje dieťa, tvoj "problém" 🤣🤣
Alexander.. A max je ako pre psika, prepac, aspon pre mna..
Alex. A presne ako pise
@petkasaurus, u nas v dedine je kazdy 3. psík Max.🙄
@petkasaurus áno, náš prvý pes bol Max, ale keďže bol úžasný, "neurazilo" by ma to meno ani pre človeka...
Mne sa nepáči osobne už ani jedno,zdajú sa mi hrozne otrepané. Ale veľa rokov dozadu sa mi meno Alex páčilo. Ale nie ked mu hovoria Alexko.
Mne viac sa paci Max.
Alex, mám brata - Alexander 😉
Ja mam Alexa raz mi povedala pani ze alexovia sú neplesny zatiaľ to na to meno sedí tak keby vrátim čas dám mu iné a možno by nebol taký betar 😁😁
Ja by som dala Alex - krátke, nie Alexander, lebo to sa mi spája s prezývkou Šaňo. Rozmýšľala som ho dať pri našom synovi, ale nemôžem, lebo priezvisko sa začína na Š, takže by to bolo zdvojené.
Ďakujem baby ze ste nasli chvilu napisat. Mne sa niekde tam vzadu tiez viac paci asi Alex. Je to aj k priezvisku lepsie. 🙏🏻🥰
Maxipes :D
Ani jedno :D ale ked uz tak urcite Max
Max 🙂
Aj ked stale nepochopim jednu vec ze mne ked sa nieco nepaci alebo nemam nazor tak jednoducho to preskocim - neznevazujem ani neznechucujem zene meno ktore sa jej paci je to jej volba. Ale tak jasne na svete sme vselijaki ludia 🙂
Pisala som aj v prispevku ze baby napiste len ktore sa vam viac paci tak logicky ak sa vam nepaci alebo potrebujete vylievat svoju frustraciu to proste nekomentujte, setrite energiu na inu diskusiu diky 🙂
My mame Alex, aj Maxim. Max ho ale nevolame
alex
Jednoznacne Alex 🙂
Ja mam starsieho Alexa. Aj v RL ma Alex, nie alexander. Jedine co neznasam, ked mu niekto povie Alexík 🙄
Ale zvazovali sme aj Maxima. Cize mne sa pacia obe 😀
@anonymous87 minule som to akurát svokre vytkla, že žiadny Maxik, tak ako ani Alexik🤣 len M ma rok a A. ma 19r😬
Ja by som zvazovala aj to, kde zijes. Maximilian je najpouzivanejsie meno v bavorsku a druhe-tretie v celom nemecku a teda v kazdej triede je aspon jeden Max. Na slovensku je to naopak, tam je Alex. Cize na sk by som dala Max a v nemecku Alex (ten je tiez dost pouzivany, ale zriedkavejsi ako Max).
Alex
Alexej 💜
Maxim 😀
Alex
Alex nie, ale Alexej je krásne 🙂

Viacej sa mi takto na prvy "pohlad" paci Max. Ale ked si premietnem, ze ako by ho oslovovali aj ked bude maly, aj potom v dospelosti, tak mi pride lepsi Alex :D