icon

Amália verzus Olívia

22. apr 2021

Poradte ktore meno.dakujem za nazor

Strana
z2
jaga18
23. apr 2021

X rokov dozadu na strednej, sme mali Amalku, chalani jej zvykli hovoriť víla análka 🙈🙈🙈

katkaseiner
23. apr 2021

Mám 8rocnu Oliviu, ale páči sa mi asi aj skôr obmena Amalie, Teda Amelia

tayla
Odpoveď bola odstránená
tinda5261
23. apr 2021

My mame Olíviu. A ano volame ju aj Olivka aj Oliva jej poviem. Niekomu sa to paci niekomu nie. Je to vec nazoru. Ale najcastejsie jej povieme Oli. Za mna je to pekne a myslim,ze som dobre vybrala 😍

queen_el
23. apr 2021

@tayla Prečo nie? Nie každá žena si zmení priezvisko
Obe mená sú pekné, o kúsok viac sa mi páči Olívia.

lubi40
23. apr 2021

Olivia. Amalii je teraz plno

lenicka777
23. apr 2021

Olívia 🙂

basska_b
23. apr 2021

Olivia je krásne, ale mne to stále neznie že oliva by ju možno volali. Rozmýšľam nad menom Lívia napríklad.

leskovael
23. apr 2021

Viac sa mi páči Olívia ale mne sa meno páči iba v tejto forme. Keď počujem Oli, Olivi a Olivka alebo "škaredo" Oliva či Ola tak je to podľa mňa veľmi škaredé.
Amália bude pravdepodobne v škole zosmiešnená na už vyššie spomínanu prezývku,takže to by som nedala to už radšej Amelia.

h2
23. apr 2021

@tayla A prečo, prosím Ťa? Len preto, že sa možno niekedy v 30-tke vydá a zmení si priezvisko? A dovtedy to akože nevadí? Aj keby sa vydávala hneď v 18-tich, aj tak s tým priezviskom prežije veľký kus života.

tayla
Odpoveď bola odstránená
nikolk0
23. apr 2021

Ak sa nám s priateľom podarí dievčatko určite bude Olívia. Páčia sa mi aj prezívky ale Olivka nie skôr Olivinka .. ako jedno dievčatko raz povedalo na ulici svojej mame "Ja som Olivinka! Žiadna Oliva ani Olivka" :D

h2
23. apr 2021

@tayla Lebo je to blbosť. 🤷🏻‍♀️

miette
29. apr 2021

@lubi40 hm v top 20 ale nie je, zato Olívia áno
Ja vo svojom okolí poznám len 2 Amálie, aj to nie osobne

Strana
z2