icon

Amina Rea a iné netradičné mená

25. apr 2022

Viem, že je tu už veľmi veľa tém s menami, ale ja tu predsa len založím vlastnú, keďže termín pôrodu sa už blíži a ja ešte stále nemám vybrané meno pre naše dieťatko. S manželom rozmýšľame nad menom Amina Rea Do...ová, ale nevieme ešte. Hľadáme hlavne netradičné mená, tak dávajte tipy. Pokojne sa podeľte aj o to, aké meno idete dať vášmu dieťatku vy, alebo aké mená máte vo výbere a poradíme si navzájom v tejto diskusii, aby tu nebolo príliš veľa tých tém.♥️

Strana
z2
dramaqueen
25. apr 2022

boze ludom uz drbka šupnite jej rovno meno Nivea Balea...... vela telenoviel no strach a hroza🤣🤣🤣🤣🤣

liljana
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
25. apr 2022

Je to normalne meno, aj ked no... cisto slovenske priezvisko a toto k tomu nie je nejaky highligt, ale Amina je uplne OK v praxi neni problem ani s vyslovnostou, ani s tym, ako sa to pise, takze dietatu to nijako neublizi a bude normalne fungovat v kolektive... ked sa ti to velmi paci, tak daj...

marisoul
25. apr 2022

Mne sa to meno zase veľmi paci, ale to Rea mi príde už príliš. Amina je veľmi pekne.

aeruginosa
25. apr 2022

Tiez si myslim, ze ta Rea tam je uz prilis.

natinka86
25. apr 2022

U nás je dievčatko Rhea Natália, tak už je možné všetko

zuzana2299
25. apr 2022

Ked uz tak by som dala Amina Rhea

taisu
25. apr 2022

prepáč, znie to ako amenorea

thoughtfulweirdo
25. apr 2022

@taisu Ježiš, a ja že čo mi to pripomína 🤭 tak už viem, vďaka 😄

mizoko
25. apr 2022

dcera sa vola Rea Filipa 🙂 a nie je s tym ziaden problem ani v kolektivne ani nikde inde 😉

autor
25. apr 2022

@liljana To som netušila. A veď je tak jasne napísane, že to ešte neviem naisto. Nechcela som, aby ste riešili tento náš výber, ktorý nie je istý, iba admini ho dali do názvu diskusie....

mizoko
25. apr 2022

a syn sa vola Arne a tiez ziaden problem, ani v skolke ani nikde inde 😉

autor
25. apr 2022

@mizoko Filipa je tiež meno, alebo priezvisko?

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
25. apr 2022

Filipa je tiez meno

asia83
25. apr 2022

@dramaqueen 👍🏻😂

evka_3
25. apr 2022

Amina je pekne meno, to Rea mi tam už príde dosť navyše

zuzahajdulka
25. apr 2022

Grecke sucasne mena ako napr. Calliope, Penelope, Despina, Efterpi, Lana, Vassilike, Panagiotta?

miadi
25. apr 2022

Mala som spoluziacku volala sa Ria pride mi to stale netradicne. Ale zas Ja mam Natalie a za 7r sme v okoli nestretli druhu s takym menom. V skole si ju hnet aj riaditel a vsetci zapamatali.

terry2003
25. apr 2022

Mne sa paci aj Amina aj Rea. Ziadnu Aminu nepoznam, ale Rea je stredne meno prvej manzelky mojho velmi vzdialeneho stryka v USA.

mimi3008
25. apr 2022

Chuda dieta🙊

h2
25. apr 2022

Autorka, nože sa pochváľ, ako sa ty voláš? Pretože za tým menom vidím jasný komplex osoby s tuctovým bežným menom. A možno nie len menom. Snaha byť zaujímavá za každú cenu. Tak vieš čo? Choď na matriku a daj si ty zmeniť meno na Amina Rea. Ale nevinnému dieťaťu to nerob! Najmä nie, ak si si nevyskúšala, aké to je.

guliver19
25. apr 2022

Nevkus😬

autor
25. apr 2022

@h2
V pohode, tak dáme iba meno Amina. ❤️ Túto diskusiu som založila kvôli radám a tipom na mena a nie kvôli tomu, aby ste ma tu všetci zhejtili... Dokonca som ani nechcela aby ste ten náš ešte zatiaľ nie istý výber hodnotili, iba admin to dal do názvu témy, čo ja som nechcela.

h2
25. apr 2022

No vidíš, to už je oveľa lepšie. 😉

marisoul
25. apr 2022

@h2 pre boha, to čo je za komentár. Ty máš potom aký komplex keď sa tu v mene jej dieťaťa vršiš na autorke?

autor
25. apr 2022

@h2
Ďakujem. Aspoň viem, že aký by mali na túto kombináciu ľudia názor a že neublížim svojej dcére nechtiac, ale rozhodla som sa tak, že predsa dáme aj druhé. Jej druhé meno bude moje vlastné, čo sme najprv aj zamýšlali, ale veľmi sa mi páčilo to Rea, ale po tomto ho nedám dcére ani náhodou....

autor
25. apr 2022

@marisoul asi veľký

h2
25. apr 2022

@marisoul Áno, ja to bez hanby priznávam, že mám komplex z mena, už som to tu veľakrát písala. A nevŕšim sa na autorke, snažím sa, aby sa pozrela na to meno očami dieťaťa, ktoré s ním bude žiť.

banderaska29
25. apr 2022

moja kamoška sa volá Rea a brutal jej to ide 🙂 ja by som zasa dala iba Rea 🙂 🙂 ale hlavne aby sa Vám páčilo meno 🙂

Strana
z2