Anetka, Adelka, Lea alebo Nela
Anetka
Adelka
Lea
Nela
Tak ktoré by ste si z týchto zvolili vy? My sa fakt nevieme rozhodnúť povedali sme si že až ju uvidíme vtedy ju pomenujeme
Anet.. Anetka... to je super meno
Mne sa Nela veľmi páči – osobne mám radšej dlhšiu verziu Petronela a z nej potom skratku Nela alebo milé zdrobneniny ako Nelka, Nelinka. Znie to tak nežne.
Aneta ako celé meno ma až tak neoslovuje, ale práve tie skratky ako Anet alebo Anetka mi znejú veľmi pekne. A ešte viac sa mi páčia zahraničné verzie typu Annette alebo Anette – má to taký francúzsky šmrnc. Len tam už fakt záleží, s akým priezviskom to človek spojí.
Lebo teda... keď vidím niekedy kombo ako typu zahraničné meno + veľmi "rýdzo slovenské" priezvisko, priznám sa, že na mňa to tak trochu neladí, 😅napr. Annette Halušková. Ak má niekto šťastie na neutrálnejšie alebo medzinárodne znejúce priezvisko, môže to celé vyznieť oveľa prirodzenejšie.. 😅 Niekedy to vyznie super, inokedy trochu ako päsť na oko – ale je to vec vkusu, no. 😄
@veronka12123 mne sa nepáči ani jedno, Adelu sme mali v triede a chlapi si z nej uťahovali frázou ,,Adela ešte nevečerala,, Lea aj Nela je také tuctové u nás ak tak Anetu
@anonym_cea0d7 ja som za Adelku. Sama som Adelka a mám blog "Adelka ešte nevečerala" www.adelkaskitchen.com. A som s ní nadmieru spokojná.
@veronka12123 ja som za Adelku. Sama som Adelka a mám blog "Adelka ešte nevečerala" www.adelkaskitchen.com. A som s ní nadmieru spokojná. Je to krasne meno pre malé slečny a aj v dospelosti. Napíšte, pre aké ste sa nakoniec rozhodli.
no priezvisko bude Markovič. Bez ová. Čiže by sme chceli Adela Markovič
@veronka12123 Adelka .. dlllllho sme boli rozhodnutí Zrovná pre toto meno, ale nakoniec nás doslova “cvaklo” a vybrali sme iné .. ale ak by som ešte niekedy čakala dievcatko , bola by to Adelka
Lea
Mne sa páčia v tom poradí, ako si ich napísala, Aneta je fajn, Nela je podľa mňa hrozné meno...

Ale asi skôr sa priklaname k Adelke. Dá sa to pekne volať Adelka, Adel aj meno adela samé o sebe znie pekne bez potrebnej zdrobneniny.