Anna verzus Rebeka
Ahojte, prosím len o názor možno nám to pomôže.... Mám dcérku Elišku ktorá onedlho bude mať sestričku.... Nevieme sa rozhodnúť medzi Anna a Rebeka... Ale že vôbec. Pomoc prosím. Priezvisko šimaliakova
No mna sem tam volaju Rebecka aj Rebi. Vobec.mi to nevadi ani nikdy nevadilo. 😂 ale ked mi povedia Reba,tak to je amen tma 😂 dokonca,ked mi povedia Rebi ma vzdy zahreje pri srdiecku. 🥰😁
Anna je krasne meno. Ja mam Hanku, prababka si dodnes mysli ze Anku 🤪
Za mna Anna, nadherne vznesene. Nepoznam, aby im niekto hovoril Anca, prave naopak - Anna, Anita, Any, Anicka. Krasne pre dievcatko, slecnu aj dospelu zenu.
Anička kraaaasne meno 😍🥰👌 .. oproti Rebečke ,Rebeke klebete je to krajšie meno
Anna 🙂
@blondik85 ahoj, nakoniec to bolo tak že mala sa narodila doma nestihli sme nemocnicu. Iba ja, manžel a staršia dcérka Eliška. Malička vkĺzla otcovi priamo do dlaní a to bol ten moment keď som ich dvoch videla, že som vedela že to nebude Anna ani Rebeka ale po otcovi Dominika ❤️
@ninusa221 @eries @annamalaga Som Anna a máme aj dcérku Annu. Nikto ma nikdy nevolal Anča, doteraz má volajú Anička, Anka, Anna a malú volajú Anička, Aninka. Takže nemusí byť pravidlom, že automaticky to bude Anča, Hanča a podobne.

@rubinka dcérkyn názor poznám chcela som si len rozšíriť obzory a vypočuť si viaceré nazory