icon

Anna verzus Rebeka

eries
13. sep 2021

Ahojte, prosím len o názor možno nám to pomôže.... Mám dcérku Elišku ktorá onedlho bude mať sestričku.... Nevieme sa rozhodnúť medzi Anna a Rebeka... Ale že vôbec. Pomoc prosím. Priezvisko šimaliakova

Strana
z3
eries
autor
14. sep 2021

@rubinka dcérkyn názor poznám chcela som si len rozšíriť obzory a vypočuť si viaceré nazory

eries
autor
14. sep 2021

@eries dievčatá ďakujem za vaše názory...v tejto diskusii vyhrala Anna. Ďakujem naozaj

rebekamarcusko
14. sep 2021

No mna sem tam volaju Rebecka aj Rebi. Vobec.mi to nevadi ani nikdy nevadilo. 😂 ale ked mi povedia Reba,tak to je amen tma 😂 dokonca,ked mi povedia Rebi ma vzdy zahreje pri srdiecku. 🥰😁

anika
14. sep 2021

@eries mne sa pozdava ta rebeka k prezvisku
Ale skus to inak, babo ti nasepka;)

dkethe
14. sep 2021

Anna je krasne meno. Ja mam Hanku, prababka si dodnes mysli ze Anku 🤪

tajy
14. sep 2021

Za mna Anna, nadherne vznesene. Nepoznam, aby im niekto hovoril Anca, prave naopak - Anna, Anita, Any, Anicka. Krasne pre dievcatko, slecnu aj dospelu zenu.

ivanka12311
14. sep 2021

Anička kraaaasne meno 😍🥰👌 .. oproti Rebečke ,Rebeke klebete je to krajšie meno

jaja20
14. sep 2021

@ckatka Len to nie! 🤦 Vieš,ako im zvyknú hovoriť? Anežka,čo má .... na ježka!

ckatka
14. sep 2021

@jaja20 😂😂😂 neexistuje meno, z ktorého by si decka v skole nedokázali spraviť prdel....ver mi!
Pokiaľ naučíš dieťa, ako si s posmeskami poradiť, v živote si z nich nebude robiť ťažkú hlavu....

jaja20
14. sep 2021

@ckatka Tak ale je rozdiel medzi nejakou prezývkou typu Peter - sveter a takouto...😉
Len máloktoré dieťa je nad vecou už od malička,že by ho nezamrzelo,keď mu niekto povie hanlivo...

livi07
14. sep 2021

@eries Anna ☺️

zuzicka1451
14. sep 2021

Anna 🙂

blondik85
6. dec 2021

@eries co ste nakoniec vybrali?ja som Anna a nikdy mi nikto nepovedal inak ako Anka alebo Anicka 😊 A dcerky mam Elišku a Julianku 😊

anika
6. dec 2021

@blondik85 presne, Anicka a Aňa, na meno Anna ani nereagujem

dankamg
Autor odpoveď zmazal
eries
autor
21. jún 2022

@blondik85 ahoj, nakoniec to bolo tak že mala sa narodila doma nestihli sme nemocnicu. Iba ja, manžel a staršia dcérka Eliška. Malička vkĺzla otcovi priamo do dlaní a to bol ten moment keď som ich dvoch videla, že som vedela že to nebude Anna ani Rebeka ale po otcovi Dominika ❤️

altair
21. jún 2022

@ninusa221 @eries @annamalaga Som Anna a máme aj dcérku Annu. Nikto ma nikdy nevolal Anča, doteraz má volajú Anička, Anka, Anna a malú volajú Anička, Aninka. Takže nemusí byť pravidlom, že automaticky to bude Anča, Hanča a podobne.

Strana
z3