Arthur alebo Artur
Aký akvivalent mena sa vám páči viac?
Na zozname máme ešte Eliáša.
urcite Arthur - tak to aj regulerne ma byt.
Je to krasne, vznesene meno. Aj Elias je pekne, ale to by som dala skor Eliash.
Artur, ale aj Eliáš je pekné.
Artur preto bez h, aby nemal ešte starosť vysvetľovať, že on tam má H
Artur, načo zbytočne vytvárať komplikacie? Je to krásne meno aj bez t.
My mame Artura ❤️ nádherné meno
My už túžobne s manželom očakávame nášho Artura 👶💙
Artur
Priezvisko máte typické slovenské alebo neutrálne? Podľa toho by som vybrala variant.
@jaja20 zahraničné, ale v pohode vysloviteľné aj na Slovensku 🙂
Tak vtedy by som volila to s "h". A Eliasa,nie Eliáša.
Už len aby nerackoval😉
Paci sa mi to bez toho H. Je to krajsie, aspon mne je to take srdcu blizsie kedze sme na Slovensku 🙂
@ifava my nie sme... Aj preto sa pýtam... 🙂
Ja by som zvazila tieto dve pripomienky.
1.Ked bude mat zahranicne priezvisko, tak Arthur. Ked slovenske, tak Artur.
2. Ked bude zit na Slovensku, tak Artur, aby nemusel vsade diktovat svoje meno "Arthur s h". Ked bude zit v zahranici, tak Arhtur, aby vsade nemusel hovorit, ze je Artur bez h.
Arthur 😊 aj my sme chceli mať, ale bude asi dievčatko 🤷🏻♀️😂 ak už niekde bude musieť diktovať, tak povie ArtHur, ale seriózne zas nediktujeme svoje mená každý deň ani týždeň 😊
Artur, žijeme na SK.
Inak keď už sa vyjadrujete, že sme na SR, tak nezabudnite, že to je Artúr. A mne napr. sa to oveľa viac páči v zahraničnej verzii. Zas to nie je level Jessica, že ako päsť na oko
Ak teda máte zahraničné priezvisko a žijete mimo SK, Eliáš vôbec nie.
Eliáš je nádherné,prekrásne meno. Synovec sa tak volá. Artur ani Arthur sa mi vôbec nepáči.
Ak je to anglicky hovoriaca krajina zvážila by som koli výslovnosti mena Arthur, väčšina Slovákov ma problém vysloviť správne a aj to znie úplne inak ako Artur a určite by som nedávala meno s mäkčeňom.
Meno Elias by som volila len ak ste nábožensky založený vzhľadom na význam.
Ani jedno... Eliáš je pekné ❤️💜💙

Artur