Astrid, Ester, Stela, Vanesa, Gréta, Marína alebo Nikola
Astrid, Ester, Stela, Vanesa, Gréta, Marína a Nikola
Ktoré by ste dali
@miselka257 a Stella je pivo v ČR
@anonym_2bdd2d A Marina su keksy u nas 😉
@anonym_79058e ešte som našla že gréta je jedlo pre psy sícevegánske, čo nikdy nepochopím, ale aj napriek tomu 😂😂😂 volá sa že vegan4dogs greta 😀
@anonym_79058e och, áno 😍 a my sme kupovali aj Indiánky a natierali si ich ako decká s džemom a posypali škoricou ❤️ mňamka. Pani, čo sem pridala diskusiu, bude možno nejaká fajnšmekerka 😁 (nie je to urážka)
@anonym_79058e ešte som našla že gréta je jedlo pre psy sícevegánske, čo nikdy nepochopím, ale aj napriek tomu 😂😂😂 volá sa že vegan4dogs greta 😀
@miselka257 😂😂😂
Mne sa velmi paci Ester (mam rada tvrdo znejuce mena) alebo Marina. Ale celkovo mate pekne mena vo vybere
Z týchto by som dala Ester, Stela alebo aj Astrid
@miselka257 😂😂😂
@anonym_2bdd2d toto je super 😂😂😂😂😂 podľa mňa nájdeme na každé meno niečo 😂
@anonym_2bdd2d toto je super 😂😂😂😂😂 podľa mňa nájdeme na každé meno niečo 😂
@miselka257 😂😂😂 máme aj Vanesky
@miselka257 😂😂😂 máme aj Vanesky
@anonym_2bdd2d toto je klasika 😀😂
@anonym_2bdd2d našla som nikola kvas 😂😂😂😂 https://russianfoods.com/products/nikola-kvass-... môžme si kúpiť 😂
vyhráva ester, tú sme ešte nenašli, či @anonym_2bdd2d ? 😂
Keby musím, tak Stela
@anonym_autor ani jedno by som nedala, ani jedno z vymenovaných mien sa mi nepáči
Astrid
Ester
Marina, Stela
Za mňa absolutne desivý výber. Ešte povedzme Stela a Astrid, hoci teda tiež nič moc, ale pri Vanese či Nikole mám chuť revat hrôzou.
@anonym_autor nám sa o mesiac narodí Vaneska 🙂
Greta, Vanesa
mne sa veľmi páči Marína
@anonym_autor mne sa pacia vsetky....ale marina je top.pak greta,ester.ja som kedysi tuzila po grete.no sestra dala margaretu/gretu.
@anonym_autor mne sa narozdiel od väčšiny páčia práve mená Stela, Vanesa a Nikola. A naopak Ester a Marína vôbec. Zvyšné sú pre mňa také neutrálne.
@anonym_autor nikola
@anonym_autor ja mám doma Nikolu a dala by som znova také meno 😀
@anonym_autor Astrid

👋 Hlásim sa do tímu Grétka!