Aurel alebo Artur
Ani jedno.
Aurel
Prašť jak uhoď
Artur, lepšie sa vyslovuje 🙂
Aurel je krasne meno, aj ma u nas tradiciu. Arturov je vsade plno
Aurel slovenský superpočítač ktorý bol zväčša vypnutý kvôli nedostatku peňazí na elektrinu.
Artur
Pre mňa sú obe neokukane. Ani jedného nepoznám osobne. Ak z týchto dvoch, tak isto Aurel, znie tak zaujímavo 👍
Artur, krásne meno.🙂
som tím artur
Ani jedno, obe sa zle vyslovuju, ale ked uz tak artur
Ja som zvažovala Artura, takže som tím Artur 🙂
Jednoznacne artur velmi sa mi páči.
Ja nechápem, ak sa ti ani jedno nepaci naco sem prispievaš.. tema je o vybere z týchto mien.
@nynia
Obidve sme zvažovali, Artura sme vyradili len kvôli dátumu narodenia a meninám blìzko seba. Aurel bol v top 3 až do pôrodu.
Predstav si toho chlapceka maleho ako nevie povedat R. A povedz si tie mena bez R . A vyber si to ktora skomolena verzia ti bude menej trhat žili . Paradoxne sa mi paci viac Artur hoci ma 2R . 🙂
@mirka1812 Jednoznacne Aurel. Staci pozriet do slovenskej historie, meno sa intenzivne pouzivalo.
Arthur -kreslena rozpravka o prasiatku (z r.1996) , ktore vsetko pokazilo. Toto meno nieee, ani vo sne. 😆😆😆
Mne sa viac páči Artur. Ale mám škôlkara,ktorý nevie ešte povedať R ,takže si to skús predstaviť ako Autuj napríklad. Lebo aj ostatné detičky ho tak budú volať. Ale pozdejšie to bude podľa mňa fajn meno 🙂
Artur
Aurel 😃 krásne meno a aj jeho ženská verzia..
@mirka1812 mame doma 8 mesačného Artura a krajšie sme vybrať nemohli. Vyslovovať R sa naučí, budeme na tom pracovať takže takéto poznámky ani neriešim 🙈 neskutočne mu pasuje to meno, pozri si podrobnejší význam, žiadne hlúpe prasiatko 🤣 bože na každé meno sa dá niečo hnusne vymyslieť
@spongebob1 o prasiatku? Ja poznam o mravčiarovi a bolo od Marca Browna. Mal žlte tričko a okuliare. Je to krasna rozprávka.
Artur je krásne meno.
Aurel nie zle ale skor v zenskom je zaujimavejsie-Aurelia.
@samik88 pismeno R obsahuje strasne veľa mien .to by rodicia mali dosť maly vyber ak by sa tym riadili

Z týchto dvoch Artur