icon

Aurel alebo Artur

mirka1812
14. apr 2025
Strana
z2
terezkaarthuramax
15. apr 2025

@spongebob1 inak Adam Eva oni sposobili ze nežijeme v raji, Adolf clovek s tymto menom mal na svedomí vela ľudských zivotov. Oproti tomu je hlupe prasiatko nič.

nynia
15. apr 2025

@terezkaarthuramax otazka od autorky Ktore meno pre chlapca by ste si vybrali? Moja odpoved - ani jedno. Tentokrat nazov admini nezmenili odpovedala som nato, naco sa autorka pytala zle polozena otazka = primerana k tomu odpoved.

struhanka
15. apr 2025

@mirka1812 Aurel. Evokuje vo mne Aurela Stodolu a určitú vznešenosť. Je to krásne meno.

talia16
15. apr 2025

Za mňa Artur. Aurel sa mi spája s populárnejším ženským menom Aurélia a preto na mňa už samotné meno Aurel pôsobí žensky. Mám to tak aj s prezyvkami Viki, Niki, Naty aj napriek tomu, že sú to unisex prezývky, vždy si pod tym predstavím dievča. (Pretože ženske mená Viktória, Nikola, Natália sú na Sk populárnejšie ako Viktor, Nikolas, Nathaniel)

sova7
15. apr 2025

Ako ho budeš volať? Aurelko? Arturko? Ako sa hodí k priezvisku? Same r sú to také tvrdé nešikovne mena. Inak Aurel znamená Zlatko. Artur znamená muž alebo medveď

karolinakr
15. apr 2025

@julish Aurel z Alžbetinho dvora ako Richard Stanke odtiaľ si ho pamätám

karolinakr
15. apr 2025

@samik88 Autuj je super 👏

terezkaarthuramax
15. apr 2025

@talia16 este Andy
Andrej aj andrea 😉

samik88
15. apr 2025

@terezkaarthuramax Jasné ,veď ja som napísala, že sa mi páči to meno. Len aj u nás je práve obdobie kedy syn nevie vysloviť R ,tomu sa autorka nevyhne. Btw.moji chlapci nemajú v menách R ,ale nie zámerne samozrejme 😃

talia16
15. apr 2025

@terezkaarthuramax Andy sa mi napríklad viac spája s chalanom, lebo Andrey ktoré poznám si hovoria Aja alebo Aďa

terezkaarthuramax
15. apr 2025

@talia16 nejaka ženská celebrita andy timkova. Preto mi to napadlo.

10jarka
16. apr 2025

@mirka1812 Artur

yanni
19. apr 2025

Co mate stale a tym R? Ako keby sa mena vyberali podla potencialnych recovych chyb. Moj brat aj ja mame v mene dva R a nikdy nikto nemal problem.
Ale k teme. Obe mena su zaujimave. Neotrepane a nema ich kazde druhe, piate a dokonca ani kazde desiate dieta. Osobne nepoznam ziadneho Aurela ale mam doma Aureliu. Meno jej pasuje ako Serbel na zadok. Artura poznam, takeho maleho divocha.

karolinakr
19. apr 2025

Vo filme jeden čihi, druhy hota s Funesom a Anie Girardot bola rybička Artur! Potom ho tušim uvarili na platni, kto si pamätá?

anonym_f6af52
17. aug 2025

Aurel

maribell
17. aug 2025

My máme doma Artura. Je škôlkar, R ešte povedať nevie, ale jeho spolužiaci, ktorí R vedia ho pekne volajú Artur. Veď počujú, ako to vyslovujú učiteľky. Takže argument, že ho budú skomolene volať aj ostatné deti odpadáva 😅.
Mne sa páčilo aj Aurel, ale nepáčila sa mi predstava, že ho budú volať Relo.

Strana
z2