Aurel alebo Artur
@terezkaarthuramax otazka od autorky Ktore meno pre chlapca by ste si vybrali? Moja odpoved - ani jedno. Tentokrat nazov admini nezmenili odpovedala som nato, naco sa autorka pytala zle polozena otazka = primerana k tomu odpoved.
Za mňa Artur. Aurel sa mi spája s populárnejším ženským menom Aurélia a preto na mňa už samotné meno Aurel pôsobí žensky. Mám to tak aj s prezyvkami Viki, Niki, Naty aj napriek tomu, že sú to unisex prezývky, vždy si pod tym predstavím dievča. (Pretože ženske mená Viktória, Nikola, Natália sú na Sk populárnejšie ako Viktor, Nikolas, Nathaniel)
Ako ho budeš volať? Aurelko? Arturko? Ako sa hodí k priezvisku? Same r sú to také tvrdé nešikovne mena. Inak Aurel znamená Zlatko. Artur znamená muž alebo medveď
@julish Aurel z Alžbetinho dvora ako Richard Stanke odtiaľ si ho pamätám
@samik88 Autuj je super 👏
@talia16 este Andy
Andrej aj andrea 😉
@terezkaarthuramax Jasné ,veď ja som napísala, že sa mi páči to meno. Len aj u nás je práve obdobie kedy syn nevie vysloviť R ,tomu sa autorka nevyhne. Btw.moji chlapci nemajú v menách R ,ale nie zámerne samozrejme 😃
@terezkaarthuramax Andy sa mi napríklad viac spája s chalanom, lebo Andrey ktoré poznám si hovoria Aja alebo Aďa
@talia16 nejaka ženská celebrita andy timkova. Preto mi to napadlo.
Co mate stale a tym R? Ako keby sa mena vyberali podla potencialnych recovych chyb. Moj brat aj ja mame v mene dva R a nikdy nikto nemal problem.
Ale k teme. Obe mena su zaujimave. Neotrepane a nema ich kazde druhe, piate a dokonca ani kazde desiate dieta. Osobne nepoznam ziadneho Aurela ale mam doma Aureliu. Meno jej pasuje ako Serbel na zadok. Artura poznam, takeho maleho divocha.
Vo filme jeden čihi, druhy hota s Funesom a Anie Girardot bola rybička Artur! Potom ho tušim uvarili na platni, kto si pamätá?
Aurel
My máme doma Artura. Je škôlkar, R ešte povedať nevie, ale jeho spolužiaci, ktorí R vedia ho pekne volajú Artur. Veď počujú, ako to vyslovujú učiteľky. Takže argument, že ho budú skomolene volať aj ostatné deti odpadáva 😅.
Mne sa páčilo aj Aurel, ale nepáčila sa mi predstava, že ho budú volať Relo.

@spongebob1 inak Adam Eva oni sposobili ze nežijeme v raji, Adolf clovek s tymto menom mal na svedomí vela ľudských zivotov. Oproti tomu je hlupe prasiatko nič.