Chlapček s menom Juraj
Ahojte tie čo mate chlapčeka jurka ake su deti ? Doma uz mame jednu babu a celkom mi meno sedi tak som zvedava ci aj vam sedi na jurka .
Ja neviem co bola vcera za téma ..ja sa pytam mamičiek tie ktore maju chlapčekov Jurajov ze ake su deti ..ci sedi to co sa o deťoch s menom Juraj píše
Ja mam manzela Juraja najlepší chlap pod slnkom nemenila by som ho. Ked smenspolu chodili som mu chcela povedat ze ho beriem len ako kamosa. Ale daco mi hovorilo nerob to. Sme spolu 9 rokova z toho 4 manzelia
Mam manžela aj syna Juraja. Neviem, aký popis má na nich sediet
@00momo jeeej ❤️
@marhulka13 charakteristika mena Juraj
Ja mám Juraja, je dobrosrdečný až moc 😉
@walentina7 typické pre východ. Okrem môjho sprosteho brata a švagra ho tak nikto nevolá. Aj oni si už dávajú bacha, keďže sa im narodili baby
Vies logicky vysvetlit ako by mohlo meno osoby ovplyvnit jejo charakter???😀😀Najdu sa medzi jurajmi aj knazi aj zlocinci. Neskutocne ze sa toto niekto pyta😃
Viem, ale nikdy som to nečítala. Manžel je naozaj úžasný človek, syn má 12 a je to zase neskutočný flegmatik.
Za mna ano, mne sa to velmi lubi to meno, a ktory Juro je kamos okolo, vsetko fajn chalani. Bratranec je Juro, takze z mna super
fakt si myslíš, že meno ovplyvní povahu a správanie človeka? Čo gény a výchova?
@danica2711 pytala som sa aky su chlapcekovia s menom Juraj !
Obcas ma vie vytocit do vývrtky asi ako u kazdych párov. Ale nemozem povedat krive slovo na neho. Opravi co treba a je lepdi kuchar ako ja.
My máme Jurka a je to úžasné meno, voláme ho Jurko, juraj, duri, durko, jurajcek, juricek🤣

Zda sa mi, ze tu bola vcera presne tema o Jurajovi?