icon

Chlapčenské meno k priezvisku Cs

mona1992
18. apr 2023

Ahojte, mám 2 mesiace do pôrodu a už začína zúfalstvo 🙈 mame prvého syna Dominika, teraz opäť čakáme chlapčeka a nevieme vybrať meno (už sa mi o tom aj sníva 😀)
Moja predstava je, aby to bolo tvrdé meno, najlepšie bez mäkčeňov lebo mame mäkké priezvisko Cs…ey
Mužovi sa páči aj Šimon, ale iniciály ŠČ, aj sa to ťažko vyslovuje podľa mna … mne sa začína páčiť aj Timon
Rada by som keby sme im vedeli pekne vravieť: Domi a Timi, Domi a Oli napr … Olivera mame ako rezervu, keď sa na ničom nezhodneme, ale mam pocit že každý druhy je pomaly Oliver …
Ďakujem za radu !

Strana
z2
mona1992
autor
19. apr 2023

@eestimlha a voláte ho po mene Daniel alebo aj Danko ?

eestimlha
19. apr 2023

@mona1992 vacsina ludi - rodina a kamarati ho volaju Dany. Obcas niekto Danko, Daniel, triedna v skole Danielko,

kamatopo
19. apr 2023

Tomáš

luculaaa
21. apr 2023

@mona1992 Gregor, Oskar, Roman 🙂

victory7897
21. apr 2023

@svokrinjazykmonika Timon je surikata z levieho kráľa

victory7897
21. apr 2023

@mona1992 mne by sa k tomu páčilo meno slovenské typu Marek , Mirko..ale to už sa neviem či nosí 🤔

mona1992
autor
4. máj 2023

Už sa rozhodujem nakoniec medzi Jakub a Šimon … skôr by som chcela Jakuba (aj som to meno chcela pri prvom synovi, nakoniec sme to zmenili). Šimona chce skôr manžel, len podľa mna to neznie dobre keď bude mat niciály (vysloviť) ŠČ … 🤔 a Simon určite nie

tamarka2628
13. júl 2023

@mona1992 osobne Olivera nepoznám ale Nathan Nikolas Tobias Matias Marko Dan

Strana
z2