icon

Čo hovoríte na mená Davina, Liya, Dorcas?

18. jún 2023

Davina, Liya, Dorcas

aeruginosa
18. jún 2023

No uz ked z tychto, tak jedine Davina. Ale teda za mna ani jedno nie je pekne a este by som si prelustrovala dalsie mena. Nic v zlom. 🙂

autor
18. jún 2023

@aeruginosa V poriaku☺️ Každý máme zrejme iný vkus.

missviolet
18. jún 2023

davina k zahranicnemu meno ok

lululilien
18. jún 2023

@rorino Michelangelo, Orlando, Leo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tanuuulka
18. jún 2023

Prve dve mena su v pohode, tretie neviem identifikovat, ci je muzske alebo zenske. Co sa tyka vyberu, nenechaj si radit na konovi, ved vyberas ty s muzom. 🙂

autor
18. jún 2023

@elizabet173 To je seriózne prvé čo vás napadlo?😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
basullinka
18. jún 2023

Dorcas mi evokuje názov nejakeho lieku 😅 Davina je ešte celkom Ok... Ale uprimne sa mi nepáči ani jedno z týchto mien, existuje veľa krajších zahraničných mien, ako tieto 🙂

pribinak
18. jún 2023

An keď máš muža Američana, určite nájdeš krajšie mena

vroni
18. jún 2023

Otrasné, otrasné a otrasné. Nie preto, ze su zahraničné, jednoducho preto, lebo znejú ako znejú.

autor
18. jún 2023

@pribinak Ešte sme mali vo výbere Meadow, Maeve a Mia

cacianka
18. jún 2023

@vanilkovazmrzka z geisenovcov

divokykonik
18. jún 2023

Pre mačky v pohode mená.

mama004
18. jún 2023

Meno Davina sa mi páči, aj Robert a Carmen Geissenovci majú dcéru Davinu

babulkomale
18. jún 2023

@lululilien Dorcas/Dorkas si pamatam z Biblie.
Pre mna ani jedno ale ked mate americke priezvisko tak sa nepytaj tu v Obmedzenost.s.r.o. ale sa porad z manzelom.

patka06
18. jún 2023

K menám sa už vyjadrovať nebudem, len čisto praktická rada, ak žijete na Slovensku ani jedno z mien matrika nezapíše, musíte matričný úrad žiadať o schválenie, odporúčam ešte pred narodením dieťatka.

beatrixx1525
18. jún 2023

Autorka Maeve za mňa úplne super magické meno do toho by som šla

autor
18. jún 2023

@beatrixx1525 Asi začnem opäť uvažovať aj nad týmto menom

kataina
18. jún 2023

aj keby som žila v číne, nikto by ma neprinútil dať dieťaťu meno ktoré by sa mi nepáčilo na slovensku. Úplná klasika, kdekolvek na svete: Anna, Jana, Zuzana,... a 100 dalších je krajších ako tvoj výber. Mám svoju hrdosť a nezapriem slovensko. A ked je manžel američan, tak Davina, Liya, Dorcas môže byť tak nanajvýš druhé krstné meno

autor
18. jún 2023

@kataina Annu, Janu a ani Zuzanu by som nedala za nič na svete🙏 Nemám rada tradičné slovenské mená.

kataina
18. jún 2023

🙂 si predstav, že su to tradičné svetové mená

autor
18. jún 2023

@kataina Ja keď počujem meno ako Zuzana alebo Jana tak sa mi hneď vybaví Slovensko. Nemám to skrátka rada, ak sa to páči vám tak prosím, dajte to svojim deťom.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
autor
18. jún 2023

@nikto2234 Už som to tu písala, manžel je Američan takže máme Americké priezvisko😌

milanemila
18. jún 2023

Dorcas sa vola nase dievcatkto ktore podporujeme v afrike 🙂

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
kataina
18. jún 2023

dcera sa volá Zuzana, žije v anglicku, robí učiteľku, deti ju oslovuju Zuzana. Znie to úžasne, z ich úst tak honosne. Nikto to nikdy neskracuje.

kataina
18. jún 2023

ja som dala meno aké sa páci mne. A ty daj take, ake sa ti paci. Len nemôžeš chcieť aby sa mi páčilo to čo tebe. A mne je dosť jedno, že tebe sa nepáči Zuzana. 🙂

nikto2234
Odpoveď bola odstránená