Čo hovoríte na mená Davina, Liya, Dorcas?
Davina, Liya, Dorcas
@aeruginosa V poriaku☺️ Každý máme zrejme iný vkus.
davina k zahranicnemu meno ok
@rorino Michelangelo, Orlando, Leo.
Prve dve mena su v pohode, tretie neviem identifikovat, ci je muzske alebo zenske. Co sa tyka vyberu, nenechaj si radit na konovi, ved vyberas ty s muzom. 🙂
@elizabet173 To je seriózne prvé čo vás napadlo?😀
Dorcas mi evokuje názov nejakeho lieku 😅 Davina je ešte celkom Ok... Ale uprimne sa mi nepáči ani jedno z týchto mien, existuje veľa krajších zahraničných mien, ako tieto 🙂
An keď máš muža Američana, určite nájdeš krajšie mena
Otrasné, otrasné a otrasné. Nie preto, ze su zahraničné, jednoducho preto, lebo znejú ako znejú.
@pribinak Ešte sme mali vo výbere Meadow, Maeve a Mia
@vanilkovazmrzka z geisenovcov
Pre mačky v pohode mená.
Meno Davina sa mi páči, aj Robert a Carmen Geissenovci majú dcéru Davinu
@lululilien Dorcas/Dorkas si pamatam z Biblie.
Pre mna ani jedno ale ked mate americke priezvisko tak sa nepytaj tu v Obmedzenost.s.r.o. ale sa porad z manzelom.
K menám sa už vyjadrovať nebudem, len čisto praktická rada, ak žijete na Slovensku ani jedno z mien matrika nezapíše, musíte matričný úrad žiadať o schválenie, odporúčam ešte pred narodením dieťatka.
Autorka Maeve za mňa úplne super magické meno do toho by som šla
@beatrixx1525 Asi začnem opäť uvažovať aj nad týmto menom
aj keby som žila v číne, nikto by ma neprinútil dať dieťaťu meno ktoré by sa mi nepáčilo na slovensku. Úplná klasika, kdekolvek na svete: Anna, Jana, Zuzana,... a 100 dalších je krajších ako tvoj výber. Mám svoju hrdosť a nezapriem slovensko. A ked je manžel američan, tak Davina, Liya, Dorcas môže byť tak nanajvýš druhé krstné meno
@kataina Annu, Janu a ani Zuzanu by som nedala za nič na svete🙏 Nemám rada tradičné slovenské mená.
🙂 si predstav, že su to tradičné svetové mená
@kataina Ja keď počujem meno ako Zuzana alebo Jana tak sa mi hneď vybaví Slovensko. Nemám to skrátka rada, ak sa to páči vám tak prosím, dajte to svojim deťom.
@nikto2234 Už som to tu písala, manžel je Američan takže máme Americké priezvisko😌
Dorcas sa vola nase dievcatkto ktore podporujeme v afrike 🙂
dcera sa volá Zuzana, žije v anglicku, robí učiteľku, deti ju oslovuju Zuzana. Znie to úžasne, z ich úst tak honosne. Nikto to nikdy neskracuje.
ja som dala meno aké sa páci mne. A ty daj take, ake sa ti paci. Len nemôžeš chcieť aby sa mi páčilo to čo tebe. A mne je dosť jedno, že tebe sa nepáči Zuzana. 🙂

No uz ked z tychto, tak jedine Davina. Ale teda za mna ani jedno nie je pekne a este by som si prelustrovala dalsie mena. Nic v zlom. 🙂