Ako s ním hovoriť o nás?

10. sep 2023

Som vo vztahu dlhsie, spokojna s nim, i on so mnou. Obaja sme hanblivejsi, tak sme boli vo vsetkom vzdy opatrni. Mam pocit, ze ked nam na nas zacalo viac zalezat akoby sme sa bali, ze to pokazime. Zrazu sa mi s nim hovorilo tahsie a trva to do dnes. Lenze menia sa okolnosti, mame sa radi viac, ale nie sme uz na seba naviazani takym zalubenym stylom, ale citim, ze je tam viac, naozajstna laska. Zaroven ten cas nas vztah formoval, rozpravali sme sa ako by sme to posunuli dalej. Potrebujem sa s nim o tom porozpravat a neviem ako zacat, ako sa nebat...zaroven je to obdobie kedy sa to uz takpovediac lame, laska a byt spolu a ci budeme mat co potrebujeme obaja...co sa tyka citov, vzdy sme si naznacovali, uz od zaciatku, ze citime lasku, ale nechceli sme sa nahlit, tak sme setrili slova...preslo niekolko mesiacov a ja som mu nepovedala co viac potrebujem, vidim ze sa pacim vela muzom, vsimam si to a vsimla som si, ze analyzujem sympatickost inych a sympatie su, na pohlad by sli veci rychlejsie a zazitkov by bolo viac, myslim, ze preto lebo s mojim o pocitoch velmi nekomunikujem. Ale zazitky mam uz nejake s mojim, city k nemu, lasku citim k nemu. Nepotrebujem s nim nejak vela menit a asi ho chcem ubezpecit, ze maximalne co chcem je byt s nim kusok viac, ale ziada sa mi aj povedat mu, ze ho lubim.

tamtamka26
10. sep 2023

Z tejto analýzy rozumiem len poslednej vete... 😁 Tak mu to povedz 🤷

autor
10. sep 2023

@tamtamka26 prva?

tamtamka26
10. sep 2023

Keď ste spokojní, nehanbi sa a povedz mu to... Určite bude rád. Nesleduj iných a ich sympatie, keď máš tohto. Vo vzťahu nič nejde ľahko.

autor
10. sep 2023

@tamtamka26 on dlho bol zmateni, ci ho chcem a ja som mu povedala len, ze citim k nemu lasku alebo ze mam ho velmi, velmi rada a on ze on tiez...slubili sme si vernost a randime...ale ako zareaguje na lubim ta neviem...chcem mu zaroven povedat, ze nic menit zatial nemusime, az na to byt spolu viac, obcas byt spolu na noc, kedze sa boji kvoli vs studiu ako sa bude stihat, resp.vediet ucit, ak skusime zaroven byvat spolu...chcem jo ubezpecit, ze sa nemusime nahlit do zavazkov, aj ked aj tie uz spominal. Nechcem aby sa zlakol.

autor
10. sep 2023

@tamtamka26 vies clovek ma nejake potreby a trebars som si vsimla ze sympatie zafungovali aj inde, pricom ten druhy by bol zrejme aktivnejsi, odvaznejsi a pod. Ale ako pises, vo vztahu nic nejde lahko, skusim mu povedat co a ako by som chcela, co k nemu citim a pod.

tamtamka26
10. sep 2023

Ja neviem, keď mu povieš, ze cítiš k nemu lásku, tak to už je o lubeni, nie?? Snáď nie je natvrdly a pochopil to... A čo by sa tým vyjadrením malo zmeniť? Veď naďalej randite, streetavajte sa. To, ze mu vyjadris city neznamená, ze sa máte brať...záväzok ste di dali ten, ze si budete verní. Ako čoho sa stále bojíte? Veď ste mladí, bezdetni, môžte si vyberať, keby to aj nevyjde.

autor
10. sep 2023

Napisala som ti spravu

alalajka
11. sep 2023

Ak sa budeš báť a nevyjadríš mu svoje city, tak bude zmätený a môžeš ho stratiť. Nájde si možno inú. Tak nečakaj.

autor
11. sep 2023

@alalajka snad nie je neskoro.

alalajka
11. sep 2023

Mne sa páčil v minulosti jeden chlapec. Viem, že aj ja jemu. Bola som veľmi hanblivá a nepovedala mu, čo k nemu cítim a čakala som. Iné dievča ma však predbehlo a už sú svoji. Doteraz to ľutujem, že som nič nerobila.

autor
11. sep 2023

@alalajka my spolu chodime, len tazko sa mi s nim rozprava odkedy mi na nom velmi zalezi...skusim byt odvaznejsia