icon

Čo hovoríte na meno Aurélia?

19. okt 2023
Strana
z2
darinaslay
19. okt 2023

nepaci sa mi

katuskacicuska
19. okt 2023

Mne sa veľmi také mená páčia , ako Aurélia, Melánia a podobne, ale tie skratky sú fakt hrozne - Melka, Relka, Aura, to fakt nie. Preto sme take mená z nášho výberu odstránili. Mne napr svokra z Maríny urobila Marku, z Agátky- Agu , takže mám úplný minimum mien - take ktoré sa nedajú zhovädiť a to je fakt malo

daria77
19. okt 2023

Auri je krásne povedané,dokonca sa mi celkom páči aj Rory .Aj tak ževraj volajú Aurélie(čítala som to v jednom článku,mňa hneď napadnú Ženy z rodu Gilmorovcov😉)

yanni
19. okt 2023

@zuzana76 ved pisem, vyznam je ten isty ale ked sa raz volam Lucia nebudem reagovat na Svetlana.

gab
19. okt 2023

mam znamu Aureliu a volaju ju Zlatka.

yanni
19. okt 2023

@papaya308 to by si nemohla dat dietatu vela mien. Vela je s r, l atd. Ako vies pri narodeni, ze ti dieta nebude vediet vyslovovat r. Nasa najmladsia je Aurelia, zijeme v zahranici a tu sa r vyslovuje inak a neznie to vobec ako Auvevia🙄

huginko
19. okt 2023

Pekne

ajajaj00
19. okt 2023

moje deti mali opatrovatelku Aureliu a volali ju Aurika za mna nie

yanni
19. okt 2023

@katuskacicuska treba ludid uzemnit. Ja mam Antoniu a Aureliu. A nik im inak nepovie ako Antonia a Aurelia. Ani na SK ani nikde inde. Ked sme u nasich, tak hlavne na dedine sa vzdy nejake babky vypytuju: "a ty sa ako volas?". Decka povedia ako sa volaju, no Aurelia a Antonia. Moja sesternica tiez skusala, kede sa starsia narodila, ze Tonka, Tonička. No nie toto male copate je Antonia. Tak isto-jeeeej aka mala chutnucka Aurelka. No eeee Aurelia. A tak nemali ne vyber a sa to "udomacnilo" a naucili sa aj slovenske tetky. A nik nema potrebu ich oslovovat inak ako Antonia a Aurelia (8 a 4 roky).

papaya308
19. okt 2023

@yanni Áno nemám preto mena s R

wiccawicca
19. okt 2023

Veľmi sa mi páči meno Aurélia ale v plnom znení

zuzka102
19. okt 2023

Krasne meno, tiez som ho mala v uzsom vybere. 🙂

tana85
19. okt 2023

poznam jednu, zlata baba, volame ju Aury a meno je podla mna velmi pekne, celkom bezne vo FR

fialovykaktus
19. okt 2023

Je krasne, keby sme mali este dievcatko, tiez by sa volalo Aurelia🙂

katuskacicuska
19. okt 2023

@yanni no prvú dcérku mám Karolínu, bolo to rýchle rozhodnutie v pôrodnici ohľadom toho mena, a tak každý hneď Kajka , Karka .. ver mi, že trvalo rok !!! kým som rodinu naučila že ona je Karolína 😔 dcera ma 2,5r teraz a susedy vždy Ahoooj Kajkaaaa, Ahoooj Karkaaaa, milión tisíc krát , už som hrala aj urazenu , ale proste stare baby tu na dedine asi nenaučím 😔tak nemám náladu dať ďalšiemu dieťaťu také meno ktoré mi tak zhovadia. Syn je Ján ,jeho každý voláme Janík, to je v pohode, ale teraz čakáme tretie prekvapenie a chlapčenské máme, no dievcenske kvoli tomu zhovadovaniu nevieme ešte aké, dosť uzky vyber

estellas
24. okt 2023

To meno znie pre mňa krásne a veľmi vznešne. Páči sa mi ale určite by som ho nedala. Ja by som ho nedala z toho dôvodu že je ťažké na výslovnosť. Keď som bola malá tak som nedokázala povedať R ani L bolo to kvôli uzdičke pod jazykom. Ak by moje dieťa malo rovnaký problém, tak by meno Aurelia nedokázalo vysloviť.

yanni
24. okt 2023

@estellas uzdicku kontrolujú už v pôrodnici. Zastrihnu a je pokoj.

jamidea
24. okt 2023

Krasne

Strana
z2