Čo si myslíte o mene Lorraine?
Prave som čítala,že Škiniarovci Milan(futbalista) majú dcérku s týmto menom..čo nan hovoríte?
hovorím,že mi to je ukradnuté
Mne sa pači
@anjelicek26 riešim nazor na meno. Či by ste ho dali svojmu dietatu ma zaujima. Inak s tebou súhlasím
Ze je krasne a oni su uzasne mili obaja, krasna rodina a ziadne hviezdne maniere 🫶🏻
Paci sa mi, ale svojej by som ho nedala
Že ak to píšu, tak o chvíľu bude "Lorrainiek" na SK ako maku🙃
Co si mame o tom ako mysliet? Oni dali dietatu taketo meno, je to ich volba a vyber. Ziju v zahranici. On ma ale tak tazko vyslovitelne priezvisko, ze s tymto menom je to fakt narocne vyslovovat.
To sa tu rozrhne mech s tymto menom, co to ludia budu davat svojim detom bez toho, aby to vobec vedeli vyslovit.
Ze lorraine skriniarova znie super😀😀😀 ved kazdy nech robi co chce,’pokial neublizuje nikomu
Meno je krásne, ja si myslím že sa to ťažko vyslovuje spolu z priezviskom. Mne to trochu príde ako jazykolam.
@estellas to mas pravdu. Ja mam kolegu, ktory ma priezvisko zlozene z vela spoluhlasok, podobne ako v tomto pride. Dieta dostalo relativne bezne slovenske meno, ale tiez su tam tie iste spoluhlasky ako v priezvisku a mame co robit to vobec vyslovit. Nieto este ako v tomto pripade v zahranici,kde nevedia po slovensky vyslovit to priezvisko, cize ho vyslovuju ako vedia.
krásne

To je snad uplne jedno, ze co my... rodicom sa musi pacit a nie nam... je to uplne bezne francuzke meno... na Slovensku aj tak neziju, ze?