icon

Čo si myslíte o mene Lorraine?

terezkaarthuramax
18. jan 2025

Prave som čítala,že Škiniarovci Milan(futbalista) majú dcérku s týmto menom..čo nan hovoríte?

anjelicek26
18. jan 2025

To je snad uplne jedno, ze co my... rodicom sa musi pacit a nie nam... je to uplne bezne francuzke meno... na Slovensku aj tak neziju, ze?

rozculena
18. jan 2025

hovorím,že mi to je ukradnuté

estellas
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
autor
18. jan 2025

Mne sa pači

terezkaarthuramax
autor
18. jan 2025

@anjelicek26 riešim nazor na meno. Či by ste ho dali svojmu dietatu ma zaujima. Inak s tebou súhlasím

anavixy
19. jan 2025

Ze je krasne a oni su uzasne mili obaja, krasna rodina a ziadne hviezdne maniere 🫶🏻

micusa2222
Autor odpoveď zmazal
evcagabi
19. jan 2025

Paci sa mi, ale svojej by som ho nedala

mateson2004
19. jan 2025

Že ak to píšu, tak o chvíľu bude "Lorrainiek" na SK ako maku🙃

muchotrafka298
19. jan 2025

Co si mame o tom ako mysliet? Oni dali dietatu taketo meno, je to ich volba a vyber. Ziju v zahranici. On ma ale tak tazko vyslovitelne priezvisko, ze s tymto menom je to fakt narocne vyslovovat.
To sa tu rozrhne mech s tymto menom, co to ludia budu davat svojim detom bez toho, aby to vobec vedeli vyslovit.

majlo1234
19. jan 2025

Ze lorraine skriniarova znie super😀😀😀 ved kazdy nech robi co chce,’pokial neublizuje nikomu

estellas
19. jan 2025

Meno je krásne, ja si myslím že sa to ťažko vyslovuje spolu z priezviskom. Mne to trochu príde ako jazykolam.

muchotrafka298
19. jan 2025

@estellas to mas pravdu. Ja mam kolegu, ktory ma priezvisko zlozene z vela spoluhlasok, podobne ako v tomto pride. Dieta dostalo relativne bezne slovenske meno, ale tiez su tam tie iste spoluhlasky ako v priezvisku a mame co robit to vobec vyslovit. Nieto este ako v tomto pripade v zahranici,kde nevedia po slovensky vyslovit to priezvisko, cize ho vyslovuju ako vedia.

anavixy
19. jan 2025

@majlo1234 aspon je bez ova 🤭 mna by zaujimalo ako jeho priezvisko vyslovuju v zahranici, teraz vo Fr napriklad, asi si to najdem😃

karolinakr
19. jan 2025

krásne